ruta ieftina prin Budapesta
buna
stie cineva de ruta prin Budapesta?eu locuiesc in Norvegia si pana in Romania ma costa biletul de avion 600 de euro. cineva mi-a spus asa in treacat acum 2 zile sa iau pana in Budapesta(100 de dolari) si de acolo imi cumpar bilet pana in Romania. stie cineva, ceva de ruta asta?
Raspunsuri
helbi spune:
Din Budapeta zboara wizzair la Tg. mures si Bucuresti (asa vad pe site: www.wizzair.com )
A_Iulia spune:
Este posibil sa se refere la Malev - compania aeriana din Ungaria - au tarife destul de favorabile. In ultimul timp am auzit multa lume ca prefera sa vina cu Malevul prin Budapesta, platind mai putin.
Adina + Olivia 04.03.2004
amoodia spune:
malev stiu ce preturi are dar cred ca este vorba despre wizzair. incerc acum sa caut dar in toate zilele care le pun nu imi gaseste nici un zbor.
chichi16 spune:
in ce zi iti trebuie zbor din budapesta?
preferi bucuresti sau tg. mures?
eu am intrat acum si sunt zboruri dar depinde de data
amoodia spune:
in jur de 15 nov plecatul si 15 dec retur. prefer bucuresti. 1 adukt, un infant si un copil 3 ani
chichi16 spune:
ah, credeam ca iti trebuie in perioada imediat urmatoare. Nu au inregistrate zboruri decat pe luna in curs. Au plecari Martea si Sambata. Ca sa vezi un tarif aproximativ incearca sa pui data de plecare si intoarcere in cursul lunii Septembrie. Vezi ca iti da pretul in moneda ungureasca (HUF).
Zenobia spune:
Amoodia, zborul cu Wizzair de la Bucuresti Budapesta exista si costa 50 de euro/adult, insa inca nu il poti vizualiza pe site pentru ca inca nu au afisat zborurile pe site pentru octombrie, noiembrie si decembrie. Insa am dat cautare pentru septembrie si am aflat ca pretul unui bilet pentru 1 adult, un copil si un bebe este de 395RON, adica 121Euro. Inca ceva, zborurile sunt martea si sambata, asa ca va trebui sa tineti cont si de asta. Poti suna la Call Center sa vezi ce se intampla in decembrie, sau chiar le poti scrie. Gasesti detalii pe www.wizzair.com.
Salvati padurea
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
amoodia spune:
Multumesc Zenobia. pai daca ar fi asa m-ar ajunge maxim 300 de euro toata calatoria.o sa-i sun sa-i intreb.
multumesc tuturor fetelor care mi-au raspuns.
codruta_grg spune:
Sa nu uiti sa ii intrebi si de taxele de aeroport.
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Zenobia spune:
Codruta, taxele de aeroport sunt incluse. Adica biletul e 0 RON, restul sunt taxe de aeroport.
Salvati padurea
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]