Stelisti si steliste (9)
Raspunsuri - Pagina 5
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by gabitz78
nu stiu, dar parca decizia imi lasa un gust amar....tot timpul vor fi comentarii...
HAI STEAUA!
gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Comentarii ar fi oricum!
Ma bucur pentru STEAUA!
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Claudelu spune:
Eu nu ma bucur pentru Steaua. Corect ar fi fost sa se rejoace meciul din primul minut, sa-i amendeze pe rapidisti si sa le suspende terenul. Asta ar fi fost cea mai corecta decizie.
Faptul ca l-au suspendat pe Lovin 4 etape e ok, dar atunci trebuia sa-i dea o sanctiune si lui Sapunaru.
Pentru unii muma pentru unii ciuma....
Acum sa va tineti la comentarii care mai de care
Votati-ne si pe noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia
danielac spune:
sunt de acord cu Claudelu! asa ar fi fost corect si sigur mai bine pentru Steaua!
ce ziceti de meciul de la Vaslui? si mai ales de comentariile lui Porumboiu?
p.s.offtopic, frumoase poze Clau, ti-am votat frumosul Raul!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg
Claudelu spune:
Dana, si eu ti-am votat printesa!
Comentariile lu Porumboiu? de prost gust. Eu unu nu-l cred in stare pe Dorinel sa dea meciul Stelei...dar mai poti stii...nu bag mana in foc ptr mine darmite ptr altu.
Daca Steaua continua sa joace ca pana acum n-au sanse nici la locul 2
Votati-ne si pe noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=9" target="_blank">CataDragoste
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Papadia
gabitz78 spune:
frumos meci!
in sfarsit mai vedem si noi spectacol!
felicitari!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
ralnied1 spune:
si mie mi-a placut! De mult nu s-au mai dat asa multe goluri...
Astept meciurile cu Poli si cu Dinamo [:]
Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
herra spune:
(asta dupa meciul cu Poli)
pe mine continua sa ma enerveze ca toate echipele joaca mai putin indarjit intre ele (ca sa nu dau exemple) decat cu Steaua.
ca si unii suporteri care sunt mult mai mult "anti Steaua" decat sustinatori ai altor echipe...
herra spune:
quote:
Originally posted by ralnied1quote:
Originally posted by herra
[navy][font=Comic Sans MS]tot il mai iubiti, dupa ratarea de aseara?
eu da . Sunt stelista chiar si in momentul ratarilor...
si eu sunt; doar cu dragostea o las mai moale, nu o declar chiar de la prima...ratare ; ca li se urca prea repede la cap; singura mea mare iubire e Lacatus! din adolescenta...
danielac spune:
Mai avm un hop, meciul cu cainii... sper sa aducem victoria!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg
ralnied1 spune:
Hey!!!! V-ati pregatit pentru seara asta?
Mor de ciuda ca meciurile de miercuri - ultima etapa - se vor desfasura la ora 17. Si eu ajung in jur de ora 20 acasa. Nu mai prind nimic
--------------------------------------------------------------------------------
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
Ducu Bertzi la Iasi, 1 mai 2008
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu