Mamici de septembrie - octombrie 2007 (73)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Sabina merci ma gandeam eu ca e o chestie 'babeasca' sa nu iesi din casa,dar nu eram sigura.Nici prea bisericoasa nu sunt,dar consider ca e bine si acasa,daca ma rog..
Ambele patuturi sunt faine,are gusturi bune al tau sotz..

Piciulika iti trimit si eu pupici sa treaca depresia si...sa nu se mai repete!Intzelesu-mai?Nu te recunosc in descrierea facuta starii respective

Irina multzam de raspuns

Am venit de la control fara prea multe noutati...aaa,stati ca mi-a zis ca fac fetita si i-am raspuns ca la asta ma asteptam si eu
DPN e 14 octombrie si a zis ca va fi plecat(iar),dar sa stau linistita ca ma rezolva inainte...Peste 2 saptamani m-a chemat iar la control.

Dana +35s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Mi-a placut fraza cu ''ciur'' si''snur'', daca ii arde de glume sigur e bine Andreea.

Eu nu sunt prea ''fres'' cum se spune, am niste dureri in partea dreapta sus( sub coaste) , au aparut si ceva contractii, nu regulate, dar destul de dese si dureroase si sa spun tot m-a luat si durerea de spate. Sper sa nu-mi faca bebe vreo surpriza in noaptea asta, dar desi am starea asta bebe a lovit la greu si a facut tumbe.... cred ca este o alarma falsa.

ma retrag la nani, sper sa dorm in noaptea asta, ca azi nu am dormit decat 2 ore dimineata de la 9-11..... asa ca NOAPTE BUNA.

cecilia,39+ Cristian Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Mai gagici,
eu ce schimb ma consider?
2?
Ca 3 incepe de la 23,din cite stiu eu!
Si pina la ora aia,nu mai garantez!
Va pupez si revin maine,poate dimineatza(daca nu-s foarte ocupata la servici)!

Teodora 33 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Bine ai revenit Mandarinutza cu tot cu printzesica Antonia !
Amironeanu multa bafta maine !
Valentina motanul meu e castrat, are toate vaccinurile la zi, deparazitare interna la fiecare 3-4 luni, etc. cu toate ca el nu iese niciodata din casa (eu stau la etajul 4 in bloc de 8 etaje); sta tacticos pe dulapul din balcon si se uita la lume (el e "radio santz").
Plus ca la inceputul sarcinii am facut analiza de toxoplasmoza si mi-a iesit negativ (si IGg si Igh), deci nu am avut niciodata. Evident ca el nu va intra in camera bebelushei, dar...va bulendri prin restul casei...

Tomitza 39+ Natalia Ioana
mi-a facut sotu' blog
Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

am intrat si eu in schimbul 3 , ma simt deja mai bine m-am uitat la un film m-am mai relaxat un pic

Amironeanu multa bafta

poze
40+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

fetelor,eu sunt vecina de vizavi..,adica noiembrie decembrie si am admirat pozele de la intalnirea voastra de data trecuta,ati fos cumva la Tratoria Il Calcio din Hersatrau?! Intreb ptr ca si noi vrem sa mergem tot acolo joia asta si ma gandeam ca astia in curand o sa faca o zona speciala ptr gravidute...,daca o tinem tot asa!!

30+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Mandarinutza, bine ai venit acasa! Ai tonus bun! BRAVO!

Amironeanu tzinem pumnii pe maine! O sa fie bine!
Danielle ma bucur ca esti bine. Multzumesc, si eu te
Danutza ... nici eu nu ma recunosc! Felicitari tzie pentru fetitza.
Draga Emma - ma linisteste (...si nu prea! adica preferam sa nu ai si tu faza asta!!!) ca nu ma lasi singura in gaura neagra.
Tomasa draga si grijulie , moasa tocmai mi-a spus acelasi lucru: ca unele femei fac "depresia" (e mult spus) pre-natala si ca-si fac multe ganduri inainte - dar e de bine! Oricum le ai, inainte sau dupa. A zis ca majoritatea de mami la al 2lea BB sunt asa, pentru ca stiu ce vine si realizeaza totul altfel - nu e totul roz bonbon, e responsabilitatea. Veeezi, Sabinel!? TU esti normala.
Oricum, va multzumesc mult pentru sustzinere si incurajari. Aparent n-oi fi singura asa zuzu acum...

Fetele cu animalutze, nu va stressati. Igiena normala: ele deparaziate, vaccinate, voi spalat bine pe maini etc. si gata. Nu le excludetzi / sechestratzi. BB sunt oarecum imunizatzi de la voi din burtica.

Gata, ma retrag la depou - Noapte buna mamici, burtici, bebici!

Piciulika 35+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Buna fetele..bine v-am gasit la schimbul 3...
Doresc nastere usoara pt amironeanu maine si ulte felicitari pt Andreea...cred ca a nascut super repede pt prima nastere...cu mici incidente dar ..repede ...deci uite ca e poate...
ce nu inteleg eu este...chiar nu se poate evita epiziotomia asta..nu stiu parca trebuie sau nu ea totusi se face...chiar corpul nu se poate dilata incat sa iasa capsorula cele fara taietura?..
Si mai am o nedumerire...parca prea mari bebelusii astia..o fi ceva in aer ,apa , in mancare cam dolofani , nu vi se pare?

carmen 38s Oana Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

quote:
Originally posted by loub_erika

fetelor,eu sunt vecina de vizavi..,adica noiembrie decembrie si am admirat pozele de la intalnirea voastra de data trecuta,ati fos cumva la Tratoria Il Calcio din Hersatrau?! Intreb ptr ca si noi vrem sa mergem tot acolo joia asta si ma gandeam ca astia in curand o sa faca o zona speciala ptr gravidute...,daca o tinem tot asa!!

30+ Angelina

buna Erika,
la Tratoria in Herastrau am fost si a fost super fain , va doresc distractie placuta si sarcina usoara in continuare

poze
40+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

multumim,prisi,sa vazut ca si voi ati avut parte de distractie...,frumos..,va doresc multa sanatate..si poate va mai fac cate o vizita din cand in cand!!

30+ Angelina

Mergi la inceput