A fost el cea mai buna alegere?
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
cristiama spune:
Eu i-am cunoscut pe x,y si z!!!!
Exact 3 prieteni am avut, cu relatii de lunga durata.
Si da, am tras lozul castigator.
Si eu ma mai gandesc cum ar fi fost daca.....cand trec pe langa casa fostilor, cand ne intalnim intamplator ca lumea e mica.
Si de fiecare data ma bucur ca nu am ramas cu x sau y, ce le reprosam eu in mod special era ca nu erau isteti, desi realizati profesional cu facultate, unul era chiar director pe nu-stiu -unde, nu intelegeu glumele mele, nu intelegeau ideile mele, unul dintre ei, chiar incerca sa ma tina sub papuc. He-he-he.
Si Z, pe care l-am intalnit, tarziu, pe la 30 de ani, rade de se prapadeste la glumele mele f seci, gen Familia Adams. In mod cert e mai mult decat ca rade la glumele mele si discutam toate ideile mele, pe multe chiar le sustine, daca nu, vine cu argumente serioase, nu gen: tu esti femeie, habar n-ai!
E mai mult, nu as stii sa spun exact care e ingredientul care transforma o relatie obisnuita in una buna, cred ca amandoi suntem multumiti cu ce primim de la celalalt, eu descopar cu incantare, inca dupa 9-10 ani de relatie, lucruri care imi plac.
Si ma bucur ca au existat x si y, pt ca asa exita termen de comparatie, stiu ce putea sa fie, si ma bucur de fiecare zi de ceea ce este!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
liliana29s spune:
Mai , in general nu stiu cita lume trage lozul ala baban dar uneori tragem lozuri bunisoare si ne impacam cu ce avem.
Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dani!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Bluel/Bluel.jpg)
Bluel spune:
Eu l-am cunoscut doar pe x inca din liceu si l-am si luat dupa 10 ani si zau ca a meritat. Stiu ca se intampla mai rar asa ceva, dar se poate. Si nu ma gandesc cum ar fi fost cu y sau cu z, dar daca va fi sa fie candva, o sa fie la fel de bine
Miramar spune:
Eu am tras un loz bun...nu cred insa ca era si castigator...ma rog acum asta e...de pierdut clar n-am pierdut nimic si pana la urma e si asta un mare castig
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Io am fost convinsa ca da. Acum stau si ma gandesc daca asa este. Oricum, ma consolez ca viata merge intotdeauna inainte
Daria & GIULIA_(2004_08_16)
filofteia spune:
Daca l-am ales pe z este pentru ca de atunci relatia cu x si y era mai proasta. Daca va iesi rau, cu x si y ar fi iesit si mai rau. Adica... daca inca mai suntem impreuna si ne intelegem dupa 11 ani si ar fi sa ne despartim, inseamna ca de x sau y eram demult despartita. Este cam ciudat felul meu de a gandi, dar asta este.
Clover spune:
Da, trebuia sa zic "t", daca actualul e "z" . Credeam ca actualul nu e litera, el e ZAUAN.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
principe spune:
eu intrebarea asta nu mi-am puso niciodata.
dar nu regret nici ca nu mi-am pus intrebarea ,nici ca alesul a fost el.
monica mami de print
Clover spune:
In apararea lui Lemoni, nu cred ca si-a pus intrebarea asta ca ar fi avut dubii, ci ca distractie. Te simti bine cand iti dai seama ca ai facut cea mai buna alegere.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
principe spune:
nu m-am gindit ca ea si-a pus intrebarea ca ar avea vr'un dubiu.daca a ajuns la concluzia ca a fost o alegere buna inseamna ca nu are remuscari ca nu l-a ales p T-ulescu
monica mami de print