Mamici de septembrie - octombrie 2007 (73)
Raspunsuri - Pagina 4
Sabina spune:
Irina, cred ca poti sa chemi preotul, la 8 zile se face rugaciunea asta parca.
Eu la Sofia nu eram prea "cunoscatoare", dar acum o sa-l chem sigur pe parintele nostru.
Daca iesim in grafic, s-ar citi rugaciunea asta chiar pe 14 sept pt d-nu Gheorghe:)
Annisia, eu ma uit la niste poze in care mi se parea ca-s grasa.Asa, de-acu un an.
Valeeeeu.Acu ma prind eu ce inseamna sunci.Eu sunt slaninoasa sefa!!!!
gagici, eu am alta goanga.
la ceza e musai sa nu mananci nu stiu cate ore inainte.Pai si daca m-apuca nascarea pe neasteptat? io ce fac pana joi? nu mai mananc nimica?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Annisia spune:
Cand am ramas gravidoasa aveam 58 kg, amu am 86... Faceti voi socoteala, ca eu le-am pierdut sirul...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Cand am ramas gravidoasa aveam 58 kg, amu am 86... Faceti voi socoteala, ca eu le-am pierdut sirul...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
oricum nu se vad!!! le-ai pus toate pe burtica probabil!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 31+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 9 sapt!!!!
andrruzza spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Mai da' nu pari deloc grasa, zau! Io am plecat de la 60 si am 85, la 1,68, dar sunt de doua ori cat tine.
Arati beton
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
iuli8700 spune:
Annisia, cel putin tie ti-au ramas mainile tot scoabe dar eu zici ca sunt halterofila asa brate am... si parca arat si mai grasa din cauza asta... nici nu mai am curaj sa fac poze Te-ai impacat cu sotu'? Cine a facut primul pas spre impacare?
Carpatina, uneori e mai bine sa n-ai pile... ca doctorasul meu(sotul) se implica mai mult decat trebuie in sensul ca ia hotarari in locul meu ...ca cica el stie mai bine . El imi tot zice ca e mai bine sa nasc natural fara nici o anestezie... ca epidurala e mai mult un moft mai ales daca nu am probleme de genul travaliu foarte lung ...si ca el crede ca dupa felul conformatiei mele(bazin lat, si nu mai stiu ce altceva mi-a mai zis)...ca o sa nasc usor. Sper sa aiba dreptate ca de nu la al doilea bebe il pun pe el sa nasca
Iuli 38+ Kosmas
Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra
irina.c. spune:
quote:da, la 8 zile se face, noi implinim maine.Dar n-am vorbit inca si maine nu am timp, ca trebuie sa merg sa iau concediul de lauzie si sa-l duc la scoala,apoi sa merg la asistenta sociala, sa vad daca pot depunde dosar pentru alocatie si pentru ajutoarele alea care se dau de la primarie.Si eventual sa ajung si la inspectoratul scolar general,sa depun cerere de intrerupere a activitatii. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
Originally posted by Sabina
Irina, cred ca poti sa chemi preotul, la 8 zile se face rugaciunea asta parca.
Eu la Sofia nu eram prea "cunoscatoare", dar acum o sa-l chem sigur pe parintele nostru.
Daca iesim in grafic, s-ar citi rugaciunea asta chiar pe 14 sept pt d-nu Gheorghe:) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
am blog
Annisia spune:
quote:
Originally posted by toma_lly
Annisia ce te-a apucat cu deprimatu' ? Hai ca vad ca te-ai impacat si cu Boghi, uite ce drag ii e de tine si de Yannis (cum tine el burtica in brate )
Da, da, sigur... Poza e facuta la comanda mea. El s-ar fi aruncat si in lac, numai sa nu ma atinga... Suntem in continuare certati si nu vorbim decat strictul necesar. Calumea, nu?
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
andrruzza spune:
quote:
Originally posted by Sabina
gagici, eu am alta goanga.
la ceza e musai sa nu mananci nu stiu cate ore inainte.Pai si daca m-apuca nascarea pe neasteptat? io ce fac pana joi? nu mai mananc nimica?
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Papa linistita, ca daca te apuca inainte de data stabilita, asta e ;)
Mamicile care intra de urgenta in cezariana si au stomacul plin, li se face ceza fara problema, asa ca..pofta buna pana joi
Sau cine stie, o clisma ceva
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Sabina spune:
quote:
Originally posted by irina.c.
da, la 8 zile se face, noi implinim maine.Dar n-am vorbit inca si maine nu am timp, ca trebuie sa merg sa iau concediul de lauzie si sa-l duc la scoala,apoi sa merg la asistenta sociala, sa vad daca pot depunde dosar pentru alocatie si pentru ajutoarele alea care se dau de la primarie.Si eventual sa ajung si la inspectoratul scolar general,sa depun cerere de intrerupere a activitatii.
Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog
fata mea, tu abia ai nascut.M-ai omorat cu ce drumuri vrei tu sa faci maine
ia-o usurel, pliiiiz :)
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
tomasa spune:
Felicitari proaspetelor mamici Mirela si Picca si bun venit pe lume copilasilor! Sa aiba o viata minunata, sanatate si mult noroc.
Sabina, eu eram programata la prima ceza miercuri pe 12. M-a apucat duminica, pe 9 ian. Si mancasem un mic dejun copios, super gras si caloric, care consta din: 2 oua ochiuri, branza de burduf (din fericire fara ceapa), multa paine neagra si un pahar mare cu lapte batut. Cand m-a intrebat anestezistul de continutul stomacului era sa moara de spaima bietul om, dar n-a avut incotro. Nu puteau sa ma lase nenascuta, asa ca m-au operat oricum. Si nu am avut nimic, nici greata dupa, nici caderi de tensiune, nici lesin, nici dureri de cap. M-am simtit perfect, ceea ce probabil nu s-ar fi intamplat daca aveam burta goala.
De altfel una din temerile mele ingrozitoare a fost ca voi muri de foame in preziua cezarienei. Ei bine, uite ca cineva acolo sus s-a indurat de mine si a aranjat astfel lucrurile incat sa ma operz mancata bine.
Si am mai baut si apa imediat dupa operatie. Cred ca imi era asa sete de la branza aia sarata de burduf.
Deci mai rau ca mine nu te poate prinde.
Isabeluta..., imi pare tare rau ca ai trecut printr-un asemenea necaz.
Afibebe, medicul stie el ce spune, da-i cu incredere in continuare, mai ales ca=i face bine lui bb.
Annisia, daca ai luat 28 kg. si arati asa, respectele mele! Sincer, chiar n-ai motive de depresie.
Teodora sau Sim sau cine mai stie, imi spuneti si mie in ce consta Kidcardul? Ca ma bate gandul si pe mine, pt. ambii copii. Sotul meu are abonament la Medicover platit de firma si e posibil sa aiba ceva facilitati pe chestia asta. Mai ai nevoie in cazul asta si de un medic de familie?
Sim felicitari pt. lipsa de burtica. Dar tu nici nu te ingrasasei mult.
Andreea
Sa dea Dumnezeu sa nasti maine si nu oricum ci foarte usor.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
35+Maria