Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

am revenit si eu pe aici...,dar vreau sa fac un dusulet ca trebuie sa merg un pic cu ceva treaba.. si vreau sa fiu o graviduta pusa la punct!RGE,sosul acela bolognes,are si carne in el sau e doar cu legume!? Eu am luat fara carne ca sa folosesc carne praspata...,am calit o ceapa mica si cativa catei de usturoi,dupa care am pus carnea tocata de porc,la calit intr-o tigae...,dupa care am turnat sosul peste,am mai lasat un pic si am adaugat si pastele peste,e o bunatate,mie imi place sa folosesc paste colorate..,cu diferite gusturi,ai avzut din astea in magazin,imi par mai gustoase!! pofta buna!!

30+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

mai fetelor oare cdupa ce nastem tot asa disperate dupa gatit o sa fim?! a mai mancat cineva de curand gris cu lapte si scortisoara?! sau stie cineva ce este nutli?!

30+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Dezastru ... m-ati facut de ma gindesc numa la mincare .. :))
Erika, mi-am adus aminte de o specialitate ungureasca care mie imi place la nebunie, varga beles, o stii?

------------------------
Flory 30+ Joshua Raphael
AMR 10 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

pufulet ,nu stiu de mancarea asta,cum e?! ca poate am mancat dar nu recunosc numele!! pe mine ma batea gandul sa fac niste nutli dar acum am deja paste,diseara vine si sora la mine cu nepoata sa mancam impreuna ,ca dimineata destinatia Bucuresti scrie pe mine!!

30+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Acum m-am trezit dupa un somnic si l-am trimis pe sot la piata cand am vazut ce discutii se tin pe aici! Iar de mancare? O sa fim niste balene cand o sa nastem
Si mie imi place usturoiul, dar incerc sa ma abtin ca imi da si arsuri....dar cand ma apuca pofta mananc orice cu usturoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

eu nici nu mai pot sa va citesc, mananc struguri continuu, ca sa nu-mi vina pofta de altceva

Ellis28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by loub_erika

mai fetelor oare cdupa ce nastem tot asa disperate dupa gatit o sa fim?! a mai mancat cineva de curand gris cu lapte si scortisoara?! sau stie cineva ce este nutli?!

30+ Angelina

eu n-am mancat de vreun an nudli...imi dai idei

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ERIKA nu are carnita in el sosul...dar am carne tocata...o sa fac atunci cum mi-ai spus tu ..te tin la curent..
DANY piftia miroase si arata bestial..am pus si cateva boabe de piper si o ceapa taiata in doua pe care am aruncat-o dupa ce a fiert iar morocvii i-am taiat cum ai spus tu si arata bine tare sper sa se lege..am terminat si salata orientala...as baga niste mere la copt ca al meu scump si drag sot mi-a mancat toti biscuitii Petit Beurre si nu pot sa fac mere rase cu biscuiti

ROXANA 33+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 7 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Fetele, pe mine ma mananca rau sanii, mai ales parte de sub sani unde mi-au apartu vergeturi mai multe. Pe voi va mananca vergeturile sau sanii?

Si am auzit ca in noiembrie este o conferinta de ginecologie la care se vor duce multi medici ...daca aflati mai multe detalii sa le scrieti si pe aici. Mie mi-a zis dr. care mi-a facut echo si a zis ca e intre 1 si 15 noiembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Erika, e un fel de budinca, cu macaroane, brinza de vaci, smintina, oua, stafide, zahar vanilat si miere la cuptor ... e f f buna ..
Roxana, tu cind ai schimbat semnatura la 33 de sapt, acuma?

------------------------
Flory 30+ Joshua Raphael
AMR 10 saptamini !!

Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput