Semne ale infidelitatii
Raspunsuri - Pagina 3
alexis2002 spune:
Sinteti tari!dar cum mai fetelor sa-l mirosi intre picioare?sau sa-l pui cu bijuteriile in lighean?este abuz!ca si cind noi am intra pe usa si ne-ar mirosi sotul intre picioare.ati accepta?mai auzisem una mai demult:ca daca te-a inselat partenera .are popoul rece.
szivarvany spune:
Desigur eu am glumit ...
DEsigur nu exista un mod sigur 100% pt a afla adevarul, decat daca vezi tu, cu ochii tai ...
Desigur nu exista garantii pentru nimic ...
So, revenind la gluma ... adica intra omu` pe usa intr-o zi si-i spui sa-si traga jos pantalonii. Io nu cred ca refuza ... dar si cand afla ce vrei, ca doar atata vrei Asa ca-i faci program dintr`asta artistic ???
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
larissa_79 spune:
hihihi....cool! m-am distrat de minune!
nu tre sa ma insele...tre' doar sa imi zica ca vrea sa plece si e liber...de tot!
ce farmec mai are relatia in 2 daca ajungi sa stai la panda...iar fazele astea cu mirositoare mi se par injositoare pentru tine ca om! Chiar atat de jos sa cobori si pentru ce?
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
miereamara spune:
Nu te cobori chiar atat de jos, doar pana la nivelul genunchilor
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara
Lauraa spune:
Ii spui "frate de azi inainte cand vii acasa primesti o (cum sa-i zic...hm..) felatie. Cre ca nu s-ar supara. Numai ca s-ar putea sa fie baiat rezon si sa se spele inainte sa vina ca stie ce il asteapta.Si in loc de felatie va primi probabil o ....reactie ( )
Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)
Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom
anamaria spune:
mortal subiect, frate!!!
nu l-as mirosi intra craci N E V E R - il iubesc la fel de mult cat ma iubeste si el, si nu cred in ruptul capului ca la randul lui m-ar mirosi in fund sa vada daca nu cumva am dat pe la vecinu' de 25 de ani, frumos, dastept si cu bani!
[cat despre ooo plutitoare, stiu si eu una: cica oule cand le pui la fiert, daca sunt vechi, se ridica deasupra apei... alea proaspete stau la fund; asa ca atata vreme cat mai e tinerel, nu cred sa ii pluteasca ceva in lighean, evident insa ca nu si le balaceste vreodata in vreun lighean... ]
SO, acum serios vorbind, draga Fulvia,
eu cred ca daca ai niste banuieli care nu sunt justificate defel, esti doar cam obosita si plina de stress din diferite motive, si iti canalizezi cata energie ti-a mai ramas pe banuiala asta...
ori,
daca totusi ai motive intemeiate ca sa il banuiesti, din cele care deja s-au scris mai sus (de la ruj pe gulerul camasii, delegatii, nopti dormite pe canapea la servici, etc) nu ai decat sa il pui 'la zid' si sa vezi ce are de spus in apararea lui.
dupa care, juriul va delibera si va decide ce ramane de facut... (si juriul asta poti fii tu singura, daca vrei, sau voi doi, sau cateva prietene carora te destainui, sau ... desprecopii...)
_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:
Nascut pe 4 iulie (2000) si
Vineri, 13 (iunie, 2003)
poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery
maraki spune:
quote:
Originally posted by Lauraa
Ii spui "frate de azi inainte cand vii acasa primesti o (cum sa-i zic...hm..) felatie. Cre ca nu s-ar supara. Numai ca s-ar putea sa fie baiat rezon si sa se spele inainte sa vina ca stie ce il asteapta.Si in loc de felatie va primi probabil o ....reactie ( )
Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)
Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom
Suuuupeeeerrrr!!!!!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Annnca spune:
M-am cracanat de ras.
Nici nu stiam despre chestiile astea.Oare chiar le practica cineva ?? Eu nu le-as face,pe cuvant.
Intr-un timp,cand il acuzam ca ma inseala,el mi-a zis : Daca crezi asta,de ce nu ma urmaresti sa te convingi de adevar.
Si i-am zis :-Eu nu ma pretez la asa ceva...
DEci,banuiala ramane banuiala,dar pe detectiva nu ma vad facand`o si nici chestii de genul asta
babyblue spune:
parerea mea e ca sigur te inseala.
ca dc ajungi sa bauiesti inseamna ca nu iese fun fara foc...
cand nu banuiesti nimic si tot e posibil sa te insele..daramite cand banuiesti..
te inseala sigur, sigur!
si apropo, sunt si nebuni din astia..pai nebunul meu nr 1, sasha, era asa paranoic, ca odata cand m-am intors de la o amica,nu a vrut sa ma creada, m-a inghesuit intr-un colt, a inceput sa ma pipaie si apoi sa-si miroasa degetele sa vada cum sta treaba....:))))
_
Babyblue va pupa pe toti!!
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))
anca_vlad spune:
sa mor de ras in fata calculatorului asa de una singura!sunteti mortale!
m-am mai ras de mult cu lacrimi!