Mamici de iulie-august 2007 (90)
Raspunsuri - Pagina 7
lorinaoo1 spune:
Hello Vrea cineva un cappucino cu cioco?
Se cunoaste ca a venit Jadi de la mare cu un moral de laudat, ca va tineti de prostii De fapt, trebuie sa recunoastem, combinatia Jadi+Valen+Anya+Simo e mortala Ei, de fapt, toate avem simtul umorului (lauda-ma gura, ca poate primesc si eu juma de punctulet la Miss Popularitate , macar pt absente ), numa ca noi mai uitam sa-l punem pe nea' ala care se tavaleste de ras la munca, asa ca sa fim mai convingatoare Ia uite-l
Andra, Ashera ma bucur ca v-am fost de folos
Karligute mai mici si mai mari am crezut ca ne-ati uitat Hai sa-ti spun un secret de stat : bunicuta mea e din Rauseni, jud Botosani, iar pe undeva pe langa stadionul din oras am locuit ceva vreme. Sa va cotcodaceasca gainile cu folos Mi-e dor si mie de gainile de la bunicuta mea, zau, ce ma mai gandeam la ele pe canicula aia din iulie
Arhdy felicitari pt progresele dolofanei tale
Nikole eu am cezariana, dar stiam ca ceaiul de patlagina face bine, dar daca nu gasesti planta pe acolo, mai bine mai vezi un medic. PUpici si multa sanatate
Ile sa stii ca sfaturile tale au mers intotdeauna, in ceea ce ma priveste, asa ca...
Am pus si noi cateva pozici de ieri de la botez. Am avut ceva emotii, desi eu nici la nunta mea nu am simtit ceva deosebit. A plans un pic cea mica de i-a stresat pe nasi si l-a amuzat pe preot . Acasa nu ma mai saturam sa o miros
Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
si...nasica de moflea
mychydutza spune:
neata fetele. am trimis poze pe mail-ul comun. subscriu la ce ati scris despre sentimentele materne. eu una n-am simtit nik cand mi l-au pus pe piept dupa nastere. nici nu stiam ce sa-i fac....eram si dupa nastere, obosita si vai de capu' meu! oricum eu sunt de parere ca sentimentele materne apar dupa "convietuirea" cu bebeliku.....
mihaela
www.flickr.com/gp/12192767@N06/U76s7e/" target="_blank">poze bebe
mamii spune:
lavinia sa va traiasca printesica !Frumoasa foc!Deabea astept si eu botezul la bebitzoiul meu uff:D
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">bebitzoi Alex 13.07.07
letitia maria spune:
Cu ceva intarziere venim si noi cu vesti. Pe 17 august,la 39 saptamani de sarcina , ora 8.35 a venit pe lume baietelul nostru Matei Coriolan , cezariana , abgar 9, 4.000 g , 48 cm. Felicitari tuturor mamicilor si sanatate puilor !
Timi07 spune:
Anto mie mi-a fost recomandat Panadolul pt dureri. Pe prospect scrie ca poate fi luat in sarcina si de mamici dacre alapteaza dar e de preferat sa se ceara sfatul medicului.
O zi buna la toata lumea!
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
olguttza spune:
Ola, gagici!
iaca, ne-am intors si noi la capitala, dupa 2 sapt. aproape de munte, unde, spre surprinderea si dezamagirea mea, nu ne-a priit deloc! mai ales Olgutei...poate aerul mult prea tare pentru ea, poate cine stie?! nu tu somn ca lumea (ziua imi dormea maxim juma de ora), nu tu mancat ca lumea (o singura masa de 220, portia ei obisnuita, restu' daca ajungea la 160 ml intr-un interval de 2 ore!), nas foarte infundat (tre' sa merg cu ea la un orelist, ca nu se mai poate) si colici cat cuprinde... urlete de dimineata pana seara, plansete cu lacrimi siroinde pe la coltul ochilor. peste toate astea, invatata prost de bunica'sa (adica mama, care-mi tot tinea predici la telefon inainte sa nu obisnuiesc copilu cu diverse!) sa nu mai stea nici 5 min. singura. in fine, ne-am intors aseara acasa, ca io mai aveam putin si intram in depresia post-natala .
in schimb, de cand am ajuns in bucuresti, ne-am reluat vechile obiceiuri, cu mancat si dormit bine, nu ne mai doare burtica (desi am trecut la bonissan de o sapt.) si suntem fericite ca-l avem pe tati langa noi in fiecare zi.
in alta ordine de idei, felicitari proaspetelor mamici!! vazui si cateva pozici, da n-am apucat inca sa citesc cele "tz" capitole din urma. vad ca se discuta despre miss popularity...io inca oscilez.
ma'c sa lecturez pana se trezeste fii'mea.
mami de Olga www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=351e369cee4fa4a1cddf06&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Cristiana
5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
Simo78 spune:
Deci...ultima zi de odisee??? de maine suntem parinti cu acte in regula ...no way back
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
nikole spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Deci...ultima zi de odisee??? de maine suntem parinti cu acte in regula ...no way back
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
si io intrasi in panica...ia-l-ai ce plange si eu nu stiu de ce, offffffff
poze Kevinutz
lorinaoo1 spune:
quote:
Originally posted by mamii
lavinia sa va traiasca printesica !Frumoasa foc!Deabea astept si eu botezul la bebitzoiul meu uff:D
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">bebitzoi Alex 13.07.07
multam fain
Letitia felicitari
Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)
si...nasica de moflea