Viata in Germania (46)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

Inapoi comanda, fetelor! alarma falsa! programul pe care vi l-am trimis nu e cel de care vorbeam! Am gresit cu scanarea, scuze!!!

O sa scanez din nou pe cel in discutie si vi-l trimit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

mamica dulce, abia vineri merg la primarie, ca atunci pot si am termin, o sa va tin la curent
pupici

miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Gata fetele,m-am intors de la noul job...
Deci,azi,la prima lectie la scoala noua a fost ok...super ok de fapt...toti profesorii au fost super draguti,m-au primit cu drag si mi-au dat,cica,cea mai dragutza clasa,cu cei mai cuminti copii.(clasa a sasea)
Dupa ora am intrebat...ok,...cuminti...in comparatie cu cine? Cu casa de nebuni????Cu mana pe inima va spun,azi a fost prima data cand am intrat intr-o scoala germana si data viitoare imi iau tzoale anti-tero!!!Eram si noi obraznici si cu tupeu..dar asa madhouse nici in filme n-am vazut!! Si asta e scoala privata,cu clase de 10 copii,super scumpa...fix asa m-am simtit dar a mers bine..am 5 fete in clasa (din care una a inceput sa urle si sa se dea cu capul de perete(la propriu!!!!) ca o vrea pe fosta profesoara,pana am scos-o din clasa,am bagat-o in baie si am vorbit asa frumos cu ea incat cred ca o sa faca si mai rau daca dau clasa altcuiva si 5 baieti din care 2 sunt cat mine(si eu sigur nu-s mica,unul imi vine pana la buric dar e o zgatie hiperactiva...mda...una peste alta abia astept sa ma duc joi,mie chiar imi place!Sa vedeti ce a dreaku sunt acolo

Adevarul e ca mi-au spus si profii sa fiu cat se poate de ferma,ca te miros ca lupii daca ti-e putin rusine,frica..trebuie pusi la punct si la treaba foarte ferm..merg de nebuni prin clasa,acu ii spui sa faca ceva,te intorci la celalalt sa-i spui sa stea jos si trebuie sa mergi la fiecare in ritmul asta.Cand ajungi la ultimul,deja primii doi se bat sau ceva de genul asta...Doamne sfinte...
M-am uitat la alte clase (asa din usa) si pe cuvantul meu ca mi-am facut cruce cu limba in gura...cu adevarat clasa mea a fost cuminte...in cancelarie dupa ora o profa a facut plangere ca unul de la alta clasa de-a sasea a aruncat cu cartea dupa ea...urla,zbiara,se imping pe culoare...majoritatea sunt cu bani multi si au un tupeeeeu...
Si asa fac numai baietii...astia de 12-16 ani sunt salbatici,apoi se linistesc.Asa e si la celalalt job,cu fetele lucrez super,baietii sunt cosmare umblatoare....oare asa o sa ajunga si fi-meu???

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela19 spune:

Fetelor,aveti cumva adresa de la Anerkennungsstelle München, unde se recunosc diplomele din Romania??
Vä multumesc:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Fetelor stie cineva se gaseste in Germania No-SPA?

4+ Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaG spune:

Alta intrebare la rand: cine stie cum se zice in germana la catina? (arbust care are fructe ca niste bobite mici portocalii. Scuze daca explicatia e in plus!).
Pentru info ofer recompensa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

neatza la
ancutza,ce sa zic, nervi de otel iti doresc!

denisa, felicitari pt burtica! Dr. tau nu stie daca este no-spa aici? nu te pot ajuta ca nu ma pricep, dar iti urez sarcina usoara!

fetele, sunt super fericita!!! Profa de balet a Andrei a pelcat de la sc. noastra si ieri ne-a chemat la scoala ei privata, daca pot ajunge. Si pot, ca e dupa-amiaza! Am sarit amandoua in sus de fericire, si profa la fel (o are pe Andra la inima, ca de altfel ar fi avut deja copiii pt o grupa de incepatori). E o rusoaica suuuuper de treaba si ca profa si ca om. Am vazut cum lucreaza profa noua care i-a luat locul si nu mi-a placut deloc, parca nu avea nici o legatura sau "draht" cum spune neamtu, cu copiii. Parca lucra cu papusi cretine. E adev. ca eu aveam si prima profa ca reper, care e si buna si scumpa, dar... asta e. Nu mai pot de bucurie, iar Andra numara zilele pana la ora de balet. Sa ma laud (probabil... inca o data) ca Andra a luat premiul I la sf. anului, cea mai buna din grupa? Na, ca m-am laudat:)) Azi am liber, sunt acasa, si muncesc pt jobu 2, de care sunt multumita, sa dea Domnu sa aiba sefii mei proiecte si sa dureze mai mult.

doina ce mai face jr.? dar mamicile din leipzig ce fac?

pansi am primit si al doilea program, imi fac curaj

Va pup si o zi buna!

PS: denisa mi-a picat fisa ca vine cineva din Ro la noi, daca se da fara reteta in Ro ii pot spune sa aduca si-ti trimit prin posta.
Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by AncaG

Alta intrebare la rand: cine stie cum se zice in germana la catina? (arbust care are fructe ca niste bobite mici portocalii. Scuze daca explicatia e in plus!).
Pentru info ofer recompensa!

Sanddorn? uite aici daca e acelasi lucru cu ce stii tu:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Catina
http://www.hippophae-rhamnoides.de/

Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

quote:
Originally posted by Gabriela19

Fetelor,aveti cumva adresa de la Anerkennungsstelle München, unde se recunosc diplomele din Romania??
Vä multumesc:-)

Uite aici:

Zeugnisanerkennungsstelle für den Freistaat Bayern
Pündterplatz 5
80803 München

Briefadresse:
Postfach 402040
80720 München

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Multumesc Tina.Aici se da buscopan plus,insa eu am avut din Romania Nospa si mi-a mers bine cu ele,daca nu oi gasi la nimeni iau buscopan plus.Ei nici nu au auzit de nospa.

4+ Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput