SPORT SI SANATATE

SPORT SI SANATATE | Autor: mir3lly

Link direct la acest mesaj

Copiii vostri practica vreun sport?
Nu ma refer la vreun sport de performanta ci doar unul care sa le ocupe timpul intr-un mod activ, mai ales ca vine sezonul rece cand vor iesi mai rar afara.Fetita mea are 5 ani si am inscris-o la gimnastica. Sper sa ii placa si sa ii modeleze frumos corpul!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

alex are 6 ani si de mai bine de un an joaca tenis de camp(mai bine zis invata sa joace) mergem la piscina destul de des si a invatzat sa innoate binishor, merge pe role, bicicleta...si pentru iarna avem patine iarna este mai greu cu sporturile...l-as duce pe partie dar mi-e frica fiindca eu am avut un mic accident si vad ca nici el nu insista sa mearga... in schimb isi doreste sa invete sa danseze.... dansuri latino, ma gandesc sa-l inscriu la un club ceva.

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mir3lly spune:

Buna dimineata! Se pare ca esti prima care a citit acest subiect. Si fetita mea merge pe role si bicicleta. Face destula miscare in general, dar ma gandesc la lunile de iarna ce vor veni. Nu ti se pare obositor pentru baietelul tau? Mi-e teama sa nu o obosesc prea tare!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

el face totul de placere, nu-l oblig sa faca nimik, el are toate "nebuniile" puse in curte si-si ia de acolo ce doreste...bicicleta, role...masinutza electrica...ce are el chef...daca eu si tati mergem la tenis si are chef sa joace.... joaca si el daca nu...jucam doar noi...la piscina nu mai zic...nu-l mai pot scoate din apa chiar daca e frig el sta acolo pana se face vanat
cum vine iarna cum vrea la patinoar...si eu patinez(tot cam de cand aveam varsta lui) si de anul asta poate o luam si pe cea mica cu noi ca deja merge pe role binoshor speram sa mearga si pe patine...pana acum o tot "uitam" cu mama mea acasa

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput