* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (27) *
Raspunsuri - Pagina 5
nemary spune:
Eladea2005 , bine-ai venit sarcina usoara si la termen , fara probleme.
Emilia , sa-ti traiasca bebelina si sa fie sanatoasa. Iti doresc sa nu se schimbe in putulica, mai ales ca tu iti doresti fetita.
Gatta, sa-ti iei la tine si lucruri mai calduroase, m-am uitat la prognoza pe satamana viitoare si erau temperaturi cam mici la mare. Concediu placut si odihna la maxim.
Mari 18+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
Eladea2005 , bine-ai venit sarcina usoara si la termen , fara probleme.
Emilia , sa-ti traiasca bebelina si sa fie sanatoasa. Iti doresc sa nu se schimbe in putulica, mai ales ca tu iti doresti fetita.
Gatta, sa-ti iei la tine si lucruri mai calduroase, m-am uitat la prognoza pe satamana viitoare si erau temperaturi cam mici la mare. Concediu placut si odihna la maxim.
Mari 18+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
quote:
Originally posted by Miutza
nemary, de ce renunti la programare? sunt curioasa ca stiu ca e un doctor super bun... e chiar de ziua mea programarea hihi oare sa ma duc eu?
va pup
Miutza 19+
http://www.flickr.com/photos/miutza/
http://new.photos.yahoo.com/miutza77/album/576460762364256169
renunt la programare fortata de imprejurari. pe 28 sept, probabil la 7 dimineata o sa plecam la Albena, cu firma. asa ca nu am cum sa merg si la eco. dar am avut noroc si am gasit liber pe 3 oct la Iosup, iar urmatoarea eco o s-o fac la Herghelegiu(daca nu mai intervine iarasi ceva )
Mari 18+ bebe
odiseea
irinouka spune:
salutare!
fetelor, intrebare: ecografiile 3D vi le-ati facut pt ca si cand v-a spus medicul care va supravegheaza? mie nu mi-a spus nimic pana acum si m-am programat din proprie initiativa. ar avea de ce sa-l deranjeze, oare, chestia asta?
pup!
irina 20+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
medamaya1 spune:
Fetelor, despre ce vitamine spuneati ca ingrase mult, merg saptamina asta la dr de fam.sa-mi dea una alta , am luat si rez la analize,au iesit bine cu mici mici exceptii la hemograma.
Gatta, ai rezolvat ceva cu programarea ptr cumnata ta?Sau inca sint in concediu toti?
Meda 14+
gattasalvaje spune:
Salut Zuzici !
Ufff , am de calcat o groaza si nu mai pot sta in picioare , asa ca m-am bagat un pic la PC sa vad ce mai faceti...
Maine imi iau zborul in concediu si n-o sa mai pot intra pana pe 10 sept. O sa-mi fie dor de voi , daca gasesc pe-acolo vreun loc de unde pot avea acces la internet , poate intru sa vad ce s-a mai intamplat.
Mi-e ciuda de vremea asta ciudata , eu speram sa fie soare , sa ma bronzez si sa ma balacesc , insa se pare ca cel putin pana miercuri va ploua.
Nemary , iti trimit acum parola pe PM . Cat despre haine groase , cam nasol ca nu ma mai incape nici o pereche de blugi lungi , am numai 3 sferturi. Am sa-mi iau treninguri si hanorace...Iti ziceam ca eu am programare la Herghelegiu la Medsana pe 04.10 , daca te avantajeaza si vrei sa renunti la programarea la Iosup , sa-mi spui.
Meda, cumnata mea inca nu si-a facut programare , mai incearca niste tratamente de desfundare a trompelor la Cezara Bucur si daca nu merge nici de data asta , atunci va incerca FIV la Cocei si Marinescu.I-am dat sa citeasca povestea ta si a fost foarte impresionata de faptul ca ai 3 bebei...
Irinouka , eu mi-am facut programari la 3D din proprie initiativa iar apoi i-am spus dr. mele de ele si mi-a zis ca mi-am ales f. bine si doctorii ( Iosup si Herghelegiu ) si perioadele ( 14 , 23 si 32 saptamani ).
Gina , f. frumoase lucrurile pe care le-ai cumparat si cele pe care le mai ai in plan. Bebe al tau o sa fie f. rasfatat si iubit din cate vad eu...
Adryana , bine ai revenit... sper ca de data asta sa nu mai dispari .
Mai fetelor , stiti ceva de NataliaS , ca n-a mai intrat de f. mult timp si nu-mi amintesc sa fi zis ceva de concediu...?
Va pupicesc si va doresc o duminica placuta.
21+ cu Sara - Eliza
Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?
nemary spune:
quote:
Originally posted by irinouka
salutare!
fetelor, intrebare: ecografiile 3D vi le-ati facut pt ca si cand v-a spus medicul care va supravegheaza? mie nu mi-a spus nimic pana acum si m-am programat din proprie initiativa. ar avea de ce sa-l deranjeze, oare, chestia asta?
pup!
irina 20+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
mie mi-a recomandat doc gineco de fiecare data cand sa fac eco. din ce am mai citit prin carti se face eco cam in fiecare luna, dintre care 2 morfologice, una pe la 14-15 sapt iar a doua pe la 23-24 sapt.
Mari 18+ bebe
odiseea
nemary spune:
gatta, multumesc pentru parola. nu are rost sa imi mai schimb programarile, pt oricum am una si la Herghelegiu, pt.sapt.32. pupici si concediu placut.
Mari 18+ bebe
odiseea
eladea2005 spune:
salut! am revenit cu datele mele: sunt nascuta in 12.12.1977, asadar implinesc o varsta rotunda iar cadoul de revelion, sau oricum in jurul datei, este bebicu eric...:) UM la 28.03.2007, DPN 09.01.2008.
daca mai trebuie si alte date, spuneti-mi doar si ma conformez...:)
va pup si o saptamana usoara tuturor!
andreea si bb eric 22+
Gina M spune:
Hopa, mi s-au inrosit stelutele!Cand oi' fi scris frate 1500 de mesaje!!!
Poze - Recente & David Benyamin 23+