Lipsa de aer

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

http://www.terapiam.ro

Suna aici si programeaza-te, sunt foarte buni toti. Eu am fost la Emilia Porfireanu

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

l-am salvat la favorite! multumesc! esti tare draguta!
am vb cu tine acum si m-am simtit un pic mai bine.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ma bucur sa aud asta...asa sa te simti mereu. Si nu uita...ODIHNA multa..si rabdare cu tine!!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Dana, acum cateva luni eu am trecut printr-o stare asemanatoare.Era pe stres, aproape de o depresie si nu ma mir, am de la ce...
Se manifesta cam asa: lipsa de aer noaptea, dar si cateodata ziua, o stare de frica, care incpea rapid si apoi se finaliza cu o durere de cap in spate la ceafa, apoi...dupa cateva zile de la debut...nu puteam sa fac mai nimic, tot ce faceam ca femeie : mancare , curatenie, mi se parea greu de facut.Am incercat sa ma odihnesc pe timpul zilei, nu stiam ce se intampla cu mine???Nu puteam sa dorm ziua...si se repetau aceste simptome de cateva ori.Pe timpul noptii era groaznic, nu aveam aer , imi era frica, de ce???nu stiu.
Am plecat dupa vreo luna la doctor.In drum spre, m-am intalnit cu un prieten de familie care si-a pertecut viata mai mult prin Australia, este vegetarian convins.Si la fata eram schimbata...normal.M-a intrebat ce am? I-am zis si mi-a zis asa: lasa doctorul acum.Incearca ce iti zic eu macar o saptamana:
---in doi litri de apa clocotita,pui 5 linguri de tarate de grau dupa ce ai oprit focul si amesteci sa nu se faca cocoloase.Apoi pui un capac si lasi sa se raceasca.Bei acea zeama de cate ori poti pe zi.Daca o termini mai faci.
Asa am facut, dar am mai combinat cu ceva:
cate o pastila de somn pentru seara si de doua ori pe zi cate o jumatate de pastila de FRONTIN.Astea mi le-a recomandat o prietena care este medic.Dupa doua saptamani am inceput sa vad schimbari in bine, am scos pastila de somn, si totul a fost ok, dormeam f. binesi fara nici o stare din aia urata, si de la o jumate de pastila de FRONTIN luam cate un sfert dimineata si la fel seara.La o luna nu mai aveam nimic, dar beau si acum zeama din aia de tarate de grau, si mi-a reglat multe alte probleme(contipatie).Incearca si tu, poate merge dar trebuie sa cauti si sa elimini cauza stresului sau problema, la mine nu se putea elimina....
Te pup!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

dana si eu patesc de cativa ani exact ca tine. nod in gat, sufocari, acum am criza mai usoare, dar in trecut erau crancene. in plus, fata de tine, am mari insomnii. adica adorm dar ma trezesc imediat, ma foiesc in pat toata noaptea, iar a doua zi, pe langa oboseala, ma scol cu dureri de spate, pt ca nu s-a relaxat deloc corpul peste noapte.
eu mi-am facut toate analizele, inclusiv tiroida, calciu, magneziu (responsabili in simptome ca ale noastre), dar toate au iesit bune. mi s-a pus diagnosticul de spasmofilie, dar eu cu calciul stau f. bine. atunci cum poate fi spasmofilie? nici eu nu stiu ce sa mai fac, ca am o zi buna si 3 rele, dar am inceput sa ma obisnuiesc cu starile mele, chiar si cu somn putin si in conditiile pe care ti le-am aratat, asa ca deocamdata ma complac in aceasta stare oribila.
te pup si astept sa ne mai scrii ce ai mai facut. daca gasesti un dr. bun, poate imi zici si mie!

ZOZOLINA

andreea

...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...

COUNTING THE DAYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Si eu traiesc din cand in cand senzatia ca nu respir pina la capat si e groaznic; eu iau ACC200 si in 5 minute imi revin.
Se pare ca tot din cauza stresului este;

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Fa-ti un examen cardiologic.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Xio,examen cardiologic facut,radiografie plamani facut. sanatoasa tun.
sora-mea( e studenta la medicina) imi spune sa merg la un medic internist si el o sa ma indrume mai departe daca e cazul.
Toanca,Andriuska,Doinita, multumesc pt raspunsuri.
oricum astazi ma simt mai bine.sper sa fie asa in continuare.
va sarut pe toate!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Of, am trecut si eu prin asta. Exact dupa cum ai descris tu, stare de sufocare,panica. Tipam si sotul ma tinea strans in brate sa nu ma lovesc cu capul de pereti.
M-am cautat pe la toate organele dar nu era nimic medical, ci atacuri de panica ce au culminat cu o cumplita depresie.
Sfatul meu este sa ai grija cu medicamentele: odata ce ai intrat in caruselul asta e greu sa te opresti. Mie mi-a luat 6 luni sa renunt la pastile.
Cand simti ca te apuca, du-te sa faci un dus, apuca-te sa-ti pensezi sprancenele, incearca sa citesti o revista. Eventual deschide larg geamul si incearca sa respiri normal.
Psihicul este o arma foarte puternica. Din pacate uneori pe fond de stres se intoarce impotriva noastra. Nu te lasa coplesita, de tine depinde sa te simti bine, nu de medicamente , nu de medici!
Deci nu te lasa doborata, lupta cu starea aia si o sa treaca. Si mai ales odihneste-te si incearca sa pui ordine in ganduri.

---------------
Just me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Te simti mai bine daca stai in picioare cand se intampla asta ?
La internist ar fi bine sa mergi , daca nu ai facut testul la efort il vei face acolo , analizele de asemenea ti le vei face gratuit daca te internezi.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422

Mergi la inceput