Mamici de septembrie - octombrie 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Annisia, eu am burta varza facuta.Peste vergeturile vechi au continuatcele noi...per total, la Sofia m-am rupt mult mai rau, acuma mai putin, dar....

si fiind la a douasarcina, burtica se varetrage muuuult mai greu.

ma asteapta o depresie de zile mari la capitolul frumusete, stiu.....

eu aseara am luat no-spa ca sa dorm mai bine.Intr-adevar, n-am prea mai avut contractii.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am incercat tot ce se poate ca sa dorm si eu noaptea, dar nu tine nimic.

Sabina, iti dai seama ca incerc sa recuperez ziua, dar si asa dorm pana mai tarziu 12 chiar 13, dar azi uita ca e 9 si nu am reusit sa dorm, chiar ma enerveaza starea asta.....

Asa ca eu azi o sa incerc sa fac nani..... deci o zi buna, sa nu ma dati disparuta ....

cecilia,39+ Cristian Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Sabina, poti sa-mi dai si mie niste informatii despre obiceiurile lui dr. Badiu? Pentru un viitor mai mult sau mai putin apropiat. La a doua cezariana te lasa aproape de termen, sau e de parere ca nu trebuie riscat si te baga mai repede in operatie? Io copilul l-am nascut la 41sapt. si 3 zile, si el n-avea nici un gand sa iasa. Deci ma gandesc ca nici al doilea n-ar iesi prea repede, asa ca l-as lasa pana la termen. Badiu o fi de acord?
Si am mai citit pe la capitolul trecut ca la a doua ceza. doare mai tare retragerea uterului. Stii ceva dovedit stiintific, sau e doar zvonistica? Ca eu am avut dureri serioase la prima, noroc ca am avut epidurala si niste analgezice f. bune.
Pupici si nasteri usoare tuturor!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Felicitari, Picca, si refacere rapida, un bebe sanatos, cuminte si destept!

Fetelor, ce bine e sa stai acasa, in concediu! Am si eu timp sa-mi fac curat si sa aranjez casa pt. venirea lui bebe.
In curand merg la birou pt. ultimele aranjamente: sedinta de masaj si predarea cheii. si apoi vreau sa trag o fuga pana la aia cu mobila, ca neseriosii nu am adus-o nici acum. Trebuia sa vina de miercuri si uite ca e aproape o saptamana in plus. Cica le lipseste o piesa dintre cele comandate, dar nu stiu care. Asa ca ma duc sa bag putin spaima in ei, sa vad ce si cum. Oricum, nu m-am stresat pentru ca inca ne repara crapaturile prin casa, dar azi au rezolvat o parte dintre ele si in cateva zile e gata totul.
Va las acum, fug la dus si la birou.
Bafta fetelor care nasc azi, tinem pumnii.

Irina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna dimineata, fetelor!
Felicit pe piccaflor, pentru bebelus, sa-i creasca mare si voinic, iar mamica sa nu fie prea solicitata si sa se refaca cat mai repede!
Referitor la icter, noi trei adica eu, sotul si Alexandra noastra avem A II si RH + si tot a facut Alex icter la nastere. E adevarat ca a durat mai putin. Tin si acum minte ca nu mi-am data seama ca are icter si ma ofticam ca este negricioasa, cand bietul copil aducea mai mult cu un asiatic. De mancat, papa toata ziua, in privinta asta chiar nu au fost probleme.Sa vedem acum cum s-o comporta al doilea! Nu prea le am cu genetica dar este posibil ca din parinti de A II si RH + sa iasa bebe cu alta grupa?
De acum incolo voi fi foarte matinala, mi-a inceput fata gradinita! Astazi a fost prima zi la grupa mica si va spun cu mana pe inima ca am avut niste emotii.....Daca asa m-am comportat in prima zi de gradi nu stiu ce m-oi face la scoala.Sunt happy ca nu a plans deloc, desi de dimineata incepuse sa faca nazuri. Noroc cu printesa caruia ii tot dam bomboane de cate ori face fata o fapta buna. Doar nu vrem sa ia bataie de la vrajitoare!
Vad ca este oarecum liniste pe aici asa ca ma apuc de gospodorie.
Trimit pupici la toate gravidutele ramase si la proaspetele mamici!!

34 s +
si Alexandra-Nicloleta (27.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mesaj dela Andreea, Aniast:

" M-am internat, dr zice ca nasc azi, am contractiiusoare.Acum ma monitorizeaza si urmeaza sa-mifaca analizele.Pup fetele, va tin la curent!

Hai Andreeea!!!!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

HAI ANDREEA

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Salut fetelor,la noi e liniste,nu prea dau semne de nastere. Mine la 11 fac prima monitorizare sa vedem cum o fi. Ieri am facut o plimbare putin mai lunga pe malul marii,desculta cu picioarele in apa,si pot sa va spun ca a functionat! In sensul ca bebele a coborat mai mult in pelvis,de aseara simt cum ma apasa pe col,merg mai des la baie si ma deranjeaza enorm atunci cand pasesc. Mie doctorul mia recomandat ptr grabirea nasterii naturale sa fac cat de multe plimbari pe jos..si merge treaba,in pulus picioarele imi sunt mai putin umflate ( poatre ptr ca m-am plimbat cu ele prin apa rece de la mare) Incercati si voi.

Cristina 37+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Pun si eu pentru Aniast!!!!!

34 s +
si Alexandra-Nicloleta (27.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Curaj Andreea,hai ca trece repede!

Cristina 37+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss