* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (27) *

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Eladea2005 , bine-ai venit sarcina usoara si la termen , fara probleme.

Emilia , sa-ti traiasca bebelina si sa fie sanatoasa. Iti doresc sa nu se schimbe in putulica, mai ales ca tu iti doresti fetita.

Gatta, sa-ti iei la tine si lucruri mai calduroase, m-am uitat la prognoza pe satamana viitoare si erau temperaturi cam mici la mare. Concediu placut si odihna la maxim.

Mari 18+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Eladea2005 , bine-ai venit sarcina usoara si la termen , fara probleme.

Emilia , sa-ti traiasca bebelina si sa fie sanatoasa. Iti doresc sa nu se schimbe in putulica, mai ales ca tu iti doresti fetita.

Gatta, sa-ti iei la tine si lucruri mai calduroase, m-am uitat la prognoza pe satamana viitoare si erau temperaturi cam mici la mare. Concediu placut si odihna la maxim.

Mari 18+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Miutza

nemary, de ce renunti la programare? sunt curioasa ca stiu ca e un doctor super bun... e chiar de ziua mea programarea hihi oare sa ma duc eu?

va pup

Miutza 19+
http://www.flickr.com/photos/miutza/
http://new.photos.yahoo.com/miutza77/album/576460762364256169

renunt la programare fortata de imprejurari. pe 28 sept, probabil la 7 dimineata o sa plecam la Albena, cu firma. asa ca nu am cum sa merg si la eco. dar am avut noroc si am gasit liber pe 3 oct la Iosup, iar urmatoarea eco o s-o fac la Herghelegiu(daca nu mai intervine iarasi ceva )

Mari 18+ bebe

odiseea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

salutare!

fetelor, intrebare: ecografiile 3D vi le-ati facut pt ca si cand v-a spus medicul care va supravegheaza? mie nu mi-a spus nimic pana acum si m-am programat din proprie initiativa. ar avea de ce sa-l deranjeze, oare, chestia asta?

pup!

irina 20+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Fetelor, despre ce vitamine spuneati ca ingrase mult, merg saptamina asta la dr de fam.sa-mi dea una alta , am luat si rez la analize,au iesit bine cu mici mici exceptii la hemograma.

Gatta, ai rezolvat ceva cu programarea ptr cumnata ta?Sau inca sint in concediu toti?
Meda 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Salut Zuzici !

Ufff , am de calcat o groaza si nu mai pot sta in picioare , asa ca m-am bagat un pic la PC sa vad ce mai faceti...
Maine imi iau zborul in concediu si n-o sa mai pot intra pana pe 10 sept. O sa-mi fie dor de voi , daca gasesc pe-acolo vreun loc de unde pot avea acces la internet , poate intru sa vad ce s-a mai intamplat.
Mi-e ciuda de vremea asta ciudata , eu speram sa fie soare , sa ma bronzez si sa ma balacesc , insa se pare ca cel putin pana miercuri va ploua.

Nemary , iti trimit acum parola pe PM . Cat despre haine groase , cam nasol ca nu ma mai incape nici o pereche de blugi lungi , am numai 3 sferturi. Am sa-mi iau treninguri si hanorace...Iti ziceam ca eu am programare la Herghelegiu la Medsana pe 04.10 , daca te avantajeaza si vrei sa renunti la programarea la Iosup , sa-mi spui.

Meda, cumnata mea inca nu si-a facut programare , mai incearca niste tratamente de desfundare a trompelor la Cezara Bucur si daca nu merge nici de data asta , atunci va incerca FIV la Cocei si Marinescu.I-am dat sa citeasca povestea ta si a fost foarte impresionata de faptul ca ai 3 bebei...

Irinouka , eu mi-am facut programari la 3D din proprie initiativa iar apoi i-am spus dr. mele de ele si mi-a zis ca mi-am ales f. bine si doctorii ( Iosup si Herghelegiu ) si perioadele ( 14 , 23 si 32 saptamani ).

Gina , f. frumoase lucrurile pe care le-ai cumparat si cele pe care le mai ai in plan. Bebe al tau o sa fie f. rasfatat si iubit din cate vad eu...

Adryana , bine ai revenit... sper ca de data asta sa nu mai dispari .

Mai fetelor , stiti ceva de NataliaS , ca n-a mai intrat de f. mult timp si nu-mi amintesc sa fi zis ceva de concediu...?

Va pupicesc si va doresc o duminica placuta.

21+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irinouka

salutare!

fetelor, intrebare: ecografiile 3D vi le-ati facut pt ca si cand v-a spus medicul care va supravegheaza? mie nu mi-a spus nimic pana acum si m-am programat din proprie initiativa. ar avea de ce sa-l deranjeze, oare, chestia asta?

pup!

irina 20+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

mie mi-a recomandat doc gineco de fiecare data cand sa fac eco. din ce am mai citit prin carti se face eco cam in fiecare luna, dintre care 2 morfologice, una pe la 14-15 sapt iar a doua pe la 23-24 sapt.

Mari 18+ bebe

odiseea

Mergi la inceput

gatta, multumesc pentru parola. nu are rost sa imi mai schimb programarile, pt oricum am una si la Herghelegiu, pt.sapt.32. pupici si concediu placut.

Mari 18+ bebe

odiseea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salut! am revenit cu datele mele: sunt nascuta in 12.12.1977, asadar implinesc o varsta rotunda iar cadoul de revelion, sau oricum in jurul datei, este bebicu eric...:) UM la 28.03.2007, DPN 09.01.2008.
daca mai trebuie si alte date, spuneti-mi doar si ma conformez...:)
va pup si o saptamana usoara tuturor!

andreea si bb eric 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Hopa, mi s-au inrosit stelutele!Cand oi' fi scris frate 1500 de mesaje!!!

Poze - Recente & David Benyamin 23+

Mergi la inceput