Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 29
ellis spune:
Neata! Azi am fost puturosi, nu ne-am trezit decat batuti(stateam cu burta pe spatele sotului si pitica ne batea pe amandoi); saracuta, ce a mai sarit azi-noapte de la tunete...seamana fricoasa cu ma-sa.
ERIKA, eu am mancat supa de gulas anul trecut pe la Lacul Rosu si mi-a placut, dar nu era in paine; stiu o Taverna renumita unde se serveste ciorba de fasole in paine si e delicioasa.
Si legumele aratau bine...parca DANY le-a facut.
vom iesi la cumparaturi, stiu ca azi gatesc ciulama de ciuperci cu pui, dar nu mai stiu ce altceva sa mai fac.
Ellis27+
pussi spune:
M-a lovit melancolia....
asa suna mesajul mamicilor de iulie-august:
quote:
Originally posted by iulaug2007
Odissea noastra s-a incheiat!
Urmati voi, Mamici de septembrie-octombrie, sa traiti cu adevarat cel mai frumos moment din viata...intalnirea cu bebelusii vostri! Sa traiti acele momente din plin, sunt unice si de nepretuit!
Sa va dea Dumnezeu copii sanatosi si ne intalnim la Scutece cu pruncii in brate!
urmam noi... ce repede trece timpul!
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
Victo spune:
vai fetelor, asta noapte m-am trezit plangand..visasem ca bebe meu avea bot si codita de dinozaur...si acu toti dr se uitau crucis la mine si eu la ei...DA PANA ACU N_ATI VAZUT??????????nici nu imi mai venea s a il nasc...
Doamne sa se termine odata cu visele astea tampite!!!!!!!!
30+ piticul Stefanut
AMR 10 SAPT
Victo spune:
am gasit reteta d epeste.
ma duc in piata s a imi mai cumpar si broccoli..:) si poi intru la gatit dc tot sunt singura acasa, fara ocupatie.
30+ piticul Stefanut
AMR 10 SAPT
adinag spune:
Buna dragelor,
eu incerc sa va citesc, dar nu reusesc. Cum m-am intors din concediu, am si racit, cred ca ceva gen gripa, ca ma dor toate, si ochii, capul, tot ce va inchipuiti. Ieri m-au apucat pana si durerile de dinti. Deci sa stiti ca sunt si eu aici, dar nu reusesc sa scriu, nici macar sa citesc totul, ca ma simt taaare rau...
Dar voi reveni eu cu forte noi, nu-i asa?
Zicea cineva de cati cm are fundul uterin (Gill parca?)? Chiar m-ar interesa cat e la voi, mi se pare asa de mare la mine. Deci la 23 de saptamani mie mi-a masurat dr 25cm, nu-i cam mult??? Nu de alta, dar cat de mare va ajunge burta? Sunt si eu curioasa cum e la voi, va rog frumos!
Ah, si am vazut ieri ceva discutii mai in gluma, mai in serios, despreatentia acordata mai mult sau mai putin unor mesaje.
Eu personal raspund la intrebari precise numai daca am ce zice, ca mi se pare absurd sa sitim 20 de raspunsuri cu "imi pare rau, nu stiu...". Sau se mai intampla ca inaintea mea sa fi raspuns deja vreo 3 fete, atunci nu mai vad rostul sa ma tot repet.
Singurul caz unde repetitiile sunt necesare, chiar binevenite, este cand au piticii un exces de zel, atunci ne trebuie forte unite sa-i potolim , stiti voi la ce ma refer.
Dar cand este o intrebare concreta, nu vad sensul unui raspuns din partea mea, decat daca il stiu. Deci sa nu se supere nimeni pe mine cand nu raspund, ca atunci astea-s motivele.
Si nici nu sunt mereu pe net, ca mai am si cealalta odrasla care nu ma prea lasa, iar acum am de bolit, deci eu zic sa nu se supere nimeni.
Cel mai bine de repetat intrebarea, daca nu zice nimeni nimic, poate fetele care stiu raspunsul nu au intrat atunci pe net si pana intra ele s-a trecut demult de intrebare.
Banuiesc ca s-a discutat deja mult tema in ultimele pagini, necitite de mine (inca), deci scuze posibila repetitie!
Va pup si sper sa mai intru mai tarziu cu forte noi
Adina 23+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
dany2007 spune:
am facut si noi ochisori! si ne-am trezit cu gandul tot la mancare,nu stiu ce-i cu mine dar de cateva zile imi vine sa pap non-stop.
ylilimic - cu siguranta se vor strange banutii necesarii pt Darius . Si se va putea bucura de copilarie.Multa sanatate si va tinem pumnii.
Dana 25+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
Roxxy80 spune:
Fetelor, vremea asta ma trage la somn. De cand m-am trezit, singurele drumuri pe care le-am facut au fost pana la frigider si pana la calculator. In rest, am stat numai in pat si am citit. Eu ador vremea asta.
Adina, sa te faci bine cat mai repede.
Roxxy 26+Rares Matei
bb_yasmi spune:
hello fetele!!
noi suntem pe aks, ne-am trezit la 12 si acuma ne punem sa facem papa!!
roxana, ai fost la dr???
roxxy, super camasa!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
bb_yasmi spune:
am pus si noi o pozica noua cu burtoiu' mare!!!
http://www.flickr.com/photos/10626344@N03/1293568851/
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 30+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
Victo spune:
fetelor...haideti la ciorba de perisoare si pastrav la cuptor cu legume...
30+ piticul Stefanut
AMR 10 SAPT