***LA REDOUTE (48)***
Raspunsuri - Pagina 14
acina spune:
Giova da eu sunt misterioasa.
Clau nu a vrut sa zica cine e ca probabil a crezut ca o ma supar.
Marele mister a constat in faptul ca am facut comada pe la 6 si eu eram cam la terminarea programului asa ca , pana m-am dus la banca sa verific si daca au luat LR bani , a cam trecut timpul .Asa ca am plecat acasa si nu am mai scris pe forum.Stii ca de acasa nu prea am timp sa intru pe net.
Gata misterul!A fost elucidat.
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
vlada spune:
Wow ! Chiar ca nu-mi vine sa cred !!! insa totusi sunt mai retinuta, mi-e sa nu ma bucur degeaba....ar fi prea frumos !!!
Andreea si Vlad
Iubirea mea
madau spune:
Bai, pana vedem cum e cu comenzile, va rog eu...abtineti-va de la a mai scrie mailuri, daca livreaza sau nu. Voi stiti ca la astia e balamucul cat casa, hai sa profitam de balamucul lor si sa ne vedem de comenzile noatre![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Giova spune:
Anca mie prima data imi blocau banii si dupa cateva zile ii retrageau de pe card. Nu ai sunat la banca sa vezi daca i-a blocat?
am si ochit o geaca misto pt. Marco, acum e si redusa, la 25 euro parca vine. doamne nu stiu cum rezist sa nu comand.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Jasmine spune:
si eu zic ca ar fi bine sa nu le trimitem mailuri deloc in perioada asta,sa nu le atragem atentia asupra noastra.
acina spune:
Giovade obicei imi luau bani imediat.
Acum i-au blocat .
Hai ca ma duc si la banca sa vad daca i-au tras .
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
Laura Ioana spune:
Ooooffff, fetelor urmaresc subiectul cu sufletul la gura de o luna si ceva, de cand au inceput sa nu mai vina pachetele...fix atunci voiam sa comand si eu, dar am asteptat sa vad ce se intampla si nu mi-am luat tzeapa......dar acum eu tot vreau sa comand si asa multe mail-uri mi-au trimis astia, de ma zapacesc
Mai rabd cateva zile sa vad daca va vin comenzile teste![]()
23+ 
Poze Laura
Puiul nostru drag
acina spune:
Laura nu comanda nimic.Cel putin deocamdata.
Eu am comandat pt test sa vad dac e adevarat cu plata la livrare...
Nu de alta dar sunt att de multe chestii dragute si uiti d etine , comazi si apoi iti pare rau dupa bani.
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
Laura Ioana spune:
Anca
In vremurile bune cat dura pana ajungea o comanda?
23+ 
Poze Laura
Puiul nostru drag