uter bicorn

uter bicorn | Autor: nickybr

Link direct la acest mesaj

buna fetelor. sunt insarcinata in 4 saptamani si am uter bicorn. Am aflat in martie anul acesta cand am pierdut o sarcina si a trebuit sa ajung la spital . Am un baietel de 6 ani si nu am avut nici o problema cu el si am ramas si repede insarcinata(adica imediat). Astept raspunsurile voastre.NE dorim mult acest copil.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Eu zic sa stai linistita. Daca ai dus o sarcina cu bine pana la capat de ce sa nu o duci si pe a doua? La sarcina din martie pot fii n motive pt care ai pierdut-o. Eu stiu ca in cazul uterului bicorn e mai greu sa ramai insarcinata, nu sa duci sarcina pana la capat.
Iti doresc o sarcina usoara si sa o duci cu bine pana la capat. CURAJ!

A venit Bebica!!!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

important e sa se vada ecografic daca ai un sept in uter dar, tot asa, problema principala e sa ramai ravida, ori la tine asta nu e se pare o problema. E un uter mai predispus la contractii precoce, nu strica sa iei no-spa

naty 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nickybr spune:

fetelor va multumesc mult de tot. am fost la medic si mi-a zis ca el nu vede nimic in neregula cu uterul meu. mi-a dat tratament sa fixez sarcina si acum ma simt bine . va tin la curent. am 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viezurila spune:

nickybr si eu am uter bicon.. sunt +17 si doc al meu mi-a spus ca treaba cu uterul bicorn este cam cum s-ar yice despre el ca are chelie deci e predispus sa faca insolatie ceea ce nu inseamna ca si face si ca singurul risc este de contractii premature daca nu are bebe loc sa creasca.. dar ca a vazut sarcini duse la termen fara pr.. eu sunt optimista si iti doresc si tie la fel sa dea DD sa ai sarcina usoara si bebel sanatos!

+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickyfilip spune:

medicul cu care nasc mi-a zis la inceputul sarcinii ca am uter bicorn si ca exista un risc pana la 20 sapt sa nu pot tine sarcina pt ca era posibil ca uterul meu bicorn sa nu se dezvolte bine si bebe sa nu mai aiba unde sa creasca.
am cerut o a doua parere la un alt medic care a zis ca este uter septat nu bicorn, sa stau fara griji.

acum uterul meu s-a umflat frumos, sunt in saptamana 37 de sarcina fara probleme. ocazional iau no-spa, contractii nu am si nu am avut.
am ramas gravida dupa aproape 4 ani de sex neprotejat, dar nu ne-am ingrijorat din cauza asta pentru ca nici nu era momentul unui copil (nu eram casatoriti, nu aveam o situatie, bla..). este posibil sa nu fi putut ramane insarcinata mai repede tocmai din cauza uterului bicorn, nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nickybr spune:

Bravo fetelor! Eu ma simt bine cu uter bicorn sau nu( nici nu mai bag in seama greturile pe care le am toata ziua in special dimineata). Cu mult noroc si curaj trecem noi si peste asta. Acum am 6 saptamani si abia astept urmatorul control la ginecolog sa vad ce mai aflu nou de bb. Va pup si mai vorbim pe forum .

Mergi la inceput