Fibrom uterin (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Teonikol, nu mai intra in butoi, ca il fur eu si plec cu el. Haideti sa fim optimiste fetelor si sa facem totul pt a ne implini visul!
Va pup pe toate.

Ninia
http://tt.lilypie.com/YoTbp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyface spune:

Maryd, ma bucur din suflet pentru tine! Dumnezeu a fost alaturi de tine mereu si te-a ajutat sa treci peste toate chinurile; dar cel mai important este cat TU nu te-ai dat batuta si ai facut tot posibilul sa-ti vezi bebelul in brate. Sa fiti sanatosi si fericiti!!!

Pup cu drag toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_b spune:

Salutare fetelor!

Teonikol, nu te lasa!!! Asa te vreau!
Chiar daca totul e gri, e mai bine sa gandesti pozitiv. Tu stii asta mai bine decat mine.

Eu, la ultima eco, am inteles ca nu se mai vad fibroame prin uter, insa sunt ceva probleme cu trompele. Asta s-ar rezolva prin laparoscopie.

Nu am mai fost la Dr T, desi as fi vrut tare mult.

Va pup pe toate si sa avem cat de repede bebei frumosi si sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna dragelor!
Am intrat sa-i dau pup innapoi lui BluelAici stiu ca e cel mai sigur sa o gasesc.Sper ca esti bine iubita!
WE placut tuturor!
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teonikol spune:

Aveti dreptate fetelor, trebuie sa ramanem optimiste si sa luptam ca daca noi nu o facem, atunci cine?

Lucialu, te salutam de bun venit si ne bucuram ca intri doar in vizita pe acest subiect, adica fara sa subscrii la problema din titlu. Eu te-am mai citit pe la alte subiecte si iti admir voia buna pe care o creezi printre fete. Ne-ai alarmat putin cu Bluel, nu stiu despre ce e vorba dar sper si eu ca e bine.

Pup toate fetele! Sa ne pregatim de soarele ce va sa vina si pe strada noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Lucialu, iti raspund si te mai pup inca o data aici , ca sa lamurim si fetele ca n-am patit nimic, am doar a accentuata stare de lene, cred ca de vina e vremea asta, eu sint rac si o sa hibernez pana la vara....asta nu inseamna ca nu va citesc in continuare, asa m-a prins Lucialu pe un alt topic, unde era o fata disperata si mi-am dat si eu cu parerea ca trecusem si eu prin asa ceva. Vesti nu prea am, prestez in continuare la liber, dar vad ca deja au trecut vreo 3 luni si nimic, Tutu mi-a dat 6 luni si daca nu merge, ma asteapta inseminarea.

Teonikol, pai ce facem? Tu erai aici optimista, cu o vorba buna pentru toata lumea. Lasa, ca nu mor caii cand vor cainii! Vine si vremea noastra, ai sa vezi….Stai linistita, asa patesc si eu, abia am scapat de un streptococ, ca am dat in altceva acum, dar tot nu imi pasa, le venim noi de hac!

Arinna, ai grija de tine si in decembrie poate treci cu bine si de HSG-ul ala, ca sa mergi la “next level” .

Maryd, Felicitari! Doamne, prin cate a trebuit sa treci, dar cred ca atunci cand iti privesti fetita nu te mai gandesti la trecut. Sper ca de acum incolo sa fiti fericiti toti trei si sa aveti o viata lunga impreuna! Tu esti inca un exemplu pentru noi, cele care inca mai credem ca vom avea un copil al nostru cu tot cu “monstrii astia”.

Nicoleta, mamica noastra, ce face? Dar bebelina?

Happyface, Ada_b, Ninia81, Carm3n, Violetan

Pup toate fetele si miros eu multe minuni acum ca vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Buna seara!
Teonikol esti o dulce si iertare ca n-am vrut sa va ingrijorez!Multumesc pentru toate cuvintele tale bune si va doresc tuturor sa va impliniti visul cel mai de pret si sa fiti iubite si sanatoase!
Bluel si eu sunt cu ascendent in racSa intelg ca te-am tras de un clestisor si te-am obligat sa-ti faci simtita prezenta?Multumesc ca ai lamurit dilema
O seara buna iubitele!
KISSES

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Maryd, vai prin cate ai trecut,nu-mi vine sa cred...ma bucur mult ca in sfarsit s-au rezolvat toate cu bine si ti-ai indeplinit cele mai mari vise...te-ai impacat cu sotul si aveti un bebe...

Teonikole, Bluel, va multumesc pentru gandurile bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Despre embolizare

http://www.sfaturimedicale.ro/content/view/6356/132/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teonikol spune:

Bluel, ma bucur ca te mai citesc! Si ma bucur ca in afara de faptul ca esti...rac, nu ai patit nimic! Si eu intru mai rar, de fapt cred ca e putina lancezeala pe aici, dar las ca venim noi cu vesti mari, curand, nu?

Of, of, uite asa ma imbarbatez singura in asteptarea undei verzi. M-am programat la un endocrinolog sa vad ce zice, ca sunt ceva probleme si cu tiroida pe langa alte multe bube mai putin importante. Ciudat e ca analizele de sange pt. tiroida ies bine dar pare a fi ceva la ecograf, niste noduli, macar sper ca am luat raul din radacina. Dar eu as fi vrut sa ma apuc de proiectul bebe insa nu stiu ce e si cum internetul asta m-a bagat in sperieti cu tot felul de consecinte ale afectiunilor tiroidiene asupra sarcinii, am zis mai bine sa ma caut! Mai este cineva printre noi care are si astfel de probleme?
Pup fetele si cum spuneam, nu ne lasam!

Mergi la inceput