Gravidute&mamici de Timisoara (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

CLAU ...CLAU...CLAU...PATRICK...PATRICK..
de abea astept sa avem vesti de pe frontul din odobescu..
Eu ma simt ca un dragon care scoate flacari de la arsurile astea

Ank 33+

Raul

Mergi la inceput

eu cu siguranta vin duminica la clau...vreau stiri proaspete de la fata locului sa stiu cat a durat si cum a fost totul

Ank 33+

Raul

Mergi la inceput

A nascut Clau..Patrick are 4330 g si e lung de 57 de cm

Ce grasan si lung e

Ank 33+

Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Clau !!! felicitari mamico! sa-ti traiasca printul! Sanatos! destept si frumos! mergeti direct la gradinita??

Ank iti scriu maine seara sa vedem cu duminica, ca nu ma simt prea bine! Am o presiune la linia chilotilor de pe la 4...

PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

clau sa iti traiasca bebelul ,sa creasca mare sanatos si voinic

mami degiulia rebeca 13.08.2007
http://community.webshots.com/user/alexi84

Mergi la inceput

salutaree,

mai reusesc si eu din cand in cand sa intru ca sunt tot zombi de somn ca printesa mea sa cam smecherit si vrea sa imi arate fitele.
azi am ridicat pasaportul meu ca am trecut-o pe giulia in el si am mers in ungaria la cumparaturi ca a venit frigul si nu prea aveam hainute de toamna.
pussi la patuc daca simnti presiune timpul trece si nu mai e mult

Mergi la inceput

alexi luna asta pleci in Anglia?poate ne mai vedem odata inainte sapleci ...sa iti mai vedem beblina cea frumoasa

Ank 33+

Raul

Mergi la inceput

anka in 8 octombrie plec sper si eu sa ne mai intalnim inainte de a pleca in anglia.

Mergi la inceput

tu poti sa vii la clau?? ma gandesc ca e greu cu giulia

Ank 33+

Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza-al spune:

Buna dimineata tuturor forumistelor.Este prima data cand subscriu la un forum pt ca din toate cate am citi mi s-a parut de departe celk mai intersant.As avea si eu o intrebare, fiind insarcinata in 4 luni cu o luna de cotizare, dak merg la serviciu pana la data nasterii si cumulez astfel 6 luni minime de cotizre , oare beneficiez de concediu medical?
Desi mi-am batut capul citind fel de fel de articole nu m-am putut lamuri care este diferenta intre indemnizatia de maternitate si cea pt cresterea copilului. Eu una am dedus k dak nu indeplinesti stagiul de cotizare de 12 luni ci doar de 6 beneficiezi de o indemn de maternitate, iar dak ai 12 luni cotizate de cea pt cresterea copilului.in speranta ca cineva imi va oferi un respuns.Dak nu ce solutii as avea sau care sunt drepturile mele legale privitoare la un concediu medical.Multumesc anticipat si va doresc ca toate sperantele si dorintele sa vi se implineasca.

Mergi la inceput