***LA REDOUTE (48)***
Raspunsuri - Pagina 19
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by corinai
Buna fetele,
sunt si eu in aceeasi situatie ca si voi: 3 comenzi neonorate, primit cec, etc ... nu va mai plictisesc cu amanunte de-astea ..
Acum cateva zile (vreo 10) am scris un mail pe site in care ii intrebam cand au decis sa sisteze livrarile in Romania (asta ca sa am suficiente dovezi pt chargeback. Si astazi ... surprise!!! Uitati ce raspuns am primit :
Dear Madam,
We sent a cheque of reimbursement for 277,62 for the 3 orders cancelled : 204 0772572, 2071012401, 2130763491.
I inform you that the technical problems are solved. You can place orders again. If you wish to use the cheque as payment for a next order, then send the order and cheque by postmail to La Redoute 59081 Roubaix (France). If you wish a banktransfer, then send back the cheque with the coordinates of the bank and bankaccount. I remind that we do not reimburse to a banker's card.
I apologize once again for all the inconveniences and thank you for your patience and you understanding.
Christine
Relation Clients
eee? ce ziceti de asta? oare s-au tzacanit de tot????
Corina
Corina, primele 10 mesaje sunt moderate si apar mai tarziu decat le scrii tu, insa pe pagina unde ar fi trebuit sa apara initial, asa ca nu toata lumea ajunge sa citeasca mesajele tale.
Mi se pare extraordinar ce ti-au zis. Chiar livreaza din nou in RO? Parca nu-mi mai vine sa cred.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
corinai spune:
Lilly nu cred ca au de ce sa se uite chioras la tine. E contul tau si dispui cum vrei de el. Ai dat refuz la plata pt ca nu ai primit comanda in 30 de zile ... Oricum bancile din toate tranzactiile astea nu au nimic de pierdut ... ci doar de castigat ceva comisioane 
corina
andre_ea spune:
In alta ordine de idei, m-ati bagat in boale. Am vazut un pulover, nu foarte ieftin, dar mistooooo.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
miki68 spune:
S-a-ntors Christine de la terapie
? Pare ca nu mai are repulsie cand aude de Romania. Au medici buni. E clar.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
andreap spune:
daca e adevarat....daca...oricum deocamdata astept.mail-ul tau Corina,e fosrte..confuz.Ori noi suntem nebune,ori ei sunt iremediabil idioti!
Sper sa fie asa,sa comandam pana la adanci batraneti..
o seara super!
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
acina spune:
Mi se face rau.
Nu mai inteleg nimic.
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
claujro spune:
Ce geanta? Ce pulovar? Eu am gasit o pereche de balerini pe care-i iubesc desi sunt scumpi speeeeeeeeeeer sa-i mai prind si la reduceri. Daca ziceti si voi zic si eu...
Eforie-august
ionela-roxana spune:
Eu zic ca s-au saturat sa tot primeasca mailuri de la Romania.....asa ca au hotarat sa ne lase sa ne umplem dulapurile .....apoi ne-om potoli....sau mai cumparam dulapuri.