Lipsa de aer
Raspunsuri - Pagina 4
diadaniela spune:
Anka,nu ma las doborata!![]()
Xio,culcata ,in picioare ,pe scaun nu conteaza. tot nu pot respira. astazi m-am simtit mai bine dupa cum v-am spus. e adevarat ca am si fost ocupata.am umblat mult pe afara ,a fost si sora-mea azi noapte la mine etc,nu am am avut timp sa ma gandesc. a fost o zi placuta.
spuneai de internat. nu ma internez.la Floreasca mi-au propus sa ma interneze 2 zile ,dar n-am fost de acord.mi-au facut acolo ceva analize si restul le-am facut la Medlife .oricum o sa merg la un internist tot la Medlife,desi va spun sincer ca daca ma simt mai bine probabil nu voi merge.asta daca scap de sora-mea care e ca raia .
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
monica-elizabet spune:
ma bucur ca te-ai simtit mai bine...chiar ma intrebam ce-i cu tine de nu ai mai zis nimik la sub nostru
si sanatate multa
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004) 
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
madau spune:
Dana cum mai esti, n-ai mai intrat pe mess sa vb? 
Xio din pacate cand te apuca panica, nu conteaza ce faci sau cum stai, important e sa incerci sa-ti impui ca esti ok si ca nu se intampla nimic, insa tocmai asta e foarte greu, ptr ca mintea refuza sa te asculte. Organsimul declanseaza in mod automat starea de frica, nu se poate controla asta, tot ce poti controla, si aici trebuie lucrat, este gestionarea fricii, sa stii cum sa treci peste momentele astea, daca reusesti, in timp atacurile dispar. Toate analizele vor iesi ok, eu am cheltuit foarte mult facandu-le pe toate...
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
andriushca spune:
quote:
Originally posted by XIO
Te simti mai bine daca stai in picioare cand se intampla asta ?
La internist ar fi bine sa mergi , daca nu ai facut testul la efort il vei face acolo , analizele de asemenea ti le vei face gratuit daca te internezi.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422
XIO, ce e cu chestia cu statul in picioare? si cu testul de efort? ce relevanta are? ma intereseaza si pe mine, pt. ca mie mi se intampla sa nu am nimic pana seara la culcare, cand ma intind in pat. ce inseamna asta? si eu mi-am facut analizele, EKG, tiroida, etc, radiografie plamani (eu fumez) dar dr. nu mi-au zis ca as avea ceva. bineinteles ca toti dr. m-au sfatuit sa nu mai fumez, dar care dr. nu-ti spune asta la o adica? o singura chestie mi-au gasit: tensiune mare. dar nu cred ca are vreo legatura cu restul.
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
ingridnen spune:
sigur este pe fond de stres, oboseala acumulata etc.
am avut si eu variate senzatii de-a lungul anilor... inclusiv ceea ce descrii tu. Aveam impresia ca aerul se opreste undeva pe "traseu' si nu ajunge in plamani. Zile in sir... si multe multe alte simptome. Am facut in patru ani 4 teste de efort, 2 holtere, toate analizele de tiroida (inclusiv scintigrama) plus nspe mii de alte analize. Totul OK...
ah, ba am mai facut si RMN la cap si coloana cervicala din cauza amortelilor si ametelilor...
Poate ar fi bine sa faci un tratament la neuropsihiatru (anxiolitice, antidepresive) si in paralel sa mergi si la psihoterapie. Si de asemeni sa iei suplimente de calciu si magneziu. Asta dupa ce iti faci toate investigatiile ca sa excluzi cauze organice... dar eu cred ca toate analizele tale vor fi bune !
Sanatate si sa ne mai scrii cum te simti !
Ingrid si Cristi 4 ani si 5 luni