Convector pe gaz

Convector pe gaz | Autor: Mirrella

Link direct la acest mesaj

Locuiesc la casa si as vrea sa schimb o soba de caramida cu un convector...ce ziceti,merita?
Ma gandesc la consum,pentru ca acesta nu tine caldura ca si o soba dupa ce e oprita...La noi se raceste foarte repede,camera nu are o izolatie foarte buna.
Pe de alta parte,si soba consuma destul de mult pana se incalzeste,dar dupa ce opresc gazul ea inca emana caldura...
Soba mea are un arzator de 1 m cub, convectoarele ce le-am gasit consuma intre 0.3 si 0.5.Se poate regla temperatura intre 10 si 33 de grade.Oare consumul de 0.3 metri cubi de gaz este calculat la temperatura minima ori maxima?

La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirrella spune:

Eu inca mai astept pareri.....

La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Din datele care le dai tu e imposibil sa spui daca 0.3 m3 de gaz sint okay pentru temperatura min sau max...trebuie volumul casei...temperatura initiala...blabla.
de ce nu-i intrebi pe aia ce vind convectorul...trebuie sa fie scris undeva in manual.

Mergi la inceput