As vrea sa fac un curs de resurse umane si nu stiu unde. Mai ales ca vreau sa-l fac la o institutie serioasa. Imi puteti recomanda ceva?
Daca ai terminat facultatea, te poti inscrie la cursul de masterat "Comunicare Manageriala si Resurse Umane" organizat în cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative - Facultatea de Comunicare si Relatii Publice. Daca te intereseaza, mai multe informatii poti gasi pe site-ul lor www.comunicare.ro.
Ipearina eu am facut un curs de conta la o firma care avea sediul langa fac de arte plastice, pe BD. Dacia, stiu ca la resurse umane era tot timpul aglomeratie la inscriere si cursurile se incep din 2 in 2 sapt. se tin unele in cursul sapt seara si unele samb si dum.dc vrei mai multe informatii spune ca o sa-mi caut cursurile sa vad cum se numeste firma ca acum am lipsus.
Samira mii de , a picat la fix postarea ta, tocmai voiam sa ma inscriu la master si nu stiam unde.
Miri si David - 23.12.2005
uite am gasit cursurile si firma se num Total school. cauta pe net ca au su=ite.
Miri si David - 23.12.2005