Matza Emma in actiune

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Nu ati putea sa-l vopsiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Bisko nu ii da idei ca si asa il convinsese pe taicasu sa vopseasca in blond labradoru negru ... si am zis ca daca se ating de cateaua mea ...

Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

curcubeu vrea, curcubeu se executa!

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
Filmulete copiii mei
***Printesa Ema din castel!***

Mergi la inceput

Emma este interesata de toate emisiunile , pozele cu : vulcani si lava , scafandrii , parasutisti , Terra vazuta din spatiu si harta lumii , tornade si incendii (mai ales cum se lupta sa stinga focul) , operatii ..... si tot ce e neam de matz.

Ieri seara imi povestea despre scafandrii si ce o sa faca ea cand o sa se scufunde.Emma:

-Eu o sa imi pun masca din aia ca sa pot sa vorbesc sub apa
-Nu poti ca pierzi aerul ...
-Pai imi pun tub din ala in spate
-Mai cari si tubu?
-Nuuuuuu , ca e cu oxigen , sa pot sa respir.
-.....
-Mami dar stii cu ce inoti?
-Cu ce?
-Trebuie sa iti pui sosete din alea cu coada de peste.

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

mi-au placut tare mult sosetele!!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anduluca spune:

Aida, e super ideea sa notezi toate traznaile astea, altfel le uiti, la mine cel putin asa s-a intimplat. Fac si ai mei zilnic boacane si "spun lucruri traznite", ma distrez pe moment, dar peste citeva zile am uitat...
Imi amintesc de Andrei (cel mare, care are aproape 5 ani) cum ma tot ruga mai demult sa stau cu el la gradinita.
Eu i-am zis ca nu au voie la gradinita decit educatoarele si copiii, unde a mai vazut el mame sa stea toata ziua la gradi?
Si el zice: Pai fa-te copil si stai cu mine...

Oricum, subiectul tau e o sursa de zimbete pentru multi!
Bravo tie si Emmei!

Mergi la inceput

Felicia deschide si tu un subiect unde sa scrii traznaile printisorilor tai.

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Avem niste carti cu animale pentru jocul 'popa prostu' , doar ca animalul singur era un magarus. Ca sa fie jocul mai frumos si mai interesant am lipit un pisicutz.

La jocul asta se lasa cu multa gadileala si tipete de placere si eu tot timpul ii spun ca o sa o casapesc si o sa ramana pisicut
Intr-o seara cand eu eram doar la faza de amenintari ca o casapesc , Emma spune:
-Nuuu mamiii , cum o sa ma duc eu la culcare asa casapita?

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Aida, pupa matzul scump si sper ca nu vrea si in pat sosete de alea Iremediabil ne-am indragostit de ea! Io la gaza mea mica din maternitate ii spun "mitzi", si imi imaginez cu cata candoare ii spui tu "matza" la a ta!

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3a034f48c0d20ff847b12f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
Filmulete copiii mei
***Printesa Ema din castel!***

Mergi la inceput

Deja ii creste parul si eu vreau sa mai profit inca putin si imi lipesc buzele de capusorul ei si o pup (mai ales cand butoneaza). La care ea:
-Hai mami ca ai buzele ca o ventuza. pfu
-Si iti place?
-NU
- , dar eu tot o tzucanesc ca nu mai pot de dragul ei.

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput