Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 30
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
victo, eu astept sa imi fie gata ciorbica de porc cu smanatana si acrita cu bors!!! multumim de invitatie!!
restul fetelor, unde sunteti>????? la facut papa???
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
RGE spune:
..acum am venit si noi...sunt foarte suparata si dezamagita ..ecografia a durat 10 minute timp in care dr m-a scos din sarite rau...a fost prima si ultima oara cand merg la dr asta...a inceput prin a-si pune manusi si a bagat mainile prin burta mea sa-l cuprinda pe bebe sa-l simta..va dati seama ca m-a durut...apoi au inceput masuratorile...col lung, cu lungime greu de evaluat
, bcf 137 batai/minut, si a culminat cu..."e nu o sa fie foarte inalt..."...apoi...greutatea 1.904 grame....cam slabut.."auzi da tu de ce nu mananci ca esti cam slaba si bebe e micutz"
...deci nu mai pot de draci....pei daca intr-l luna isi dubleaza greutatea..eu avand DPN in octombrie asta inseamna ca ar ajunge la cel putin 4 kg
....
ROXANA 32+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RGE spune:
..am uitat sa va zic ca mi-a dat o poza cu circulara de cordon..innebunesc
ROXANA 32+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
bb_yasmi spune:
off roxana, pai nu te mai du si tu la alti dr !!!! tinete doar de unul!!! si vezi partea buna a lucrurilor, nu ti-a spus nimik de rau, ci doar de bine de bebe!! e maricel, are aproape 2 kg!!!
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
ellis spune:
Roxana, eu am in una din carti dimensiuni si greutate pe saptamani, iar de la 31-33 sapt imi spune greutate de 1.5-1.7 kg, ce vroia dr ala? E f bine baiatul! Iar cu circulara ar fi fost probleme la nastere, dar tu oricum faci cezariana si nu sunt riscuri din punctul asta de vedere; oricum bebeii se tot sucesc si rasucesc...
Ellis27+
anacami spune:
Hello!
Roxana, imi pare rau! tu ai fost la consult, de ce te-a controlat vaginal?!? dr. ta este dr. Emel,nu?
Pai la aproape 2 kg eu zic ca o sa fie un grasunel pe cinste, cum adica este prea mic?!?
Am discutat cu dr, mi-a spus ca eco morfologice sunt cele pana in trim 3 (12-14 sapt., 18-24 sapt.); asta de dupa 30 este mai mult pt. vizualizarea pozitiei, placentei, greutatii,etc- nu se mai masoara in detaliu fiecare organ.
Ref. la circulara de cordon, este timp sa si-o mai desfaca, ca si timp sa faca dubla circulara- vom vedea; de asta este bine sa iti mai faca una inainte de nastere (dr. meu mi-a zis ca la Euroclinic iti fac si eco in camera de travaliu/de nastere pt. a se asigura ca totul este ok- cred ca este inclusa in pretul nasterii).
In general este recomandare de cezariana (probabil de asta te temi); sa stii insa ca pe Sebi l-am nascut natural si a avut circulara de cordon - bine, nu stiam, desi facusem multe eco inainte- fusese esarfa de cordon (imagineaza-ti centura de siguranta ) care s-a transformat in cateva zile in circulara.
Doctorul meu rade de fiecare data si spune ca bebelusii din ziua de astazi sunt tare nazdravani si agitati- marea majoritate fac circulara/dubla circulara de cordon; vazuse unul in zilele respective (cand imi povestea) cu dubla circulara si cu un nod bine facut .
Bafta, o sa fie bine, sanatosi sa fiti- nu mai conteaza cum nasti natural sau cu cezariana!
Raportez: 3 pereti roze ()+1 portocaliu; nici prin gand nu-mi dadea sa folosesc si roz-bombon, darpe paletarul de culori arata "nitel" altfel
. I-am lasat asa (sa nu ma mai trambalez nu stiu cate zile0; pana la urma, combinatia arata binisor, astept sa se usuce si turul 2 pt. concluzia finala!!!
Adina, imi pare rau ca esti bolnavioara; insanatosire grabnica! Eu stiam ca inaltimea fundului uterin= cu nr. de saptamani de sarcina (poate indica varsta sarcinii si pt. cineva care nu cunoaste datele UM,etc).
BB,Victo, ma innebuniti cu mancarurile!! Pofta mare!!
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
ellis spune:
ma apuc si eu de gatit, facem supa crema de legume cu crutoane si ciulama de pui cu ciuperci...apoi ma pun pe mancat sa nu-mi zica dr ce i-a zis Roxanei - ca nu mananca - oricum eu am cu vreo 25 kg in plus fata de ea si poate doar sa ma bage la regim...
Ellis27+
bb_yasmi spune:
aaa uitasem sa va spun ca sotzului ia placut mult cum mi-a iesit culoarea la par!!! ce m-am bucurat!!!!
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
ellis spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
aaa uitasem sa va spun ca sotzului ia placut mult cum mi-a iesit culoarea la par!!!
viitoare mami30+ de bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
ERA SI CAZUL!
Ellis
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
anacami spune:
BB, sa stii ca si mie imi place tare mult culoarea care ti-a iesit!!!mi-ar place si pe al meu, desi eu am fost bruneta-bruneta de cand ma stiu, cred ca ar fi greu sa ajung la culoarea asta!!!
Victo, cu siguranta vei fi tare mandra sa fii mamica ; o sa se vada nu numai pe camasa! sa o porti cu placere!
Catusa, stai super-bine cu greutatea; felicitari!!!conteaza ca bb este bine, nu cat iei tu in greutate!
Roxana,nu mai deschizi un capitol ? nu de alta, dar poate te mai relaxezi dupa nervii dati de dr..
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb