Randunici martie-aprilie 2008 - (9)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

SI VARIANTA VESELA SI FRUMOASA:

poate NU E NIMIC! Esti tu mai panicoasa!
Poate e doar uterul care creste...Suna-l pe ginecolog si povesteste-i!

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Ioana si Clau - aveti niste burtici f frumoase. Sigur acolo sunt si bebelusi frumosi si sanatosi!
Clau - baietelul tau e mare, l-ai cam "zburat"; iti va prinde tare bine acum ca vei avea in piticut.

Eu tot mai am contractii dureroase, de regula seara. Stiu ca este din cauza efortului, dar n-am ce face....zilnic fac aceeasi munca de Sisif si inca e floare la ureche pe langa cum va fi cu 2 copii plus sotul care nu participa la treburile casnice
Si pe langa asta au inceput si insomniile. Drept dovada uite la ce ora postez Parca nu era de ajuns greturile si migrenele.
O sa incep iar sa fac acupunctura, poate ca asa am sanse sa scap.

Roxana 15 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna dimineata, fetelor, iata ca-s prima azi. Cu insomnia asta e mare problema, si pe mine ma chinuie desi la inceputul sarcinii as fi dormit tot timpul.
Ramona, du-te la doctor,Cory are dreptate!
Roxana, iei ceva pentru durere? Vezi ca toate sunt contractii si nu e bine! No-Spa sa te insoteasca permanent (uite, eu iau de saptamani bune desi nu ma mai doare si ginecoloaga a zis nici prin gand a nu-mi treaca sa opresc No-Spa, nu e nociv si previn contractiile la care sunt predispusa). Si mai cere si tu ajutor la treburi sau mai da-le deoparte pe cele neesentiale. Nu merita bebe??

naty 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Buna dimineata, ciripele!
Roxana, baga-ti mintile in cap, cum poti sa postezi la ora 3.25?! Bataitza iti trebuie! Si presupun ca deja esti in picioare pe langa Catalin.
Ramonzca, imi pare tare rau ca nu ti-e bine :(. Da stii ce ma gandeam, ca daca cu atatea medicamente nu ti-e bine, de ce nu incerci o acupunctura sau homeopatie? Trebuie sa fie in Oradea un acupuncturist bun. Sanatate maxima

sovi 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Natynic - iau NoSpa de cate ori am contractii; la un moment dat am folosit si Scopantil, pe care dr mi l-a prescris in caz ca nu cedeaza cu NoSpa.

Sovietica - mici macar Cata nu era treaz; copilul nu prea se mai trezeste noaptea dar dimineata la 8-9 e in picioare. Iar eu am adormit la 5 Cu insomniile m-am luptat si sarcina trecuta, speram sa nu se mai intample si acum, ca tare e greu mai ales cand ziua trebuie sa fii fresh pt alt bebe mic. Dar trebuie sa fac fata, nu? Cat despre treburile casnice, e mai dificil, sotul vine seara pe la 7, ce sa-i mai cer? Iar cand vine, are birou si acasa si intra acolo si vb la telefoane uneori si pana la 10 noaptea Norocul meu ca-l mai pasez pe Cata la mama sau la soacra care nu ma refuza niciodata insa atunci profit sa fac si eu curat pe acasa. E un cerc vicios, ti-am zis...Tu mai ai bebe? Pt ca de ai sigur stii cum sta treaba...

Roxana 15 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

esti sigura, sovi? Atat cat stiu despre principiile acupuncturii, ma cam indoiesc ca nu poate fi daunatoare in primele luni de sarcina. Chiar, sa ne interesam.
Eu insa aman momentul, fetelor, caci azi zbor un pic departe de aglomeratia si aerul murdar al Capitalei. Ma intorc saptamana viitoare. sa vad pe unde o sa va gasesc, in ritmul in care se scrie pariez ca va gasesc pe la Capitolul 12! Sa fiti bine, sanatoase si voi si puii vostrii mai mari sau acum asteptati si sa va gasesc cu burtici mai mari (si asa sa fie si a mea). Va pup pe toate

naty 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineazta!
Iar sunt pe fuga!...
Roxana, stiu ca nu te incalzeste cu nik dar sa stii ca si euam contractii dureroase si cred ca sunt tot de la efort...
Azi-noapte m-am trezit cu burta tare ca un bolovan si cu un disconfort teribil, noroc ca nu m-a tinut mult! O sa trecem peste toate si o sa fie bine!
Ramo, sunt unele dureri care sunt normale in sarcina din cauza uterului care creste dar e mai bine daca stai de vb cu dr. tau! Numai el te poate linisti!

Simonette, mamica de Luca si 15+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

'neata si de la mine! Pe graba spus, ca am treaba muuuuuuuuuuuuuuuulta rau azi .

Naty, drum bun si distractie/odihna placuta!

Pup fetele!

Olga 13s

Mergi la inceput

Roxana, parca vorbesti de sotu meu! Seara, cand vine de la birou, se tranteste pe canapea si in timp ce se uita la toate stirile posibile, vorbeste la telefon! Si nici nu vrea sa foloseasca hands-free! Si daca dau din picioare ca vreau in parc, il rog frumos sa inchida telefonul, ca ma simt ca un cutzu scos la plimbarica :P. NU mai am copii si nu stiu inca ce ma asteapta ca soacra nu am si mama e la Tulcea, si vreau sa facem si bb2 fugutza, sa ii am pe amandoi pana in 35 de ani. (in decembrie fac 32)
Naty, cu homeopatia sunt absolut sigura, am o prietena care si-a rezolvat starea de rau din trim 1 cu asta. Acu incerc si eu sa dau de acel homeopat sa ma ajute si pe mine. De acupunctura, am auzit numai pe forum ca folosea o mami la greturi. Sper sa stie si acupuncturistul ce dauneaza in trim 1 si ce nu. De asta e bine sa fie unu bazat.

sovi 6+

Mergi la inceput

A, si Naty, cat stai in concediu? Sa te gandesti si la noi cand ti-o fi bine :)
Concediu placut!

sovi 6+

Mergi la inceput