Numai si numai din vina mea s-a intimplat asta: a muscat din pipeta si degeaba m-am luptat eu sa ii scot bucatica, a facut o data crantz si apoi a inghitit-o. Am controlat-o bine prin gurita, nu pare sa i se fi infipt pe undeva, nici in git nu pare, caci a papat si a baut dupa aia...e vesela, activa, ca de obicei!!!! Medicul cu care am vorbit a zis ca sticla fiind transparenta nu se poate vedea la o eventuala eco si ca sa astept sa iasa.
Voi ce ziceti de asta? Mi-e tare tare frica sa nu se infinga pe undeva inauntru vreo bucatica si sa-i provoace hemoragie. Se poate sa ajunga oare si in sistemul sanguin? Offf, Doamne, ajuta-ne!!!
nu te mai framinta ,in singe nu ajunge,ce poate face este sa produca leziuni la niv stomacului si intestinului.da-i o lingurita de ulei comestibil sau un pansament gastric..intreaba medicul.
bafta !
monica mami de print
Eu zic ca daca doctorul nu te poate ajuta, sa incerci sa suni la TOXAPEL, nr de urgenta pentru intoxicatii. Se poate sa stie ei ce sa-i dai sau ce sa faci. Multa sanatate va doresc si sa scapati cat mai repede de problema asta!
TOXAPEL
021 210 62 82
021 210 62 83
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
Poze strumfesti
Offf.... cat de bine cunosc sentimentul asta. Am trecut si eu printr-o sperietura zdravana acu vreun an. Eu de cand o am pe Oana nu mai stiu ce e aia noapte dormita, asa ca uneori mi se ntampla sa adorm atat de adanc ca poate sa faca ce vrea si eu nu stiu. Asadar, intr-o astfel de dimineata, cand m-am trezit am gasit un pahar spart, ea avea un degetel intepat si ii cursese un pic de sange. Am crezut ca mor in ziua aia. Raspunsul celor doi medici cu care am vorbit a fost acelasi... faceam degeaba ecografie. La o saptamana dupa ce mi-a albit sufletul de teama de a nu fi inghitit vreun ciob, intamplarea a facut sa ne asezam patura langa o veche cunostiinta, medic de profesie... logic ca nu am putut rata ocazia sa mai aud inca odata ca nu avea cum sa inghita vreun ciob fara sa se taie deloc. Asa ca printre altele mi-a povestit cum puitul ei cand era mic mic a mestecat un glob din pomul de craciun (la vremea respectiva era stagiara si la fel de speriata) iar medicul de garda ia zis sa-i dea sa pape HARTIE, efectiv a eliminat cioburile .... am un lapsus la ora asta:) gasiti voi un alt cuvant pentru "impachetat"
pozne-npoze
Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)