***LA REDOUTE (48)***
Raspunsuri - Pagina 25
Dayana78 spune:
Multumesc pt raspunsuri.
Aveti dreptate cu pastrarea bunului simt, eu tot cred ca vina o au functionarii de la posta si nu cei de la Redoute deoarece si eu am mai comandat si au venit produsele la timp, dar s-a intamplat sa mai comand si de pe alte site-uri straine si pachetele sa vina desfacute parca ar fi trecut printr-un razboi, asa ca la noi totul este posibil.
Oricum cel mai mult ma bucur ca putem sa comandam sin nou.
Spor la cumparaturi!
miki68 spune:
Monica, eu chiar nu cred ca cineva din grupul nostru a fost lipsit de bun simt si drept urmare LR au sistat livrarile. Dupa cum poate ai vazut pe forumuri straine, si altii au scris in disperare catre LR cerandu-si drepturile si totusi LR nu a sistat livrarile in acele tari (sau nu stiu eu). Eu cred ca, mai degraba, este vorba de un management defectuos in aceasta companie (nu prea stie "stanga" ce face "dreapta") si cand s-au impotmolit au preferat sa se descotoroseasca de noi romanii, probabil unii dintre cei mai noi clienti ai lor. Oricum dupa "razboiul" administrativ, mediatic etc. ne vor considera clienti cu, sa zicem, atitudine. But, who cares?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
aissa spune:
Mie una mi-a fost invatare de minte asa ca oricum daca voi mai comanda o voi face pe un alt cont, pentru ca nu ma risc la cele deja uzate. Oricum, v-am zis, desi am intrebat pe site nu am nici un raspuns dar nu-i bai. Am intrat la mes rembursements si am vazut ce ziceti voi cu cecul de pe 23 august asa ca e clar ca au trimis si la mine...chiar daca nu am cum sa intru in posesia lui .... asta e.
Si pe langa asta voi incerca in continuare sa dau comenzi mari ca sa nu vina in plic tocmai ca la alea am avut mereu pb ca dispareau in triunghiul bermudelor.
Spor la redutit fetelor, abia astept vestile voastre, sper sa fie numai din cele bune.
Bratu Monica spune:
Miki -No coments!
Ma bucur cat mai am timp.Sunt sigura ca o luam de la capat in foarte scurt timp.Dar vorba ta:who cares?
Stie cineva cum se procedeaza pentru a plati o comanda cu Cec-ul primit de la ei?Eu acus plasez comanda.
Monikka
lavi02 spune:
Monica, citat din mailul de la christine:
". If you wish you can use the cheque as payment for a next order. In that case, send the order with cheque by postmail to La Redoute 59081 Roubaix (France)"
Bratu Monica spune:
Multumesc Lavi!
o sa-mi listez comanda si trimit prin posta cu cec-ul la redoutzi!
Merci !
Monikka
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
Multumesc Lavi!
o sa-mi listez comanda si trimit prin posta cu cec-ul la redoutzi!
Merci !
Monikka
Cum o listezi? Adica ce listezi?
Ps: barbati-miu e disperat ca s-au deschis conturile, cica asa liniste a fost in casa in ultimele 2 luni
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Bratu Monica spune:
Sotul tau face echipa cu al meu.
De 2 ore ma bombane ca iar stau lipita de calculator cu LR-ul.
Monikka
felicia74 spune:
Fetele, mai punem si noi niste coduri de reducere?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)