Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (217)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

quote:
Originally posted by monica70

,nu mai fac [b]nicio treaba cu el

Clar ca e greseala. Daca eu am scris-o cumva, sigur din greseala. in ultimul timp vad ca mananc si litere, chiar si cuvinte.
Naiba stie ce am
Uite aici:
http://dexonline.ro/
Il salvezi in favorits si il ai tot timpul cand ai nevoie, fara a mai fi nevoie sa te deplasezi la biblioteca de perete

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giova

[b]
eu stau pe net si Marco se spala pe cap in bideu...

Eu stau pe net in loc sa invatz.
Eu nu as avea loc in baie de bideu...Eventual daca mut wc-ul sau nu stiu...eu mi-am imbracat tevile alea care vin la chiuveta cu BCA si faianta si ocupa mai mult loc.
Si baia mea mare nu e mica...e normala.

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Las' ca si Diana s-a udat leoarca pe rochitza,ca s-a apucat sa curetze cu peria
Numai te miri ce minuni fac.Azidimineatza mi-a venit sa o Mi-a rasucit o parte de la ochelari,era data peste cap o parte ce se pune peste urechi (imi scapa cum ii zice) abia mi i-a indreptat frate-meu fara sa se rupa Daca as scrie de toate tampeniile pe care le face ,chiar ca n-ati mai avea loc defel de mine

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007

Mergi la inceput

BIANCA ce-i greseala mai? Cica nicio si niciun se scriu legate mai nou,dar nu prea imi vine .La aia ma refeream.

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4

Mergi la inceput

Si ca sa fac modificari in baie, trebuie sa dau toata faiantza jos, am fost in Cluj dupa ea atunci, e spaniola si sigur nu se mai gaseste dinasta. Mai am 5 placi asha ca..nu pot misca nimic in baie de la locul lui. Mi-as fi schimbat si cada dar distractia va costa cam mult daca pun la pretz faiantza + manopera.
Mi-am facut baia acum 5 ani parca.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica70

BIANCA ce-i greseala mai? Cica nicio si niciun se scriu legate mai nou,dar nu prea imi vine .La aia ma refeream.

Da? nu stiam...nu sunt in tema cu noile "verdicte" date de Pruteanu iar Sandra nu a facut la scoala asha ceva.
Nicio ma duce cu gandul la micio care parca scria pe vremuri aici

Mergi la inceput

Sincer si io de pe DC am aflat Bun DC asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

nicio/niciun se scrie legat. pe forum am aflat si eu.

baia noastra e enorma, am modificat tot ap. pt. baie. bideul era oricum, caci asa s-au dat ap., dar cum deschideai usa se lovea de cada, deci iti dai seama ce mare era.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Ciao fetele !
Am tot citit din urma ca tot sunt inca la cafea dar nu mai stiu exact ce si cum
Maraki voiam si eu sa-i vad tatuajele lui Robert , mie i-mi plac , chiar am vrut sa-mi fac si eu unul vara asta cand am fost la piercing dar cum eram cu Ady si Jasy dupa mine nu am avut cum sa stau acolo o ora . Acum m-as duce dar nu mai sunt 100% sigura ca mai vreau , ma tot gandesc ca daca ma plictisesc de el ce naiba fac ? dilema mare am si eu ...
Am citit de Razvanel al Ioanei , sper din suflet sa se faca bine mai repede , iar Ioana sa fie tare sa treaca cu bine peste stresul asta .
Noi plecam joi dim . cred spre Miami Beach , si vreau sa vedem cat de mult putem la Florida , deja nu mai am rabdare sa fac scuba diving si ce sporturi extreme mai gasesc de facut acolo

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Io-s cam lesinata,merg sa ma tzap in pat

Mergi la inceput