FIV 131
Raspunsuri - Pagina 27
Andrada.P spune:
Cris86 sa-ti traiasca sotul si sa-l faci tatic de baietel asa cum a prezis Kitta
Din pacate vinerea viitoare nu pot veni la intalneala pentru ca sunt in vacanta. Daca va vedeti, va doresc distractie placuta. Daca se amana, vin si eu cu siguranta!! (daca va vedeti cumva vinerea urmatoare, pe 21, sa ma sunati si pe mine va rog ca eu abia aterizez joi seara si sigur n-am sa am timp sa citesc pe forum pana vineri!)
Teli hai sa-ti spun o poveste! Am cunoscut in spital o tipa de varsta ta, careia nu-i reusisera "deloc-deloc" cele 3 fiv-uri pe care le facuse pana atunci si care renuntase. Intamplator s-a intalnit cu Profu' care i-a dat o lista de analize pe care sa le faca daca totusi se razgandeste si vrea sa mai faca un fiv. Asa s-a apucat de fiv nr 4 iar cand am cunoscut-o eu era graviduta cu gemeni! Asa ca, nu poti sa stii unde e sansa ta!
Luck iti tin pumnii!!
pentru toate fetele in focuri!!
toate fiv-oasele, fara exceptie!
Andrada
valeria72 spune:
Denisa felicitari!!! sa fi sanatoasa si sa stea bebe in burtica 9 luni

Aspiranta la titlul de mamica 
ana_p spune:
Felicitari, Denisa!!! Hai ca aveam nevoie de o veste buna! Sa fii sanatoasa si sa ai grija de burtica!
Ana
pussi spune:
quote:
Originally posted by denisa73
Buna fetelor! Am pus si ultimii embrioni congelati.Au rezistat toti 3 dupa decongelare. Rezultatul BHCG-437 ziua 14 de la ET.Pupici si numai bine!Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze
16-19 luni
poze noi 20-23 de luni
felicitariiiiiiiiiii! sarcina usoara si BB sanatos!
PUSSI
26+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA BURTICA ROZ
ioana_p76 spune:
Denisa FELICITARI!!!
Sarcina usoara si bebelusi sanatosi! ca la valoarea bHCG pe care o ai cred ca sunt minim 2!
Aniast sa-ti traiasca bebelusul, sa fie sanatos si norocos! 

Nusy
imi pare rau ca nu ai inceput stimularea acum din cauza chistului, dar lasa ca luna viitoare va fi cu noroc!
Iti tin pumnii in continuare!
Eu azi am terminat AC, luni plec in Ungaria si de pe 12 sept voi incepe stimularea.
Mult succes tuturor fetelor din gasca de toamna!

Ioana
poze szeged
poze cu animalutele mele
poze noi animalutze!
Andrada.P spune:
Denisa super-super veste!!! Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos, destept si frumos :))
Andrada
madalina28 spune:
DENISA intai am trimis pm si apoi aflu vestea buuuuuuuuuuna, eram sigura ca o sa reusesti!!!!!A doua oara cu congelati!!!Sigur ai gemeni sau tripleti!!!!Acum Cristian care este un dulce are cu cine se juca.Multi pupici pt amandoi si pt bebeii din burtica!!!
Madalina
17+
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg
Relya spune:
Denisa, minunata veste ! sarcina usoara si un bebe sanatos, frumos si mancacios.
Nusy, imi pare rau ca nu poti continua. Se pare ca am ramas singura la " august -septembrie "
Daca totul e ok la eco pe 10 sept. incep stimularea din 12 septembrie.
Mi-a placut chestia cu "deloc-deloc" ! Mare-i gradina Ta Doamne !!!!
toate fetele fara deosebire
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler