Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

ROXX sincer vroiam sa ma apuc de o mancare de rosii cu puiutz si o ciorbica de care nu stiu....insa nu am putere.cred ca fac ca IOSUB si ne bagam la nani...dar totusi prea mult somn nu strica??...ca eu am dormit pana la 11 de aseara de la 10 jumate ..si acum iar sa dorm?!
..eu vreau sa-mi conving sotul sa mergem la munte..pt ultima oara in sarcina asta.....sa mai inspir asa niste aer curat inainte de marea batalie

ROXANA 33+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 7 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Eu am facut cartofi gratinati cu multa branzica si cascaval, snitele si o salata mare cu rosii, ardei, castraveti si branza .
Plus o ciorbita acra, acra cu perisoare.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

HAI CA O FACUI DE OAIE...IOUB vroiam sa scriu.......Doamne ce cretina sunt...v-am zis eu ca sunt rupta de somn..noroc ca m-am apucat sa citesc ce am scris..
IOUB scuza-ma iubita te rog din suflet...ma gandeam la patutz si te-am botezat ..iti aduc mielu' de Pasti

AMR maxim 7 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

quote:
Originally posted by loub_erika

sheritracum a fost intalnirea cu fetele ieri la Alegria,parac ati fost,nu?! ati facut si poze ca celelalte vi le-am vazut, super!!

30+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

A fost super fain, am ras asa de mult ca mi se facuse burta tare ca piatra, am inchis clantuca si dupa 5 min iar topaia bebelina, io iar razi...
Mancarea f buna, restaurantul fain de tot, face sa lasi oboseala si sa mergi la intalneala, uiti de toate. Chiar facusem socoteala ca prima oara ne-am intalnit acum doi ani! Ehe, prietene apropiate am devenit nu gluma.
Dupa ce s-a discutat despre tot FIV-ul, proceduri si alea alea (incep o gramada in toamna, Doamne-ajuta la toate!) ne-a facut Kitta testul cu ata si verigheta pt aflarea numarului de copii si sexul, se uita toata lumea la noi, o masa plina de femei una mai tantosa ca alta, fara nici un barbat, si cu verigheta printre deste, or fi zis mesenii ca dam sa ne maritam .
La noi cele cu burtici a iesit sexul clar, fara abateri, si mi-a iesit ca voi mai avea o fata.
A fost cea mai frumoasa faza, se inseninasera toate fetele si am plecat cu toatele fericite, ce mai, sarcini sigure, sexul aflat, ce sa mai dai bani la Iosup! Cred ca daca vroia imi zicea si IR-urile!

Shery 31+ Alesia

my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

nu-i nimic rge,eu ma gandeam oare cine o fi IOSUB?! Dar mi-am dat seama ca e o greseala,sa nu uiti mielul..,a si ca sa repar greseala complet daca imi dai voie si nu te superi pe mine e LOUB_ERIKA,cred ca nu se vede bine la nume!!

30+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Merci, Erika!
Creem, eu vreau sa alaptez cat de mult posibil, dar stiu doar din experienta cumnatei mele, a prietenei...
Eu nu mai gatesc azi, fierb niste polonezi de la angst ca-mi plac si fac niste cartofi, si am scapat.

Ellis28+

Mergi la inceput

ma bucur mult ca se mai si distreaza omul pe aici..Sheritra,cred ca faceau aia pe acolo fete ,fete,eu cred ca muream de ras...,chestia cu verigheta mi-a facut-o si mie cineva caum 4 ani si mi-a spus ca nu voi avea copii niciodata..,iti dai seama ca nu am crezut-o,ma c-am speriasem eu cand am pierdut eu doua sarcini una dupa alta,iar nebuna de tipa ,ai vazut ti-am spus eu!!! dar nu ma vrut sa o cred deloc si cred ca era si un pic c-am rea...,dar uite ca ma ajutat Dumnezeu si am reusit!!

30+ Angelina

Mergi la inceput

eu ma duc sa mai imi pun o farfurie de paste ca tare bine mi-a cazut...,revin!!!

30+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

quote:
Originally posted by RGE

ROXX sincer vroiam sa ma apuc de o mancare de rosii cu puiutz si o ciorbica de care nu stiu....insa nu am putere.cred ca fac ca IOSUB si ne bagam la nani...dar totusi prea mult somn nu strica??...ca eu am dormit pana la 11 de aseara de la 10 jumate ..si acum iar sa dorm?!
..eu vreau sa-mi conving sotul sa mergem la munte..pt ultima oara in sarcina asta.....sa mai inspir asa niste aer curat inainte de marea batalie

AMR maxim 7 saptamani!!

eu o sa fac ciorbitza acra de legume si felul doi nu stiu.
pana la piata ma hotarasc.

vine Luca Teodor

Roxana 27+

Mergi la inceput

LOUB_ERIKA..scuza-ma te rog frumos nu a fost cu intentie

AMR maxim 7 saptamani!!

Mergi la inceput