***LA REDOUTE (48)***
Raspunsuri - Pagina 28
madau spune:
Mai fetelor, eu voi da o comanda folosind CEC-ul..insa nu stiu cum trebuie sa fac. Folosesc bonul ala de comanda din catalog, sau cum, aveti idee?
Sa nu sariti pe mine de ce nu fac refuz de plata, insa n-am cum, i s-a pus pata lui barbata-miu sa dau comanda cu cecul, ca a vazut ca scrie asa pe spate, si nu ma mai inteleg cu el
. Asa ca dintre doua rele..o aleg pe cea mai mica
, macar ma aleg cu o comanda
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
addya spune:
hehehe azi bag shi eu o comanda de pe contul meu, am sa risc vreo 20 euroi, am vzt niste chestii misto pt pitic.
acum, daca au venit niste sireturi o veni si o gecuta, nu???
mey, help, fi-miu mi-a mancat reclama aia din catalog cu codul pt paturica, cine mi-l da shi mie???
n-am plecat nikaieri, am stat in umbra precum tigru' la panda. v-am zis eu candva ca o sa reia astia livrarile in Ro???
inca mai am vreo 5 beri de recuperat!!!![]()

Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
andreap spune:
Buna dimineata
Din pacate nu reusesc sa dau de noul proprietar si nu stiu daca mi-au venit CEC-urile
..deocamdata cardu-i gol si nu am cum comanda,sper sa-l umplu
.Si eu cred ca voi folosi CEC-ul ptr.plata.eu am sunat la BRD chiar si la linia cu 0800..si mi-au spus clar"NU"..ce naiba sa fac?sa intru la director in audienta?mai bine comand altceva de cEC-ul ala,macar sa vina si sa fie adevarat ca au reluat livrarile.
Ia vedeti ce am primti eu azi pe mail:
"Madame Motea Oana,
Vous avez commandé l'article : Le pull tunique
et nous vous en remercions.
Afin de vous aider dans votre choix, nous
avons sélectionné pour vous 3 articles
ayant plu aux clients qui ont acheté le même
article que le vôtre."
Nu stiu ce naiba scriu,am inteles doar ca ptr.ca am comandat o anume tunica la ei,imid au ceva...sau gresesc?in josul paginii imi arata 3 produse.va rog,imi traduceti si mie?
Si acum "bomba":tunica respectiva o comandasem in 31.07,comanda anulata

Ce sa inteleg?
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
addya spune:
andreea, iti recomanda inca 3 articole care au placut clientilor care au cumparat tunica aia care ai ales-o tu
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
claujro spune:
andreea, eu chiar ieri am sunat la 0800-803-803 (BRD) sa intreb ce mai e cu refuzul meu de plata, aia mi-a explicat , nu s-a oripilat cand a auzit. Foarte ciudat!
Mailul ala e de reclama, parerea mea, vezi Doamne, alti clienti care au comandat aceeasi tunica au mai comandat si prod celelate si poate te pacalesc sa faci si tu la fel.
Eforie-august
Jasmine spune:
eu n-am primit nimic azi pe mail,nici macar mailul ala in care anunta ca putem comanda iar pe minunatul lor site.De fapt inteleg ca mailul asta l-au primit numai 2-3 persoane,au inteles ca suntem in gasca si vestile circula repede.
Nu stiu ce naiba se intampla dar e ciudat cu cardurile.Ieri am incercat sa fac comanda aia de 20 euro cu cardul pe care am peste 800 RON si mi l-a refuzat cu mesajul ala "Payement par carte bancaire refusee",care apare cand n-ai destui bani pe card.Ce sa inteleg,cum adica "il recunoaste sistemul"?Adica nu mai accepta cardurile cu care am platit pana acum?Pai eu n-am chef sa-mi alte carduri,ca mi-am facut destule (mai precis 3) numai pt LR.
Pt ultimele 2 conturi facusem special un card,dar am comandat dupa data de 10 iulie si imi aparea numai optiunea American Express.Ei bine,acum e la fel,deci cardul asta facut special nu pot sa-l folosesc.
claujro spune:
Le-am scris miercuri asa:
J'aimerais savoir si les comandes vers la Roumanie sont de nouveau ouvertes et les conditiones.
Merci beaucoup,
Si iata raspunsul:
Bonjour Mme Claudia Cristina ,
Vous avez rencontré des difficultés sur votre site laredoute.fr
Je vous présente toutes mes excuses pour ce contretemps.
Ce dysfonctionnement est à présent résolu.
Nos conditions de ventes restent identiques.
Je vous invite à retourner sur votre site www.laredoute.fr.
Bon surf!
Cordialement.
isabelle,
Relation Client du site www.laredoute.fr

Ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, nici usturoi nu au mancat, nici gura nu le miroase!!!
Fiti atente, a aparut Isabelle in peisaj! 

Eforie-august
miki68 spune:
Pai, Clau, "condisioanele de vent" sunt numa pt. Franta, Corsica si Monaco. Am observat cand mi-au cerut de la banca sa le atasez formularului de refuz. Nu zice nica in ele de vanzarea in "etranjera". Cam golani! Singurul loc in care apar si alte zone e acolo unde-s taxele (5% pt. UE, 10% europa...)
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
miki, eu intrebam daca s-au reluat livrarile catre Romania si in ce conditii.. . Iaca raspunsul. Mie imi e clar. Am intrebat punctual. Intrebarea a fost simpla nu poate sa zica ca nu a inteles-o, iaca raspunsul.
Eforie-august
vl-ad spune:
Ca sa caut un produs din catalog pe sit ce trebuie sa fac?Stiu ca pot sa il caut dupa cod dar nu stiu unde trebuie scris codul acela.
Eu am incercat sa introduc codul aici: Rechercher un mot clé, un produit ou une réf.catalogue dar ma impotmolesc .Dupa ce bag codul imi apare asta : http://www.laredoute.fr/Search/AdvancedSearch.aspx?SearchHeader=6534465 si nu produsul care il cautam.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad