"breast+", ce parere aveti?

"breast+", ce parere aveti? | Autor: AuraCris

Link direct la acest mesaj

Ce parere aveti despre "breast+" pentru marirea sanilor? Sunt tentata sa incerc si nu stiu ce efecte adverse ar putea avea. Daca stiti ceva despre asta va rog sa-mi spuneti si mie, nu vreau sa fac vreo prostie si sa iau ceva ce ar putea sa-mi dauneze.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

In general toate aceste metode sunt frectie la piciorul de lemn.
In partciular nu stiu nimic despre acest produs , dar daca da rezultate fara efecte secundare majore....bring it on

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

seminte de fenugreek, trigonelina care este "un ingredient de baza pt marirea sinilor", flori de hamei, ovaz...reveniti cu picioarele pe pamint, fetelor!!!! pe mine ma ia durerea de cap cind aud de "extract de cashmir" si alte minuni de-astea....intrebati si voi un medic ce roluri are L-tirozina, alt ingredient "minune" si abia dup-aia dati banii pe pastile de crescut sinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinaSC spune:

saluty, dupa doua sarcini si doua alaptari pe timp indelungat ( 8, respectiv 6 luni), te mai gansesti si la asa ceva. eu personal am incercat "contour", "bio bust" si "super bust - ulei de marar". rezultatul 2 cm ....dupa mai bine de 6 luni de tratamente. deci...cam frectie...cine isi poate permite "breast+" (este in jur de 1 mil 200), poate asa ar aparea rezultatele mai rapid si de durata.

Madalina-mamica lui Sebastian (21.02.2003) si alui Cristian (20.07.2006)

Mergi la inceput