Curs resurse umane

Curs resurse umane | Autor: ipearina

Link direct la acest mesaj

As vrea sa fac un curs de resurse umane si nu stiu unde. Mai ales ca vreau sa-l fac la o institutie serioasa. Imi puteti recomanda ceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira_a spune:

Daca ai terminat facultatea, te poti inscrie la cursul de masterat "Comunicare Manageriala si Resurse Umane" organizat în cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative - Facultatea de Comunicare si Relatii Publice. Daca te intereseaza, mai multe informatii poti gasi pe site-ul lor www.comunicare.ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Ipearina eu am facut un curs de conta la o firma care avea sediul langa fac de arte plastice, pe BD. Dacia, stiu ca la resurse umane era tot timpul aglomeratie la inscriere si cursurile se incep din 2 in 2 sapt. se tin unele in cursul sapt seara si unele samb si dum.dc vrei mai multe informatii spune ca o sa-mi caut cursurile sa vad cum se numeste firma ca acum am lipsus.
Samira mii de , a picat la fix postarea ta, tocmai voiam sa ma inscriu la master si nu stiam unde.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

uite am gasit cursurile si firma se num Total school. cauta pe net ca au su=ite.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput