* Aspirante optimiste > 20 Ani ( 150 ) *
Raspunsuri - Pagina 9
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Dordia si acum tot amandoua ne bucuram numai ca de data asta o sa fie totul bine.
Hai cu vestile de gravidute in noul capitol!!!!!!!!
anca30+
Maria
poze
AMR 10 saptamani
Ok. Sunt optimista....deci m-am inscris deja la odisee!!! Te poop si mai vb!
Diana
5+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
salutari fetele...multumim de capitol nou si sa dea Dumnezeu sa fim mai multe gravidute
FELICITARI! dordia(diana) ...sarcina usoara iti doresc si sa duci sarcina pana la termen...un bebe sanatos , frumos si mancacios itit doresc si sa ne tragi dupa tine la odisee...
pup toate fetele,dyanira,oanasm,oana,lili, anaxena,baby, claudela ce a facut sotul la examen...claudinna , florex,ylari,rontzy...pusik,ana maria, kitzy,alina...
scuzati absenta dara abia la 4 mi-a mers netul...asa ca am stat prin casa
19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?
Ms mult si sper din tot sufletul sa va trag dupa mine la odisee!!!
Diana
5+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
dordia2000 spune:
Gata am plecat la nunta....si mai revin maine seara!
Poopici si...cat mai multe simptome de gravideala!!!
Diana
5+ mamica de
claudinna spune:
eu nu prea am somn, ca deh, asta e ora mea de trezire din timpul saptamanii si n-am ce face...
claudela si diaconmaria, imi pare rau ca tr sa mai asteptati un pic pana sa va apucati iar de facut bebe, dar stie DD ce face si o sa fie bine!!
marryan, sa stii ca nu esti singura care trece prin astfel de momente, dar asta nu inseamna ca tr sa ramai conectata in negativism!!!! am si eu momente in care-mi vine sa urlu...dar merg mai departe, imi fac planuri de viitor si nu neaparat legate de bebe...ca o sa vina el cand o vrea, nu cand bat eu din picior! te pup si iti doresc relaxare!! poti sa mergi la masaj, sa iesi cu prietenii si sa-ti faci planuri in cariera...sa iti mai abatzi gandul de la bebe. mai zicea cineva aici ca factorul psihic este foarte important. noi suntem obishnuite sa ne tratam decat fizic (desi, tu ai zis-o, doctorul a zis ca sunteti sanatosi...) si uitam de sufletzelul nostru! te
sunt alaturi de tine!!
alina_1980 spune:
fetele, am mai vazut pe aici ceva teste pozitive,hai cand veniti la odisee?
Alina
6+
http://bd.lilypie.com/Suwyp3.png
http://www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=2y3xqs87.cobnw4h3&Uy=2qnwbd&Ux=0
marryan spune:
buna dimineata!
claudinna uite ca nu esti singurica care bintuie pe aici la ora asta....sie u mi am petrecut sotul in oras ca are ceva de facut...eu azi o sa ma fac frumoasa, o sa mi vopsesc parul, unghiile, ca merg miine la botez si cumatrie....
tu ai dreptate ca imi vine sa urlu...si ca nu ne tratam psihic nu ca boala grava ci ca o obsesie, dar am inceput din seara trecuta sa fac o rugaciune la Maica Domnului si Sf Spiridon care e grabnic ajutator a celor ce sunt in nevoi...si un pik mi a revenit, si cu sotul dimineata am schimbat citeva vorbe ca de ieri nu am putut vorbi cu el.....sunt obsedata rau....dar o sa treaca si timpul o sa vindece orice rana lasata in corpul si mintea mea!
P.S. aici pe forum este un subiect care se numeste "rugaciune colectiva", daca doriti sa intrati si sa cititi marturiile fetelor care au ramas insarcinate intr-o luna facind o rugaciune colectiva, mers la biserica cu pomelnic etc...se merita sa cititi, ca exemplu vo dau pe cleopatra70 are 37 de ani si dupa o sarcina oprita in evolutie la 7 saptamini nu a mai putut ramine insarcinata, a inceput sa se roage mai multe fetele la aceeeasi ora, seara, a mers la biserica sF Spiridon care preotul de acolo ia dat un canon sa citeasca....si ce credeti la urmat si a ramas insarcinta...daca pe
cale medicala nu ser poate....cu credinta in Dumnezeu se poate!
Un sfirsit de saptamina cit mai frumos va doresc!
scuzati ca am scris asa de mult!
Maria
http://tt.lilypie.com/wBpAp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!
voicu_bebi spune:
neata fetele ce faceti?...matinale is fetele noastre pe aici...
...eu acu m-am trezit o data cu sotul ca deee el lucreaza si sambata...![]()
maria
...a decurs bine operatia nu? nu fii suparata ca momentan nu puteti sa prestati dar conteaza cel mai mult sa fie totul bine la trompe...si sa treci cu bine de acest tratament ca apoi sa vina bebe intr-un mediu propice...din luna octombrie sa dea Dumnezeu dupa ciclul de pe 10 oct sa vina si bebe...e bine totusi ca s-a depistat de pe acuma problema ca cine stie ce se intampla...
dordia..
distractie placuta la nunta...si sarcina usoara...
![]()
marryan...
e bine ca te faci azi frumoasa...distractie placuta la botez..sa stii ca aveai nevoie de relaxare si ceva sa-ti distraga atentia de la bebe..vorba claudinnei gaseste ceva in asa fel incat sa nu te mai gadesti asa de mult la bebe...cu cat este mai detasata cu atat vine bebe mai repede..incearca sa te relaxezi atat psihic cat si fizic si ai sa vezi ca totul va fi ok...te pup
Anca ..sotie fericita si viitoare mamica in curand!

![]()
![]()
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?
YLARI spune:
Buna dimineata!!! Am cazut din pat direct peste tastatura. Maaamaaa, am adormit aseara in doi timpi si trei miscari, eu care ma uitam pe pereti si numaram turme intregi de oi. Maaai ales vinerea, cand iuby merge la fotbal (sa joace) si eu ramaneam ca o moaca sa ma gandesc la el, de ce o intarzia? sa il sun? daca s-a intamplat ceva??? Si tot asa. Eh, cred ca e si el mai multumit acum ca nu l-am mai batut la cap!
Va invit pe toate la o cana de ceai de napraznic si la o "barfa mica" cum spun fetele...
Am uitat sa va mai zic o modificare din stilul meu de viata: eu mancam abia la pranz, dimineata poate doar rontaiam ceva, eeee, acum trebuie direct omleta, sandvich-ul si cana de lapte. Beau la lapte de ziceti ca-s nebuna...
Atat. Sunt aici, cu okii pe voi si cu mana pe tastatura... Ma pensez, ca am niste tufe la oki...
Pupici la fete!
Marryan, si eu cred foarte mult in puterea lui Dumnezeu. Eu am tinut pentru prima oara in viata mea postul Sf. Fecioare Maria, si am reusit sa o fac ptr. mai mult de o saptamana (lesinam inainte, dar acum am avut ambitie). Pe toata durata postului am citit Acatistul Sf. Fecioare. Dupa care, mi-a dat preotul la care m-am spovedit eu sa citesc acatistele Sf. Stelian si Sf. Parinti Ioachim si Ana.
Si primul test pe care l-am facut a fost in ziua in care - tot de la tine am aflat ca era Sf. Marie dupa calendarul vechi. Deci, exista Dumnezeu, si ne iubeste pe toti!
YLARI
http://tt.lilypie.com/sxWxp3.png
voicu_bebi spune:
neata ylari...si tu singurica acasuta?..
...meee tooo...
...eu izc ca este buna ideea cu rugaciunea colectiva la ora 9 seara...asta ar trebui sa facem fiecare dintre noi,in asa fel capatam mai multa incredere si liniste in suflet...trebuie sa credem in Dumnezeu ! mai ales ca tie ylari ti-a adus minunea de Sf MArie...
ylari...unde pleci draguta de te aranjezi...apropo d epensat...yo ieri ma pensasi ca si yo posedam una tufa big ...![]()
![]()
Anca ..sotie fericita si viitoare mamica in curand!

![]()
![]()
asteptandu-l pe bebe