Semne ale infidelitatii
Raspunsuri - Pagina 13
Elle_seb spune:
quote:
Originally posted by wonderfulquote:
Originally posted by Elle_seb
... si uite-sa se naste o noua lipeala pe forum
Elle,nu te lua dupa aparente.Ala era sarutu' lu' Iuda,ca sa-l fac sa iasa din ascunzatoare.
Da, da' nu vezi ca mai mult il speriashi?
Adu borcanu' cu miere ... ca tot suntem la capitolul borcane.
babyblue spune:
pai fetelor, sa fim stiinfitice: se ia obiectul din budigai, se aduce o punga sterila si se recolteaza probe care apoi se trimit la laborator. si asa vom vedea ce fel de urma de secretie a ramas dupa ..sapun.:)))
dc nu, alta metoda: se iau toate bucatile de femeie din jurul iubitului si se bat toate: asta e mah? nu..pac pac, trei pumni. asta e? nu..pac pac, inca 2 pumni alea care raman, il dau pe fatza ele, de frica pumnului. (te antrenezi 2 sapt inainte)
se inchiriaza caine de la politie, din ala care detecteaza drogurile, mortii etc. se cainele il intimpina la usa. nu mai e nevoie sa te apleci tu. il miroase cainele. in plus, sa fim sincere, cainele ale simtul olfactiv mai bun decat al unei femei. parol!
se incearca o operatie estetica, dupa care cu noua infatisare se incearca a se ispiti iubitul. dc pica, e clar. te-a inselat si inainte.
alta metoda din batrani: se iau obiectul din budigai si se baga in piatra vanata (care cica micsoareaza negii)...se urmareste 10 minute ce se intampla.dc apar modificari, se trece la masuri abuzive( bataie).
_
Babyblue va pupa pe toti!!
Sunt ceea ce sunt, ceea ce pot, ceea ce vreau! Nu incerca sa ma schimbi, doar tu vei avea de suferit! Nu pricep critica si am multe reactii pripite si deplasate. S-a inteles, da??:)))
wonderful spune:
quote:
Originally posted by Elle_sebquote:
Originally posted by wonderfulquote:
Originally posted by Elle_seb
... si uite-sa se naste o noua lipeala pe forum
Elle,nu te lua dupa aparente.Ala era sarutu' lu' Iuda,ca sa-l fac sa iasa din ascunzatoare.
Da, da' nu vezi ca mai mult il speriashi?
Adu borcanu' cu miere ... ca tot suntem la capitolul borcane.
Crezi ca mai tine dupa ce-ai pomenit tu de trofeele de pe balcon?Ca doar a inteles ca nu te referi la muraturi.Trebuie sa ne gandim la alta tactica.
iuliana_2007 spune:
Va dau eu alta idee la faza cu mirositul...basca trebe sa ne ajutam una pe alta pai nu?
Ca sa nu stai sa ii mirosi instrumentul si sa aiba impresia ca il controlezi pe om toata ziua cand vine acasa si il saruti la intrare in casa,saluta-i si instrumentul(cu ocazia asta si mirosi) ca cica asta este un obicei nou si sa nu ne supere micutul ca poate...basca...nu mai face treaba seara daca nu este bagat in seama decat cand ai nevoie de el.
Ii buna ideea mea?
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
marius spune:
Nu stiu de ce va complicati. A scris mai sus cineva - sunt servicii specializate sunt cu drept de practica (licenta), costa (negociabil) dar sunt imbatabile. Ori in sensul confirmarii ori in sensul infirmarii. Dar... se obtin informatiile necesare ca si probe efective. Nu sunt speculative.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa
szivarvany spune:
Hihihi, iegzact, io am propus si surse sigure, dar na, lumea a vrut altceva
Daria & GIULIA_(2004_08_16)
Elle_seb spune:
Eu zic ca Marius a vrut doar sa readuca subiectul in actualitate, ii place imaginatia noastra bogata si ne-a mai aruncat o pastilutza...
Elle_seb
wonderful spune:
quote:
Originally posted by marius
Nu stiu de ce va complicati. A scris mai sus cineva - sunt servicii specializate sunt cu drept de practica (licenta), costa (negociabil) dar sunt imbatabile. Ori in sensul confirmarii ori in sensul infirmarii. Dar... se obtin informatiile necesare ca si probe efective. Nu sunt speculative.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa
Si mai vine si cu noutati.