Mamici de iulie-august 2007 (90)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

andutzy, nu rezist sa nu te contrazic, de a naibii ce sunt...am mai spus de multe ori: nu exista lapte de proasta calitate!!! gras sau slab, albastrui, alb sau portocaliu etc. poate insuficient cantitativ. nu are nici o relevanta sa compari culoarea sau consistenta lui in 2 momente total diferite. laptele fiecarei mame este perfect adaptat pt propriul copil, iar copiii, fie si ai aceleiasi mame, sunt diferiti.
nu te upara ca am facut din nou precizarea asta, dar observ ca sunt mamici care au deja indoieli asupra productiei proprii si daca vin si citesc asta, chiar ca isi pierd toata increderea.

o sa fac o poza cu slingul. si eu m-am concentrat ceva pana m-am dumirit, dar am reusit sa gasesc o pozitie buna. secretul e sa il strangi bine de la spate. eu il am de la premaxx. da cautare pe google si vezi site-ul lor. au acolo instructiuni.

ile, hihihi, 59 de kile acum. dar mie imi place sa cred ca macar juma de kil au sanii . inainte sa raman gravida cu arina aveam 56, dar imi tot repet ca atunci aratam rau

lavi, , esti o dragutza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Anya, aveam nevoie de incurajare ta, sa stii! Aseara imi faceam procese de constiinta ca am scris asta, chiar eu sunt cam descurajata si ma comport ca atare! Insa se pare ca nu ma pot pune in concordanta cu nevoile lui Horia, ca dupa san plange de foame chiar daca a stat mult la papa si a golit tzitzile...Asta e, ii dau si completare, dar la san nu renunt sub nici o forma!
O sa intru pe site, problema insa e ca al meu sling se strange intr-un inel pe umar, e ca o esarfa mare care se strange pe umar, cu un suport ptcap si o curelusa pt siguranta.

Andra, mami de Horia Andrei siDragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mai aparem si noi din cand in cand. Acum sper ca ne-am linistit, am facut si botezul, ne-au plecat si musafirii...

Acum imi dau seama ce serioasa e treaba: ne mutam la Scutece !!! si mie imi place Strumfi de iulie-august

Monica si Lavi,si celorlalte fete care si-au crestinat copiii, FELICITARI, SA VA TRAIASCA SI SA LE FIE DE BINE! scumpe foc printesele in rochitele de gala!
Nico, Nikole, Simo, Deni ...copii frumosi aveti, sa va traiasca!
mai am de vizionat si de la alte mamici fericite, bebeii, dar cand apuc si cum apuc, nu va suparati daca nu reusesc sa-i mentionez pe toti!
FELICITARI si proaspetelor mamici ne-urate de mine : Aylin, Witchy, Afibebe,Ralucapio, Stefania, Joujou, LuciaZ, Letitia_maria , sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi, mancaciosi si cuminti!
N-am apucat sa citesc din urma sa vad ce-i cu conscursul de popularitate...

Bebe Filip e in continuare un cumintel! mananca, doarme, gangureste la jucarele si iar doarme si tot asa...mananca acum la 4 ore iar noaptea, primul somn e de vreo 5-6 ore si apoi da trezirea pe .a 6-6.30. Il vanez si tot sper, poate ajunge sa sara peste masa aia de noapte, de la 2-3 dimineata...
La botez a minunat pe toata lumea pt ca nu a plans deloc! nici macar cand l-a bagat in apa! a stat toata slujba cu ochii mari si curiosi, iar la restaurant a tinut sa fie treaz la 12 noaptea cand a venit tortul! pai ce, nu era tortul lui?!

De www.flickr.com/photos/9457501@N02/1265111765/in/set-72157600689970094/" target="_blank">aici puteti urmari pozele cu Bufli facute acasa de fotograf, cu 1 zi inainte de botez, iar www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">aici puteti viziona pozele de la botez.

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1265111765/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip fotomodel(27 iunie 2007)
www.flickr.com/photos/9457501@N02/966511192/in/set-72157600554981095/" target="_blank">Ultimele poze cu burtica
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Andicu dulce foc bebe Filip

Lavinia Lorina ta e o domnisorica model
Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

mai fetelor chiar o odisee frumoasa....asa ca nu ma pot abtine sa nu va spun ca a fost o placere sa fiu colege cu voi de odisee si poate cu ajutorul lui DD mai impartim una.doar nu se stie niciodata.....
lavi e o papusica lorinuta ta!l-am admirat si pe kevin si frumoasa lui mamica(nikole tu nu ai de gand sa "imbatranesti "putin?) si pe filip.andicu tare bine arati,cred ca ai slabit mult asa-i?
m-am prapadit de ras de discutiile dintre "sifilide" si "mai putin sifilide"
gabi jos palaria in fata ta!eu care mi-am dorit mereu 3 copii visam cateodata la imaginea pe care ai zugravit-o tu atat de frumos cand stati toti in pat...poate reusesc un doi in una sarcina urmatoare.

si pentru listuta: elisa maria,2410g,45 cm,apgar 7/8/9,cezariana cu rahi

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Scuzeeeeee!!! Pt Jadi si Jeni ca v-am confundat in legatura cu Sab simplexu!!! Vroiam doar sa stiu daca are efect, si daca am inteles bine cu 15 picaturi inainte de fiecare masa?

Pupici!!

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Multumesc mult pentru actualizarea in listuta, dar rog sa mi se schimbe si ora nasterii. Adica 00:40, deoarece nu am nascut la pranz, ci noaptea, la 40 de minute dupa miezul noptii.

Multumesc.

Diana si Cristiana Maria (30.07.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Imi era dor de discutiile astea vesele!!! Acum ne ocupam numai de copii, nu mai avem timp sa intram pe aici sa radem si sa vb "de-ale noastre"

Si mie imi era dor. Valen, Jadi...multma de pont. Eu nu stiam ca asa, ca mine tr sa arate mamicile dupa doua nasteri si-mi tineam sotul sechestrat in casa, sa nu vada si altceva, doamne fereste. Da acum stiu. Deci eu sunt cea normala, astea...is anorexice sigur.

Oana, Stefan (11 martie, 2003) si Victor (12 iulie, 2007)

www.flickr.com/photos/12244302@N04/show/" target="_blank">Poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

Buna fetele!
Am vazut ca ati scris , nu gluma in cateva zile.
Stiu ca s-a mai scris, dar nu am timp sa caut si nici nu-mi mai aduc aminte exact tehnica, asa ca va rog H E L P !!!!!
Bebicul meu are o nara infundata care ne da de furca.
Intrebare Cum curatam nasul?
Am incercat cu ser fiziologic si pompita, dar rezultatul e cam slab.
Multumesc f. mult pt orice raspuns.
Merg la datorie. Sper sa apuc sa citesc din urma zilele astea.

Lucia, mami de Cristian, 26.08.2007
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Cat despre sentimentele materne, eu le-am avut inca de cand era in burtica. Vorbeam cu ea si o certam sau o laudam. Am iubit-o din burtica si cand am simtit ca iese am inceput sa plang de bucurie. Au pus-o exact langa mine pe masa, si era cu fata exact spre mine. Tipa de numai putea si eu vorbeam cu ea sa se linisteasca. Plangea si ea plangeam si eu. Dupa ce i-au facut putin toaleta mi-au pus-o pe burta si eu am continuat sa-i vorbesc, iar atunci a tacut. O iubeam din tot sufletul si nu va pot spune ce stare aveam. Nu vroiam sa mai o ia, dar a trebuit sa se intample asta. Dimineata cand mai dus la salon la lauze, nu am avut stare si am plecat dupa ea. Nu mai ca mi s-a facut rau si a trebuit sa ma intorc.Decai eu sunt de parere ca depinde de fiecare in parte. Fara a insemna asta ca unele sunt mai mame decat altele.

Diana si Cristiana Maria (30.07.07)

Mergi la inceput