Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (216)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

quote:
Originally posted by Biancas

In sosul de rosii pun si eu zahar si o foaie de dafin. la Sandra ii place mult mancarea asta cu cartof fierti si carne normal.
Irina.. supa cu zahar.... Las-o tu pe cuscra ta in pace..ai contract cu ea de scris pe DC? Da-i pace Ce cuscre sunteti ca nici nu ai stiut unde si cand pleaca?.Nici eu nu am mai vb cu "cuscra" Ali... se vede ca a fost o "casatorie" fortata de imprejurari ca nu ma considera deloc "cuscra" (ce urat suna cuscra)

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Da' de unde stii tu ca n-am stiut unde pleaca ? In privinta perioadei chiar nu m-am chinuit sa tin minte.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Sarmale cu mamaliga credeam ca se mananca in toata tara romaneasca! mai ales la nunti, asa sant servite sarmalele..

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Eu cand au de pizza cu ananas.... La mine fructele sunt de mancat nu de pus in mancarea gatita.
Toata lumea spune ca e buna, eu nu am cumparat niciodata asha ceva dar nici nu vreau sa incerc. Ananasul imi place cel din conserva, mai cumpar si fruct dar nu e asha bun ca cel din conserva.
Irina, la tara se mananca mamaliga cu dulceata. Si in ziua de azi se mananca. Se mananca si paine cu unsoare si zahar (si la Nelu ii place).

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Si-apoi cu cite schimbari a tot facut cred ca nici ea nu mai stia unde , cind si cum pleaca

poze Sabina

Mergi la inceput

Sarmale cu mamaliga.... Sarmalele sunt bune cu paine si smantana
Irina,.,,nu stiai ca ai scris pe forum..si intrebai .
Moni, si soacra-mea mananca struguri cu paine Nu as manca asha ceva...veci

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica70

IRINA da nemtii mananca asa si sunt si romani primprejurul Aradului care manaca asa,sunt din sate unde erau inainte multi nemti,se imprumuta obiceiurile.Mami zicea ca sunt buni strugurii cu paine si mamaliga cu dulceatza se mai mananca la tzara p-aci.Mie mi se pare ciudat de exemplu sarmale cu mamaliga ,cum ziceam bordeiu' si obiceiu' Doar nu ai chef sa te certi p-asa ceva acum,de ce-o vrei pe Anasol,sa ai ajutoare la ? Ia fiti cuminti!

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007

hai bre ca am facut o gluma. Ma vezi disparuta din peisaj ?

Maraki, sarmalele merg si cu piine.

Bianca, piine cu unsoare ?? banuiesc ca e vorba de untura ca la noi la tzara se zice unsoare la vaselina cu care ungi pe ici pe colo prin casa cite ceva care scirtiie

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by irinatunza

Si-apoi cu cite schimbari a tot facut cred ca nici ea nu mai stia unde , cind si cum pleaca

Asa e,ai o scuza serioasa

Si eu am mancat cand eram mica la tzara paine cu unsoare si zahar Iar carnea si cartofii nu-i mancau astia numai cu compot de piersici ci cu orice fel de compot ,dar si cu muraturi.
Bianca la faza cu anansaul si eu sunt fix la fel,nu stiu de ce nici nu am vrut sa incerc,ca de obicei sunt mai deschisa la nou,mie si porumbul mi se pare ciudat in pizza.

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Biancas

Sarmale cu mamaliga.... Sarmalele sunt bune cu paine si smantana
Irina,.,,nu stiai ca ai scris pe forum..si intrebai .
Moni, si soacra-mea mananca struguri cu paine Nu as manca asha ceva...veci

La altceva ma refeream atunci, ca zicea ca ia o pauza de cel putin o luna si m-am gindit ca nu o sa mai scrie din alte motive decit pl;ecarea in vacanta.

poze Sabina

Mergi la inceput

Mama mea e din Tg-Mures iar tatal meu din Sebes. Deci oraseni cum s-ar spune. Si nu prea am avut contact cu lumea de la tara, cu mancarurile de acolo.
Dupa ce m-am maritat am vazut si eu cum e la tzara..la bunica lui Nelu.
Eu m-am socat prim oara cand am vazut ca Nelu mananca paine cu unsoare si zahar. Si mie imi place painea cu unsoare dar cu sare, rosii si ceapa.
Maine voi manca la targ balmos...(e o mamaliga pregatita cu zer si branza ) special facuta ca la tzara. E foarte buna, am mancat si anul trecut, nu se compara cu mamaliga cu branza.

Mergi la inceput

Si Sorin maninca strugurii cu piine. Nici eu n-as minca asa ceva vreodata. Dar daca lui ii place, mie mi-e totuna.

poze Sabina

Mergi la inceput