* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (27) *

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Buna zuzici,

Am facut si eu TT si a iesit bine chiar mai bine decat la BB1 si la echo mi-a spus ca 60-70% ar fi asa cum imi doream mai ales ca al meu se falea ca daca a facut soacramea 2 baieti eu o sa fac tot 2 baieti.
De unde pana unde ce eu sunt facuta de soacramea sa seman cu ea, doamne fereste ...ptiu...
Acum sper sa nu se razgandeasca bebe mai ales ca avem un procent de 60-70% si sa devina baietel, nu ca nu mi-ar placea baietei ca Alex e un cumintel mai ceva ca o fetita si destept foc da' am zis sa am si eu pereche ca fetele sunt mai apropiate de parinti si mai de ajutor.
E bine da' pan' la urma ce o fi sanatos sa fie!

Mai zuzici da' cine imi da si mie parola de la mailul comun si cum fac sa trec si eu in listuta e aceeasi parola?

emilia cu bebe mic si Alexandru Paul(16.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

weekend placut zuzici!

Andreea bine ai venit printre noi! sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc! LAsa datele DN, DPN si UM sa te treaca fetele in listuta:) Vezi ca primele 10 mesaje iti sunt moderate (nu apar pentru noi imediat ce le postezi) asa ca scrie repede inca 6 mesaje sa treci de moderare

Si eu vreau parolaaaaaa

Anca D.

18+ Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Buna Zuzici !

Ce zi nashpa e azi afara ...
Acum un an pe vremea asta deveneam o "duamna" , spuneam "da" la primarie ...Ce repede a trecut un an , nici nu-mi vine sa cred.
Si imi petrec un an de la casatorie singura acasa , spaland , calcand si pregatind bagajele pentru concediu...
Nu simt nevoia sa sarbatoresc aceasta zi , adevarata sarbatorire va fi pe 7 octombrie , ca atunci am avut cununia religioasa.
Si pe-aici pe forum e cam liniste , unde v-ati dus toate pe vremea asta ?
GinaM , saru'mana pentru numele bubulinei pus in listuta de pe prima pagina. In leg. cu culoarea , e bine si rosu...poate fi si roz pt fetite si bleo pt baietei , cum vrei tu...Am ras de m-am spart la filmuletul cu taticii in actiune. Parca-l vad si pe al meu peste vreo 5-6 luni...

Eladea2005 , bine-ai venit la odiseea noastra , sper sa te simti bine aici sa sa ne ducem impreuna sarcinile la termen , fara probleme , optimiste si fericite !

Emilia , sa-ti traiasca bebelina si sa ramana asa ca s-o faca pe mami fericita.... Ti-am trimis parola de la contul comun pe PM.

Pupici la toate si o zi buna !

21+ cu Sara - Eliza

Bebelina din burtica
Cununia civila
Nunta
Am mai crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Laurici eu de la morfologia de trim 2 nu mai fac decat eco normale ca si alea 3d nu par prea diferite.
Nu ai aflat ce are bb intre picioare?

anca 30+

Maria
poze

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

multumesc de primirea facuta! abia astept sa povestim mai multe despre noi si bb-ii nostri! mai ales dupa nasterea lor!!
anca, unde trebuie sa-mi las acele date (DN, DPN, UM)? chiar aici in mesaj? mersi mult! o seara placuta!

andreea si bb eric 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andreea aici poti sa lasi datele i te trec fetele pe listuta

anca 30+

Maria
poze

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Buna, zuzelor! sa inteleg ca eu, daca mananc toata ziua si ma scol si noaptea din somn de foame si mi-e si pofta de dulce si nici nu sufar de depresie as avea fetita? bine-ar fi! ieri mi-a fost o pofta nebuna de ciocolata amaruie cu crema de menta si spre norocul meu, am gasit hihi yummy super buna!
azi am facut si eu curatenie... am ramas singura pt o saptamana si am o mare problema...daca misca bebe pana vine tati cred ca am sa plang de emotie si am sa ma bucur singurica... sau la tel cu el, cu mama, dar nu e la fel... ma rog, cum vrea bebe, asa va fi

vreau si eu parola pls

nemary, de ce renunti la programare? sunt curioasa ca stiu ca e un doctor super bun... e chiar de ziua mea programarea hihi oare sa ma duc eu?

va pup

Miutza 19+
http://www.flickr.com/photos/miutza/
http://new.photos.yahoo.com/miutza77/album/576460762364256169

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Vreau si eu parola de la contul comun va rog,sa vad si eu filmuletul cu tatici

17+

Vine Barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Am aparut si eu, am avut cateva zile agitate, am reusit sa va citesc dar nu am apucat sa va scriu nimic. Suntem bine, crestem, bebe fojgaie nevoie mare prin burtica, mai scapa cate un piciorush sau cate un cotutz si eu ma topesc de iubire.Luni vom merge sa ii cumparam gagiului patutz.

Bun venit noilor zuzici!

Raca,voiam sa iti trimit parola de la contulcomun insa nu ai activat PM-ul, eventual scrie o adresa de yahoo!!!

Pupici,
Angelique 23+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by raca

Vreau si eu parola de la contul comun va rog,sa vad si eu filmuletul cu tatici

17+

Vine Barza!

raca - ti-am trimis parola printr-un e-mail.
Si cu aceasta ocazie m-am oprit sa semnez condica si notez faptul ca: aceasta este a 4-a zi de cand nu am mai vomat!
Sper sa nu "deochi situatia si sa o tin tot asa caci, tare bine mai este!
Altcumva,de astazi 1 Sept' incepem marea pregatire pentru BB.
Mergem sa vedem patutul pe care vi l-am aratat,apoi vrem sa facem o listuta cu tot ceea ce am vrea sa cumparam sa vedem de ce suma avem nevoie si totodata, sa facem ceva cumparaturi.
Fug ca ma striga cei ai casei.Toata lumea este gata de plecare!

Poze - Recente & David Benyamin 23+

Mergi la inceput