Mamici de iulie-august 2007 (90)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

nu mai pot de ras.....am zis ca mor.. si tocmai ma laudasem ca am slabit.. cu voi si cu felul vostru comic cred ca am pus vreo trei kg de atat ras.

jeni... sunt bine. nu mai am lohii si initial am fost ingijorata apoi am citit de la Alina si m-am linistit.

bebe e un dulce.. sau cel putin asa il vad eu. imi zambeste si ma topesc de-a dreptul. initial mi se parea urat acu incep sa-l indragesc. nu rade.. cred ca am fost singura din to DC-ul care nu a simtit nimic cand si-a vazut copilul... era cald si atat imi aduc aminte si urat. si culmea nu am simtit nimic. l-am trimis de vreo trei ori pe barbatu-meu sa vada daca totul e ok.. am intrebat daca i-au facut vitamina K.. erau doar griji normale..dar nu era al meu...

acu parca tot universul s-a schimbat...dar parca totusi nu-i copilul meu.. ma uit la el cu drag, il iubesc cu tot sufletul meu dar parca nu l-am facut eu..

mananca, doarme bine (trei ore normal si 4-5 daca il pun pe burtica), zambeste si ne rasplateste dupa fiecare stranut cu un sunet pe care toti din casa de abia il asteptam, ca un oftat cantat.. aproape il pandim cand stranuta sa-i auzim melodioara...

pe scurt. sunt fericita jeni.

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - Miron Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ile, pai sunt mici amandoi mai si nu suntem numai noi in situatia asta dar vor creste mari si scapam! Nu mai intrebam care a facut prostia cutare, ii iau si ii bat pe amandoi .

Eu am finalizat listuta, cine mai vine cu modificari la ora, greuetate si cm sa imi spuna si ulterior fiecare mamica poate modifica lista daca doreste alte dimensiuni de timp, greutate si lungime . Da' ce ma fac cu textul? Ca nu sunt genul epic de nici o culoare, ia mamele filoloage sa bage un text si vad eu daca merge .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Dau cu sare si piper cu un puzzle japonez ca sunt buna la colorat .

quote:
Originally posted by Simo78

Bey eu una recunosc ca-mi sare repede tandara! Da la fel de repede uit si imi trece! Si daca nu ar fi pricinoasele de noi, cine ti-ar mai pipara tie viata? Numa copii, copii, declaratii si bilanturi...plicticos

Gabi ...ma bucur ca dai semne de viata, credeam ca te-au terminat iezii si casa

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Io nici nu pot sa rad de burta si kg mele.Mi-am taiat portia de dulciuri si paine dar grasimile mele se incapataneaza sa ramana la locul lor, le simt efectiv incrancenate pe mine !
Si peste 2 luni sunt nasha, asa ca trebuie sa fiu supla...ca sotul

Mie mi s-au dus lohiile, si mica Menst.desi alaptez exclusiv la san.

Nici eu nu tin regim desi alaptez, mananc fructe si legume la greu, mai putin suc de porto ca am baut intr-o zi si l-am chinuit pe Andy....Si alimentele mai nepermise mai rarut ca-i mai dragutz

Sincer sunt f. placut surprinsa si incantata ca v-ati facut timp sa imi raspundeti in probl. mea cu somnul mai ales ca stiu ce timp putin aveti.

Eu i-am bagat suzeta pentru ca nu pot sa il tin mufat cat pofteste el, adoarme cu ea, apoi i-a scot ca nu vreau dependenta.

Iar pentru dureri de burta al meu se linisteste in wrap , vi-l rec. din tot sufletul, este f usor de facut si folosit, nu te doare spatele de la el deloc.Si cel mai important este ca am mainile libere si pot sa fac treaba sau ma ocup de Victor.

Jeni iti cedez locul meu la popularitate ca si tu ai fost confundata

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Sunt femei care au sentimentul matern "din prima", eu nu l-am avut Vlad, la fel ma uitam la el si nu stiam ce sa zic! Cu timpul am invatat sa il iubesc ca pe nimeni altul si culmea e ca la Tudor, a fost iubire la prima vedere, probabil ca stiam deja sa il apreciez!

Na ca am dat-o si in filosofie!

quote:
Originally posted by paticut

initial mi se parea urat acu incep sa-l indragesc. nu rade.. cred ca am fost singura din to DC-ul care nu a simtit nimic cand si-a vazut copilul... era cald si atat imi aduc aminte si urat. si culmea nu am simtit nimic. l-am trimis de vreo trei ori pe barbatu-meu sa vada daca totul e ok.. am intrebat daca i-au facut vitamina K.. erau doar griji normale..dar nu era al meu...

paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - Miron Petru

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic ca al meu copil nu s-a kkt 2 zile si azi noapte m-a umplut si nici nu am tras nici un loz azi! Dar nu a avut nimic, nu dadea semne ca l-ar durea ceva si ieri am facut-o lata, am baut cola si am mancat cioco un pic mai mult! Cred ca il supun la teste!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Da mai JADI , am vrut sa zic ca Tudor e cateva sapt mai mare ca Andy si la varsta asta conteaza - parerea mea.

si eu sunt de parere ca o sa fie bine mai pe urma.
Azi am vazut 2 baieti ma mari ca varsta dar la dif. asa mica si erau asa frumosi, cu parul mai lung lasat si imbracati la fel.Asa de frumosi mi s-au parut si abia astept sa ii tin si eu pe amandoi de manutza si sa ne plimbam.

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Ba eu sunt de parere ca daca e mai mic e mai cuminte, ca vad eu, cum cresc cum se porcesc .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Ma intreba cineva daca am intrat in mare, am intrat dar pana la brau ca nu aveam unde sa ma spal pe tzoance si cum vedeam puzderia de oameni in apa care mai si faceau pp ca doar nu se duce nimeni la toaleta, am zis pas. Si bine am facut, ca Vlad a luat la guri de apa si mi-a facut un deranjament stomacal de toata minunea! Eventual se poate intra in apa complet daca taman ai alaptat si previzionezi ca nu alaptezi pana faci dus!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Dom`le m-ai zapacit cu puzzelu ala japonez, n-am priceput nica!

Nici la mine nu a fost dragoste la prima vedere...nu puteam sa il percep in afara mea, ma simtem inca insarcinata! Dar cand m-au dus sus la copii stateam nopatew sa il pazesc daca respira

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput