Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (69)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

sheritracum a fost intalnirea cu fetele ieri la Alegria,parac ati fost,nu?! ati facut si poze ca celelalte vi le-am vazut, super!!

30+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetele cred ca mi-am suparat bebelina...., atata am "parat-o" ca ma loveste tare, ca ma doare.....si acuma uite ca nu ma mai "deranjeaza". incep sa intru in panica..., noroc ca din cand in cand mai imi trage un sut pe vezica..... oricum s-a potolit de tot, nici asa nu e bine ca ma sperie ca ceva nu e in regula. de abia astept pana joi la eco. sper sa fie bine.

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 31+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 9 sapt!!!!

Mergi la inceput

rge,eu acum am terminat de facut paste bologneze,am o foame si eu...,ma duc sa pap!! pofat buna !!

30+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

sarut mana!! POFTA MARE SI VOUA!!

ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

pussi f f frumusele hainutzele!sa le poarte sanatoase!!!

28+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Pofta buna, fetelor! Toata ziua mancam, eu citesc aici si iar mi se face foame...
ERIKA, eu am avut hipertensiune dinaintea sarcinii, dar s-a agravat in perioada sarcinii, asta e motivul pentreu care sunt si in medical de doua luni, in general nu ies singura afara dacta pana la piata care e la 10 min, pt ca obosesc la orice efort. Mi-e greu ca sunt asa, mai si plang pt chestia asta si il supar pe sot, ca el saracul nu mi-a reprosat niciodata nimic, dar eu vad ca nu mai sunt aceeasi persoana activa care eram, dar am promis ca ma revansez!

Ellis28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..eu nu mai pot de somn si intrebam ce ati mai gatit sa fac de mancare..Doamne si de abia m-am trezit..ce e cu somnul asta pe capul meu??...cred ca ma bag iar la nani......imi pica ochii-n gura..

ROXANA 33+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR maxim 7 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

rge,stai linistita ca nu esti singura si eu as dormi nonstop...,am sa pap dupa care fuga la culcare,eu dorm mai bine la pranz decat nopatea ,imi place asa de mult sa vad lumina afara si eu sa trag perdeaua ,mmmm,somn usor ,la cine are de gand sa traga pe dreapta!!
ellis,imi inchipui cat de greu trebuie sa iti fie,daca obosesti din orice...,iti doresc multa sanatate si cat mai multa odihna!!

30+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

roxana, ai ramas in pana de idei?
si eu care vroiam sa te intreb de ceva bun de papa....

vine Luca Teodor

Roxana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

si eu sunt in pana de idei la cap mancare

Mergi la inceput