*Gravidute&Mamici de IASI (5)*
Raspunsuri - Pagina 20
ella10 spune:
salutare, ce faceti?cam liniste pe aici...azi am avut o stare foarte buna, de fericire, ca sa zic asa, nu stiu de ce,insa acum sunt suparata si iar nu stiu de ce, cred ca e normal nu?sunt stari normale la o gravida, nu?stiti eu inca nu am simtit pe bebe si am 18 saptamini, cam pe la cite saptamini o sa-l simt?maine cred ca o sa merg la un control caci sunt un pic stresata pe chestia asta...
18+
poze
IN ASTEPTAREA CELUI MULT DORIT
moldoveanca spune:
Ella nu te stressa din cauza asta,la mine a miscat prima data la 18 sapt dar cred ca si la tine a miscat si nu-ti dai seama.Doar nu te astepti sa-ti mute burtica din prima stai acolo la panda si ai sa simti acolo niste fluturasi in burticaTe pup
teo
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by alinus_25
mariussimiuc, ma scuzi ca ma bag in vorba.
Alina,nu trebuie sa te scuzi... Ma bucur sa aflu cat mai multe pareri.Chiar am mai vorbit azi cu cineva care mi-a spus la fel,ca se poate face botezul in orice zi a saptamanii,dar sa fie o zi cu slujba in biserica.
O sa merg sa vorbesc totusi cu un preot...dar nu stiu cand... Spre rusinea mea ajung tare rar la biserica...
Miha si Robert
lilvs spune:
Buna . Zilele acsestea am tot avut musafiri, dar tot am aruncat cite un ochi si la voi, asa ca ma bucur ca macar o parte dintre voi ati putut sa va distrati putin.
Eu una sunt la regim de stat doar in casa-teoretic la patut, dar...-
Ella, eu l-am simtit pe "Bocanila " la 19 saptamini si 2 zile , asa , clar . Mai ai putina rabdare.
Lili 27+
alynta27 spune:
Salutare!
Alinus 25 e foarte bine sa mergi la dr. Mihalceanu. Am nascut cu d-ei natural si stiu ca incurajeaza mamele sa nasca astfel! Mai multe detalii despre nastere poti gasi in semnatura mea la "Cum a aparut Printul"! Raspunde la telefon! O data nu a putut vorbi si mi-a raspuns asistenta, care mi-a ascultat "pasul"! Acum sora mea e insarcinata si merge tot la ea!
Amironeanu ma bucur ca ai avut parte de o experienta "frumoasa"! Sa fii sanatoasa si sa ai un bebe mancacios! Iar cel mare sa nu fie prea gelos pe mezin!
Lilivs bine ai venit printre noi!
Ieri ne-am cumparat apartament la mansarda! E cu doua camere! Inca sunt ametita si nu realizez ca va fi a noastra! Peste 6 luni ne mutam! In Mircea!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Cum a aparut Printul!
Poze burtica
Pozele mele
ella10 spune:
neata fetelor, teo si lili multumesc pentru incurajari, m-am mai linistit dar oricum azi mergem un pic la control, azi e ziua sotului si ne-am gindit sa mergem la eco sa vedem daca bebe vrea sa ne arate sexul 100%, asa stim caci cam 70% e fata dar vrem sa vedem sigur, poate vrea sa-i faca un cadou bebe lu' tata, nu?
va doresc o zi buna!!!
18+
poze
IN ASTEPTAREA CELUI MULT DORIT
slimatei spune:
neata' ella daca te poate ajuta cu ceva iti pot spune ca si eu imi faceam la fel , griji si ganduri....si tot asa am inceput sa o simt pe bebelina abea pe la 20-21 sapt. si acum sunt dati cand as vrea sa fie mai calma sau macar sa aiba mila de mine sau de vezica mea......da o iubeste mama si asa....
stai linistita ca pe urma iti vei dori sa se mai linisteasca un pic
bafta la eco!sa aveti ce vreti voi ...si sa fie sanatos!
stefania 27+
kriss79 spune:
La Multi Ani sotului tau, Ella!! si tinem pumnii la eco
Alina, sa fie cu noroc mansarda si sa o stapaniti sanatosi!!
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina 33+ cu Alessia Stefana
amironeanu spune:
Neatza!
Eu am fost si sunt foarte multumita de dr. Mihalceanu. Am preferat sa ma duc la cabinet pentru ca este mai relaxata si pot sta mai indelete cu ea de vorba, a venit la nastere indiferent de ora (pe Stefi am nascut-o la 4 am, sora mea a nascut la 6 am, iar acum am nascut la 21:30). Citeodata este mai repezita, dar este normal la ce program are. Marti de ex., nu era de garda, a stat pana la 3 la maternitate, apoi a fost la cabinet, la 18:30 a revenit la maternitate, a avut o nastere, in jur de 20 a plecat acasa sa faca dus, dar s-a intors la 21 pentru mine, dupa ce am nascut eu a intrat si la o operatie de cezariana, asa ca abia la 12 a ajuns acasa.
In spital este curat, este nasol ca la baie nu este colac, dar era de asteptat. In saloanele pentru mame si copii este schimbat mobilierul, saltele noi, iti schimba lenjeria si camasa de noapte de cite ori ai nevoie. Eu cat am stat nu am avut voie cu pijama/camasa de acasa.
Am studiat si aranjarea etajelor, deci la 1 sunt salile de nasteri/operatii, la 2 gravidele, la 3 nasterile naturale de la clinica 2 si 3, la 4 cezarienele, la 5 nasterile naturale de la clinica 1 si la 6 terapie intensiva noi-nascuti (unde va doresc sa nu ajungeti).
Despre botez, preotul din spital mi-a spus ca cel mai bine este sa se faca duminica, dupa slujba. Dar nu este obligatoriu. Eu cred ca se poate dupa orice slujba (deci si de Sf. Ioan, chiar daca cade intr-o zi de luni). Noi inca nu stim cand facem botezul, dar probabil il vom face la un restaurant aici in Tatarasi si as face botezul duminica si apoi imediat masa (nu vreau sa-i spun cumetrie pentru ca nu vreau sa ma intind cu n-spe feluri de mancare si dans si multa bautura), astfel incat pana seara la 10 sa se termine tot.
Ella, La multi ani sotului si nu te stresa cu miscatul pentru ca fiecare mamica simte copilul in mod diferit.
Alina, sa stapaniti sanatosi casa cea noua.
Sper sa reusesc sa descarc niste poze cu Matei si Stefi si sa le pun pe site cat mai curand. O zi buna va doresc si daca mai aveti intrebari va raspund cu placere daca stiu.
PS in maternitate m-am incapatanat sa nu-i dau deloc lapte praf lui Matei si l-am pus la san cat de des am putut, drept urmare acum nu am nici o problema cu lapte si sper sa o tin asa cat mai mult (bun am ceva probleme cu sfarcurile, dar le tratez cu Garmastan)
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
alinus_25 spune:
Cristina, vad ca mariussimiuc a auzit si ea la fel. Nu stiu ce sa zic cu obiceiurile astea, depinde si de ce anume prefara familia. Spre exemplu daca bebe are un strabunic/alta ruda ceva mai la departare, se prefera varianta mai compact, vineri botez, sambata scaldat (baita) si apoi petrecerea. Dar nu e o regula, mai ales ca acum cu atatea motive de petrecere e mai greu de gasit un local decent sambata seara. Dar daca faci botezul in ianuarie, va fi mai simplu. Eu ma gandeam ca va fi fie pana in postul Craciunului, sau intre Craciun si Rev.
Alina-Mirela, sa stapaniti sanatosi toti 3 apartamentul! Eu sunt innebunita dupa mansarda, e atipic, poti mobila diferit, si daca mai ai si priveliste...atunci va felicit pt alegere!
Din cate am citit in povestea nasterii printului vostru, totul a decurs ff bine, comunicarea excelenta, totul a fost controlat, sustinere din partea galeriei ai avut. Chiar daca nu au reusit sa-ti monteze epidurala, tot au reusit sa te drogheze cumva, cusatura pe anestezie, mai rau a fost cu durerile de cap si spate dupa.
E incurajator pt mine sa aflu ca indeamna tinerele mamici catre nasterea naturala.
Crezi ca daca sun la cabinet, ma va lamuri asistenta daca dra dr. ma va primi la ea pt nastere?
Andrea, multumesc pt detaliile despre spital. Chiar nu stiam nimic referitor la aceasta maternitate. Am ajuns doar de 2 ori pe la Cuza Voda, pt triplu test, am intrat pe aceeasi usa, dar iesirea a fost alta de fiecare data. Si eu as vrea o programare la cabinet, sa pot discuta in liniste cu ea.
Vad ca nu e nimeni pe aici sa-mi spuna mai multe despre dr. Toma Gabriela, ea vine vineri din concediu, si imi facusem deja o programare pt 15 sept.
Asa ca voi suna frumusel la cabinet la dr. Mihalceanu pt o programare. Sper sa ma programeze cat mai curand, luni pe 17 deja voi avea 36sapt si 4zile. Uau, ce putin mai e...
Foto nashit
Alinus 35s+ Iulius