Gravidute&mamici de Timisoara (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Ank din punctul lui de vedere pot sa nasc dupa 34 de sapt. cu conditia ca una bucata Tusca sa aiba minim 2 kg.! Din punctul meu de vedere.. nasc dupa 37 de sapt(mai departe cam greu de dus o sarcina gemelara) cu minim 2.5 kg. la purtator!

PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

bafta sa fie cum vrei tu ... pt ca ai dreptate cu cat stau mai mult cu atat e mai bine pt ei...si cu dezvoltarea si cu imunitatea.Eu sincer iti zic acum... sunt f linistita ca sunt trecuta 34 de saptamani ...nu vreau sa vina acum, dar nu mai e teama aia ca daca vine i se poate intampla ceva rau.

Ank 34+

Raul
Mai avem 6 saptamani pana ne vedem !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina spune:

Va multumesc!
Si voua va doresc bebelusi sanatosi, ca restul vine de la sine :)
Mama mea, cind eram gravida, imi tot spunea :"nu stiu cum rezisti tu, dar eu sint atit de curioasa sa-mi cunosc nepotica", iar eu intotdeauna ii raspundeam la fel:" stai linistita..va fi mica, neagra si cu par :)"..si asa a fost... si este minunata!

cata

Mergi la inceput

buna dimineata! va fac o ca sa va treziti?

Voi de unde ati cumparat :
- saltea de cocos;
- perna+ pilota
- lenjerie pat cu aparatori??

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daia1202 spune:

pussi am vazut lenjerie de pat cu aparatori foarte draguta in kappa, aripa noua.. nu mai stiu cm se numeste magazinul. Cum intri in kapa, dupa forneti sunt 2 mag. de copii apoi la dreapta si in capatul coridorului este un magazin cu carucioare, paturi si lenjerii de pat de bebeluti. Preturile mi s-au parut ok, pana intr-un milion.. depinde de model.

Daiana de
[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

daia mersi frumos..Tu ai cumparat ceva pt. BB?

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

quote:
Originally posted by catal_ina

Gina ma bucur ca a fost o eroare si ca e totul bine in continuare.Sa auzim numai de bine despre tine si bbeul tau in continuare.
Am facut azi o selectie printre poze, incerc sa pun linkul aici sa vad de merge...
http://www.flickr.com/photos/9488710@N02/sets/72157602005557042/
daca nu..poate ma ajutati voi si ma indrumati cum se face...
deci..proba...

cata

catal_ina este minunataaaaaaaaaaaaaaaaa ta !!!!! sa-ti traiasca, sa creasca mare si frumoasa !!!

Simona 29+ TOBIA
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daia1202

pussi am vazut lenjerie de pat cu aparatori foarte draguta in kappa, aripa noua.. nu mai stiu cm se numeste magazinul. Cum intri in kapa, dupa forneti sunt 2 mag. de copii apoi la dreapta si in capatul coridorului este un magazin cu carucioare, paturi si lenjerii de pat de bebeluti. Preturile mi s-au parut ok, pana intr-un milion.. depinde de model.

Daiana de
[url=http://lilypie.com][/url]

eu mi-am luat patutul din acel magazin si chiar am studiat preturile per ansamblu si mi s-au parut f acceptabile cam la toate produsele.Plus ca au o mare varietate de produse pt bebei

Ank 34+

Raul

Mergi la inceput

Am fost azi la intalnirea cu gravidutele de la Iuhas.. a fost dar va pove maine ca azi sunt rupta de somn si merg la somnic ca am bantuit azi toata ziua... am tot fost chemata pe la neamuri la si acum sunt franta

Ank 34+

Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina spune:

Pussi eu tot din galerie am luat salteaua de cocos, perinita si pilota si patutul tot de acolo. Saltele aveau si din cele de burete (omologate UE) dar cea din cocos mi s-a parut mai faina.
Apropos de cumparaturi ce n-am luat eu din timp si mi-a trebuit apoi in regim de urgenta a fost termometru electronic cu capul flexibil si pompita de suflat nasul (din aceea de pus la aspirator, care o comercializeaza doar farmaciile vlad la noi)dupa care am umblat noaptea sa le cumpar :(

cata

Mergi la inceput