***LA REDOUTE (48)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mai fetelor, eu am dat aseara o comanda ptr o vecina, de pe contul meu, mi-a luat comanda, acum vad ca e deja "en preparation". Doamne ajuta acu'. nu e mare comanda, 15 euro, ea a vrut sa riste

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Stiti voi cantecul ala de la Vacanta mare cu "noi nu suntem normali"...tre sa-l punem imnul redoutistelor

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Jasmine, vreau sa fac asa pentru ca daca nu mai trimit colete in ro, sa-l trimita in de (asa cum au facut cu comenzile prietenei mele) si de acolo imi convine sa platesc 10 euro la Atlassib dar sa ajunga sigur si fara detaxele pt Romania , in plus.... Pe cand daca dau comanda de pe contul meu, risc sa nu ajunga niciodata si iar sa ma chinui 3 luni sa recuperez banii.

Edit: am restartat calc si tot nu merge...asta e!

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinai spune:

Buna fetele,

sunt si eu in aceeasi situatie ca si voi: 3 comenzi neonorate, primit cec, etc ... nu va mai plictisesc cu amanunte de-astea ..

Acum cateva zile (vreo 10) am scris un mail pe site in care ii intrebam cand au decis sa sisteze livrarile in Romania (asta ca sa am suficiente dovezi pt chargeback. Si astazi ... surprise!!! Uitati ce raspuns am primit :

Dear Madam,
We sent a cheque of reimbursement for 277,62 for the 3 orders cancelled : 204 0772572, 2071012401, 2130763491.
I inform you that the technical problems are solved. You can place orders again. If you wish to use the cheque as payment for a next order, then send the order and cheque by postmail to La Redoute 59081 Roubaix (France). If you wish a banktransfer, then send back the cheque with the coordinates of the bank and bankaccount. I remind that we do not reimburse to a banker's card.
I apologize once again for all the inconveniences and thank you for your patience and you understanding.

Christine
Relation Clients

eee? ce ziceti de asta? oare s-au tzacanit de tot????

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica gen spune:

Eu am avut comanda sub 10 E, am avut confirmare pe mail, en cours de ....pe site.. Azi chiar verificam daca mi-au anulat-o la rambursari. Nimic.
Mail cu ....rentree Galati.

Abtinere de la mail catre La redoute.

Sa auzim de bine!

Gen, mami de Robert 2.11.2001 si Lexi 14.08.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by claujro

Jasmine, vreau sa fac asa pentru ca daca nu mai trimit colete in ro, sa-l trimita in de (asa cum au facut cu comenzile prietenei mele) si de acolo imi convine sa platesc 10 euro la Atlassib dar sa ajunga sigur si fara detaxele pt Romania , in plus.... Pe cand daca dau comanda de pe contul meu, risc sa nu ajunga niciodata si iar sa ma chinui 3 luni sa recuperez banii.

am inteles,mai ales daca vrei sa faci o comanda mai mare.
Eu m-am abtinut sa pun mai multe chestii in cos desi imi faceau cu ochiul si am riscat doar 20 euro.Acum ce o fi,o fi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mie tot nu-mi da voie sa fac comanda sub 10 euro mai bine

Mergi la inceput

fetele dupa cate postari imi apar si mie mesajele???

corina

Mergi la inceput

eu insist ... poate, poate

sper sa nu ma injurati

corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Chiar ca nu sunteti normale. Io nu ma bag la comenzi.
Si nici n-am primit mailul cu care va laudati toate.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput