Mamici de septembrie - octombrie 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

va dorim la toate cat mai multe nasteri usoare si bebei de nota 10!! venim si noi din urma!!

30+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

nu e nimeni pe aici?? eu am citit presa de azi, am mancat o cioco si butonez telecomanda, nik interesant

poze
40+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by mami25_7

Annisia e super adevarat leganelul lui Yanis,de unde l-ai luat si cat a costat?Imi poti spune si dimensiunile,mi-a ramas gandul la el.

Ghinion... Leaganul este confectionat, nu se gaseste in magazine... E unicat... Iar imbracatura e facuta de mama lui Yannis. Materialele le-am cumparat din Piata Moghioros cu 250 de mii mp. De cum le-am vazut am visat leganasul asta. Acum il am... Bravooooo!!!!!
In concluzione, iti cumperi un patut sau un leganas de bebelin. Iti iei materialele cu pricinica, iti iei un suport de baldachin de la Babycomfort (250 de mii) si ai si mataluta patutul de print...

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Annisiasuper patutul si felicitari pentru indemanare si idee

poze
40+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Annisia,nota 10 cu felicitari,esti o tipa plina de idei pe care le pui si in practica.Intradevar este reusit leganelul,Yanis se va simti ca un adevarat print intr-un asa leagan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna dimineata,

Am reusit si eu sa dorm ceva mai mult, cel putin nu am bantuit prin casa sau la TV, insa am avut niste dureri ingrozitoare de spate si burtica ca un pietroi, ca sa nu spun ca am visat numai prostioare......sa treaca cu noaptea, cum zice bunica mea, dumnezeu sa o ierte.

Vad ca si pe aici se doarme, ceea ce este f. bine.

Fetele mai pun majoretele la treaba pt Amironeanu si cine se hotaraste sa mai nasca azi, preventiv

cecilia,39+ Cristian Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am schimbat ceva la semnatura, ma incurajez singura, sper sa fie real.

Pana acum ziceam ca nu am nici o treaba, ca nu sunt prima care nasc si o sa fie ok, acum a cam inceput sa ma apese niste emotii, totusi nu pot sa spun frica, dar abia astept sa-mi tin bebelusul in brate, nu prea pot sa explic in cuvinte ce simt.

cecilia,39+ Cristian Matei
AMR 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

quote:

ce nu inteleg eu este...chiar nu se poate evita epiziotomia asta..nu stiu parca trebuie sau nu ea totusi se face...chiar corpul nu se poate dilata incat sa iasa capsorula cele fara taietura?..
Si mai am o nedumerire...parca prea mari bebelusii astia..o fi ceva in aer ,apa , in mancare cam dolofani , nu vi se pare?

carmen 38s Oana Isabella

Amar, si eu m-am gandit mult la asta, pentru ca o sa nasc normal(daca Doamne fereste nu apare ceva) si m-am uitat pe YOUTUBE la cateva nasteri, din care erau destule fara epiziotomie, dintre care una era chiar in Romania, dar nasterea dureaza mult mai mult, adica expulzia mai bine zis, si atunci cred ca medicul de asta ia decizia cu "epi", 1: nu te chinui tu atat de mult, 2: e mai usor si pt el, 3: eviti ruptura...

si mie sincer de epiziotomie mi-e cel mai frica... mi-e frica de nastere in general dar... asta e... trebuie s-o ducem pana la capat...

Rodica

Asa creste puiul meu
Rodica 38+
AMR 1+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Aminoreanu

si astea pentru alte fete care au de gand sa nasca azi...

am o intrebare la voi...
pe mine ma dor oasele din zona X, parca as fi calarit (imi aduc aminte cand eram mai mica am mers calare pe un cal si exact asa m-a durut) ma dor de abia umblu, sotu zice ca poate mi se mai largesc oasele, cum apasa si el cu capsorul... mai are cineva dureri din astea???

Pupici

Asa creste puiul meu
Rodica 38+
AMR 1+ sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Rodica, sotul tau are dreptate... Ligamentele se dilata pentru a putea pregati bazinul de momentul in care bebe va trebui sa iasa pe acolo. E ceva firesc... Neplacut, dar normal sa ai astfel de senzatii. Cred ca toate le avem, mai mult sau mai putin...

In alta ordine de idei, stiu ca s-a discutat mult pe aici problmea cremelor, uleiurilor si sapoanelor pentru bebe... Eu am optat pentru produsele Sanosan, pe care le-am gasit la o promotie... Dadui 1 bulion pe toate produsele de mai jos... Sunt naspa rau? Produsele..ca eu stiu ca sunt naspa...

http://family.webshots.com/photo/2437478200101620375XSHZDx

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput