Mamici de septembrie - octombrie 2007 (73)
Raspunsuri - Pagina 9
Sabina spune:
andre_ea, eu prima ceza am facut-o de urgenta, ca erau semne de suferinta fetala, nu aveam lichid amniotic deloc.Eram in sapt 38 si 4 zile.
acuma ma opereaza in sapt 40, mai precis la 39 si o zi, dar martea trecuta a zis ceva de genu: sa ne rugam sa shada acolo pana pe 6 septembrie:).
Decio daca se intampla mai devreme...asta e:)
in principiu nu te lasa sa depasesti 40 de sapt la a doua cezariana.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Flavia_Hurducas spune:
Bua dimineata mamici si burtici!
Felicitari pentru mamicile care au nascut! Sa aveti bebei sanataosi, mancaciosi si cuminti!!!
Aniast tin pumnii! sa ai o nastere usoara!
Roxana cym ai reusit sa nasti natural asa un bebel mare? Stiai ca are asa de mult?
Flavia 34 cu si Stefan
AMR 5 SAPT.
http://community.webshots.com/user/flaviahurducas/
iuli8700 spune:
Andreea
Eu ma plictisesc ingrozitor ... n-am stare ca la noapte trebuie sa vina mama la mine pentru o luna si abea o astept. Sotul e plecat de ieri dupa-amiaza la munca, de garda si vine abea azi la pranz. Deja nu mai am chef sa fac nimic prin casa ... ca doar imi vine azi ajutorul cel mai de baza - mama
Azi-noapte am adormit foarte greu in jur de 2.30 iar la 8 am fost in picioare. Ma oftic ingrozitor ca nu ma pot odihni cat mi-ar trebui pentru ca imi imaginez ce ma asteapta dupa nastere. Nu-mi da pace gandul nasterii zi si noapte... am momente cand incerc sa ma incurajez singura dar si momente cand sunt ingrozita. Presupun ca si voi sunteti bantuite de aceleasi ganduri...
Iuli 38+ Kosmas
Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Sabina
andre_ea, eu prima ceza am facut-o de urgenta, ca erau semne de suferinta fetala, nu aveam lichid amniotic deloc.Eram in sapt 38 si 4 zile.
acuma ma opereaza in sapt 40, mai precis la 39 si o zi, dar martea trecuta a zis ceva de genu: sa ne rugam sa shada acolo pana pe 6 septembrie:).
Decio daca se intampla mai devreme...asta e:)
in principiu nu te lasa sa depasesti 40 de sapt la a doua cezariana.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Nu vreau sa depasesc 40 sapt., dar nici sa scot copilul la 38 fix daca nu e cazul. Ideea e ca in functie de asta as vrea sa programez sarcina. As vrea sa nasc la sf. de sept. sau inceput de octombrie, nu mai devreme. Am si eu piticii mei.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Sabina spune:
nu ti-l scoate mai devreme de saptamana 40.macar ca e 39 si o zi, si tot te lasa pana atunci.
e buna perioada de nastere pe care ai ales-o....dar mai buna ar fi aprilie in opinia mea.
nu e asa de cald, nu duci burtica mare pe calduri....si in plus, cum e bb alaptat,poate sa-l duca cineva la plimbare si tu sa dormi
asa, cand ploua mult afara, cam nasol.
Iuli, si eu sunt stresata la culme:)).dar inapoi nu pot sa dau timpul....
am vb cu Roxana, are furia laptelui bine de tot, si nu mai rezista, vrea acasa, sa-si puna comprese, sa stea la nudu gol, pe scurt, sa se poata ingriji.
Badiu si-a dat ok-ul...ramane sa-l dea si pediatria.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
carpatina spune:
Sabina.. pentru neinitiati.. de ce se infurie laptele, cum se manifesta si cum se trateaza?
35+ cu Ioana
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Sabina
nu ti-l scoate mai devreme de saptamana 40.macar ca e 39 si o zi, si tot te lasa pana atunci.
e buna perioada de nastere pe care ai ales-o....dar mai buna ar fi aprilie in opinia mea.
nu e asa de cald, nu duci burtica mare pe calduri....si in plus, cum e bb alaptat,poate sa-l duca cineva la plimbare si tu sa dormi
asa, cand ploua mult afara, cam nasol.
Ei, si-n aprilie poate sa ploua. Eu m-am gandit ca mai bine treci iarna cu bb mic care doarme in carut. Un bb nascut in aprilie va fi in iarna exact in perioada in care vrea sa mearga in picioare, sa vada lumea si e mai greu. Plus ca sper ca pana la varsta de 3 ani sa se dea si gelosul meu pe brazda. Deocamdata mami n-are voie sa tina nici un bb in brate.
Edit: nu mi-ai zis de treaba cu durerile dupa ceza nr. 2.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Carmenita spune:
Fetelor, noi am avut niste motive de sarbatorire pe aici, pe 31 am facut 5 ani de casatorie si ieri a fost ziua sotului. Vad eu ca nu ati stat degeaba si ne-am mai imbogatit cu 3 bebei. Felicitari Mirela, Slipers si Piccaflor pentru baieteii vostri.
Nastere usoara, Aniast!
Sabina, eu am rh - si sotul rh + , la 28 de sapt am facut vaccinul ala, tot mai exista riscul asta de icter prelungit? Tu ai mai facut o verificare la anticorpi dupa ce ai facut vaccinul? Medicul meu zice ca nu mai este necesar daca am facut vaccinul. Ca timp de aproape 3 luni sunt acoperita.
Zilele trecute cand mi-a fost rau am aflat ca bebicul meu s-a pozitionat bine mersi la iesire, sta pe colul meu si cand se impinge imi vine sa fac pe mine. Simt ca nu mai are loc in burtica mea. Am fost la un eco vineri, si doctorita a zis ca nu crede ca ajung la termen ca bebe e cam pregatit, si nu mai are loc. Eu nu prea as vrea sa cred. Pe langa asta toata lumea care ma vede pe strada imi zice ca nu mai am mult, ca e burtica jos, dar asa este ea. Oricum azi avem control si vorbim cu doctorul sa ne zica ce crede, amanunte si de nastere, etc.
Au inceput sa apara emotiile si la noi, dar e normal.
Anissia, arati foarte bine! Acele kg in plus nu se cunosc decat la burtica, asa ca ai ramas o graviduta sexi si o sa fii o mamica sexi.
Carmen 34+ Andrei
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png
danuta36 spune:
Buna dimineata!
Si eu tin pumnii pt.ANDREEA sa aiba nastere usoara si sa se refaca repede!
Eu am dormit mai bine azi noapte,dar am avut asa niste dureri,la fiecare intoarcere de pe o parte pe alta..pe spate nu pot sta nici o secunda caci ma apuca altele..Tare greoi ma mai misc,dar or trece ele si astea,mai greu e acum spre sfarsit..
Referitor la iesitul din casa dupa nastere:trebuie sa treaca 8 zile de cand am nascut sau de cand am venit acasa cu bebele?Si de unde aflu cat trebuie sa dau la preot cand vine acasa?
Dana +35s