PIERSICUTZE de iul - aug 2006 (53) - LMA!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

LA MULTI ANI!
pentru SF. MARIA

Maria Claudia, fetita lui Annaa

Ana Maria, fetita lui Louisa

Maria, fetita lui Taty

Maria, fetita lui Ancutex

Alexia Maria, fetita lui Adina Nicole

Maria Alexia, fetita lui Martta

Maria Theodora, fetita lui Iulenca

Elena Maria, fetita lui Mihaelagrosan

Maria Veronica, fetita lui danivero

Ana Maria, fetita lui elena24

Alessia Maria, fetita lui ccc77

Renata Maria, fetita lui vbartan

Ana-Maria, fetita lui Annemarie06

Maria Alexandrina, fetita lui oona

LA MULTI ANI!

Cristina_Ioana

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

she_wolf sanatate lui Cristi si sa scapati repede. Momentan nu cred ca este o problema ca Radu bea doar lapte dar incet incet trebuie sa treaca si el pe apa in timpul zilei si sa lase laptele pentru seara si dimineata.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

LA multi ani MARIUTZELOR! she _wolf sanatate la baieti si felicitari ptr primii pasi .nici Ariana nu vrea bucati in mancare..ca altfel stie sa mestece ...cred ca are o lene pe ea .ii dau o bucata de cascaval cam cat jumatate de biscuite si sa vezi ce o haleste.in rest bucati de fructe nu i place sa le tina in mana si le arunca si se mai si sterge pe mana ,zici ca i dau kk www.flickr.com/photos/9544071@N07/collections/" target="_blank">POZE ARI LA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Neata!
Am avut o noapte nu prea linistita pentru ca pitica mea a facut febra dupa vaccinul de ieri. Dupa 2doze de nurofen dimineata iar avea. Acum i-am bagat un supozitor cu paracetamol. Stiam ca reactile dupa vaccin dispar dupa 4 de ore...plus ca e foarte somnoroasa si nu mananca aproape mai nimic decat lapte. Sa va acum la pranz, i-am facut dovlecei umpluti cu carnita de pui si orez.

Sanatate tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

La multi ani Mariilor!!!

La multi ani Cristina_Ioana!

Muuh, andreea25, multumesc pentru urarile de sanatate. Asta noapte nu s-a intamplat nimic, sper ca Radu sa scape, iar Cristi sa fie spre vindecare.

Muuh, nu-i dau lapte decat seara si dimineata, in rest nu pentru ca m-am gandit ca nu va mai manca nimic daca-i dau. Asadar nu bea absolut nimic in afara de laptele de dimineata si seara, iar seara de multe ori bea doar cca. 150 ml. Aici n-au fost mai mult de 20 de grade anul asta, deci nu a lesinat de cald si de sete, poate ca din cauza asta n-are chef sa bea, stiu si eu? Dar, ma intreb, o fi ok? Nu pare deshidratat, dar totusi...

andreea25 si Radu rontaie biscuiti, putina paine si banana (singurul fruct pe care-l accepta asa), dar mancarea din castronel trebuie sa fie cat se poate de cremoasa. :-) M-a distrat teribil faza cu stersul pe maini dupa fructe.

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

La multi ani de Sfanta Maria tuturor celor ce poarta numele.
she_wolfnoi avem o mare problema cu lichidele.azi de exemplu nu stiu daca a baut mai mult de 100 ml de lapte+ apa.Nu stiu cum sa-l mai determin sa bea mai mult.Ii mai dau cu linguritza,dar cat?Ca ma apuca batranetea langa elLa un moment dat cand nu mai are chef de baut(si asta cam repede)lasa sa curga pe langa,asa ca ....Si nici el nu arata deshidratat,dar nu mi se pare ok.Sper totusi ca bea mai mult cat mai curand.Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

LA multi ani celor care poarta numele de ANA !
LA multi ani Cristina_Ioana ! sa ne traiesti,sa fi sanatoasa si sa ti implinesti tot ceea ce ti ai propus![www.flickr.com/photos/9544071@N07/collections/" target="_blank">POZE ARI LA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna fetele!
Noi lingem doapele de pe jos de prin parc!
Cristina in primul rand La Multi Ani! apoi asteptam sa zici si tu cum au iesit analizele lui Luca. Afara nu am iesit ca am avut treburi. Parca am trecut asa scurt joi seara.
Andreea stai linistita ca Vla o duce f prost la capitolul fructe. Oricat am insistat niciodata nu a baut suc de fructe. Si de mnacat in afara de banana nimic. Mai pacalim o bucatica de piersica, caisa, mar in danonino. Asa ca nu sunteti singurele. Si doar banana o mananca intreaga, in rest pasat. Am inceput sa ii fac cu furculita mancarea de pranz si cand are chef o mananca cand nu trebuie sa o dau cu blenderul.

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!

Mergi la inceput

aaa suc de fructe..nici pomeneala .poate doar compot ,o mai pacalesc asa putin.dar ma tin sa i dau o masa de piure de fructe(ii place f mult piersica si para,ii mai combin cu banana,mar si cu multeeee cereale).eu am mers pe principiul in fiecare zi cate putin din toate: adika lactate,carne,fructe ,legume,fainos.si cam asa fak.
azi i am facut mancarica de fasole.nu prea s a omorat dar pana la urma a halit.
deci cu blenduritu nu suntem singurele...io ma oftik ca nu mesteca ca doar stie si are si masele.parca vad ca o sa treaca brusc la mancare bucati.
a inceput sa bea lapte chiar fff bine si fara crize si singurika ..ptr noi e un mareee progres.
mai fetelor ,a mea zici ca bea cafea non stop,cateodata ma ametzeste de cata energie are .www.flickr.com/photos/9544071@N07/collections/" target="_blank">POZE ARI LA MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

LA MULTI ANI CRISTINICO, sa fii sanatoasa si fericita si sa ai parte numai de bucurii!
Si la multi ani si sarbatoritilor zilei de ieri!Sa fie sanatosi muulti multi ani!

Mergi la inceput