Gravidute&mamici de Timisoara (4)
Raspunsuri - Pagina 16
bb_yasmi spune:
hello
daiana bine ai venit!! sarcina usoara in continuare!!!
ank, in legatura cu kg nu e neaparat sa aibe si bb tau la fel, a mea stiu ca e mai maricia. iar in legatura cu gimnastica am lasat-o balta si eu, acuma insa ma tenteaza niste cursuri de prenatal.
ati mai fost careva in Flavia??? as vrea sa merg samabata!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!
Ank83 spune:
eu am fost prin Flavia duminica... dar nu m-am mai uitat pe la hainele de bebe ..eram disperata sa imi gasesc o geaca mare sa imi acopere burtanul ca ale mele toate sunt mici.
Ank 34+
Raul
Mai avem 6 saptamani pana ne vedem !!!
pussi spune:
daiana bine ai venit!
ank eu cum nu mai am voie sa ies, m-a trecut de ieri la pat total, folosesc garderoba lui tati: tricouri, treninguri, pijamale! Pe alte chestii nu mai dau banii!
catalina mersi frumos, stiu magazinul!
voi la 1 iunie ati fost??
PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
bb_yasmi spune:
anka si ce ai mai vazut pe acolo??? si eu am umblat vineri, sambata sa imi iau cate ceva de imbracat si cu greu am gasit, o bluza de trening, super faian, rolling fara fermuar la selgros, zici ca e special de gravide cum arata.
tu ti-ai gasit geaca?
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 32+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 8 sapt!!!!
Ank83 spune:
bb_yasmi mi-am gasit acolo o geaca ...nu e cine stie ce dar pt inca o luna e buna...si asa cat de putin ies din casa in ultimul timp...nu mai conteaza.dar am mai gasit bluze de trening groase groase la 30 ron, alea chiar erau faine.In rest aceeasi piata ca de obicei prin Flavia.
pussi si eu am trecut pe hainele sotului ca nu are rost sa mai dau banii pe altele pt asa timp scurt
Ank 34+
Raul
pussi spune:
ank e gata camera ?? ca deja sunteti la 34 de sapt! Ce trece timpul.......Cand mergi la dr. ? ca parca tu ai zis ca va cheama pe toate si va spune despre spital si dari si bagaj...sa ne ti la curent!
PUSSI 27+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
Selene spune:
Buna tuturor!
Ma bucur mult ca e un topic special al mamicilor si burticilor din Timisoara! Numele meu este Anca si am o papusica de 6 1/2 luni, nascuta pe 28.02.07, 37 saptamani si 5 zile (un pic cam grabita.... ), la Odobescu, cu 2690 g. Citindu-va pe voi, imi aduc aminte cum eram anul trecut pe vremea asta, numai ce incepea sa se vada burtica... . Si acum deja sta in fundulet, bombane toata ziua pe limba ei si te face sa uiti de toate cand zambeste stirb catre tine!
Va doresc tuturor sarcini usoare si nasteri si mai usoare!
la toate!
Anca, de MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007
Gina73 spune:
Buna fetelor.....am revenit si eu pe forum dupa o perioada de groaza!!!!!Acum sunt bine , chiar foarte bine si ma puteti include din nou pe listuta voastra de gravidute......nu o sa va vina sa credeti dar nu am pierdut sarcina.....doar medicul la care am fost de urgenta in ziua in care v-am scris a fost un BOU ( scuzati-mi epitetul dar asa era).M-a speriat ca sarcina s-a oprit din evolutie, am trait 3 zile de cosmar fiind convinsa ca nu mai aveam bebe ;norocul meu ca a venit medicul meu din concediu si m-am dus la el....si...surpriza , bebeul era bine merci...Asa ca acum sunt OK si eu si bebeul.....Totul decurge foarte bine,acum suntem in saptamana a 9 a.Datele mele sunt :
UM = 18.07.2007 , DPN = 28.04.2008 si medicul meu este Dr.Civig....caruia nu am cuvinte sa-i multumesc....e un medic de nota 10+.Va pup pe toate si va doresc sanatate
simonicutza spune:
quote:
Originally posted by Gina73
Buna fetelor.....am revenit si eu pe forum dupa o perioada de groaza!!!!!Acum sunt bine , chiar foarte bine si ma puteti include din nou pe listuta voastra de gravidute......nu o sa va vina sa credeti dar nu am pierdut sarcina.....doar medicul la care am fost de urgenta in ziua in care v-am scris a fost un BOU ( scuzati-mi epitetul dar asa era).M-a speriat ca sarcina s-a oprit din evolutie, am trait 3 zile de cosmar fiind convinsa ca nu mai aveam bebe ;norocul meu ca a venit medicul meu din concediu si m-am dus la el....si...surpriza , bebeul era bine merci...Asa ca acum sunt OK si eu si bebeul.....Totul decurge foarte bine,acum suntem in saptamana a 9 a.Datele mele sunt :
UM = 18.07.2007 , DPN = 28.04.2008 si medicul meu este Dr.Civig....caruia nu am cuvinte sa-i multumesc....e un medic de nota 10+.Va pup pe toate si va doresc sanatate
daia1202 bine ai venit printre noi !!!
Gina73 FELICITARI !!! Ma bucur ptr. tine !!!! sa fiti sanatosi si ma bucur sincer ca te-ai reintors printre noi...
Simona 29+ TOBIA
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/
Ank83 spune:
doamne gina sunt surprinsa de ce imbecil ai dat... stai linistita ca si eu am ajuns odata la odobescu la urgenta cu dureri menstruale enorme si boul care era de garda mi-a zis ca am chist la san ...si asta chiar in anul in care tata murise de cancer, nu vrei sa stii prin ce am trecut.Cred ca de fapt vroia sa imi vada ala .Am fost dupa pe la 3 doctori care se chinuiau sa gaseasca ce ia besit imaginatia lui ala .I-am uitat numele lui nenea ala de la odobescu dar daca ii vad fata o sa mi-l amintesc mereu.
dar trecand peste toate in cazul tau ma bucur ca a gresit BOUL
pussi maine e intalnirea de la Iuhas cu mamicile ei de octombrie de abea astept.
daca aveti vreo intrebare in special despre spital postati-o azi ca maine intreb.. asta daca uita ea sa ne zica ceva .
Ank 34+
Raul