Ce program e bun pt simulare design interior?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ma intereseaza si pe mine daca gasiti ceva care sa merite...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

am downloadat si eu arhicadul da in afara de a face peretii casei si usile si geamuirle altceva nu ma pricep sa fac. pe mine ma interesa chiar sa fac proba cu niste culori ca inca nu stiu cum sa zugravesc, da nu ma pricep deloc sa fac treaba asta cu programul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

quote:
Originally posted by nana_sim

Aceeasi intrebare o lansasem eu la capitolul "casa, dulce casa"!

www.floorplanner.com

acum lucrez pe el...e super haios
merci de pont

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

"Is nice to be important, but is more important to be nice"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

http://www.ikea.com/ms/en_CA/rooms_ideas/splashplanners.html
are:

NEW! IKEA 2008 Kitchen planner *
Design the kitchen of your dreams with the Kitchen Planner. Fit cabinets and appliances with ease, avoiding common planning mistakes. Then, just save your plan to the IKEA server and head for the store. Please note that HALLARUM kitchen door and drawer fronts are no longer available.

NEW! IKEA 2008 Office planner *
Use the Office Planner as your design expert. Choose from desks, filing cabinets, conference tables and more. You'll save time, money, and get a great workspace: it’s just good business sense.

NEW! IKEA 2008 Bedroom planner*
Stop dreaming about the perfect bedroom; creat it with our Bedroom Planner. Choose everything for beds to PAX clothes storage. Upload your plan to the IKEA server and head for the store!

PAX wardrobe planner
Design your own wardrobe. Pick and choose all exterior and interior fixtures to create an entire wardrobe solution that's perfect for you.

VÄTTERN bathroom planner
Find out how great your bathroom can look with the flexible IKEA VÄTTERN range. Browse around to get inspired, then design your own bathroom storage with the Planner Tool.

Lorelai
Haga Parken-Fluturi, Haga Parken-Flori de pai
Gabisor face "salata", Gabisor in parc,
A inflorit iasomia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

lorelaim multumesc !

Mami cu doi lei paralei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Mami cu doi lei paralei,cum aranjezi casuta cum tre sa bagi poze si neaparat sa faci cafeu ca viu neaparat sa o bem colosha la umbra piramidelor!
tare dor ma lovi de tine de la o vreme!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Ehehei, Hannen, draguta de tine, stii bine ca te astept la o cafeluta, sa ne vedem noi aranjati ca avem viteza melcului.
N-am mai intrat pe Dc de cateva zile bune din motive de "lei"(ma miram eu de ce e subiectul pe pag.1). Cel mare a inceput scoala, iar cel mic a luat viteza si nu ma lasa nici sa respir.si eu printesele si...tinem legatura

Am avut o firava tentativa de floorplanner, nu imi pare greu, numai ca imi lipsesc niste masuri (ultima data mesterul care ne-a facut un zid a gresit cu vreo 20 cm si vreau sa verific) si, cum spuneam nu stau bine cu timpul.

E ceva in neregula cu yahoo? Nu ma pot loga de nici un fel.

Mami cu doi lei paralei

Mergi la inceput