*Gravidute&Mamici de IASI (5)*
Raspunsuri - Pagina 19
kriss79 spune:
LA MULTI ANI SEBI!!! Sa fie sanatos si norocos si sa ii bucure pe parintii lui!!
teo, eu nu am cum sa o botez pana in post..ca nastem dupa 20 oct..mai exact intre 25.10-1.11..asa ca ramane in ianuarie, numai ca mama pleaca in Franta o sapt de ziua ei si s-ar putea sa facem pe 26.01.ca sa o asteptam si pe ea..
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina 33+ cu Alessia Stefana
mariussimiuc spune:
Helau!
LA MULTI ANI Sebastian! sa cresti mare si frumos puiule!
Cristina,si noi tot in ianuarie vom face botezul.Noua ne-a zis un preot atunci cand l-am botezat pe Robert ca e f bine daca botezi copilul de Sf Ioan.Asa vrem sa facem si acum,numai ca e intr-o luni si nu stiu daca se fac botezuri atunci.La local pentru cumatrie nu ne-am gandit inca.Mai astept sugestii de la fete.
Simoooo.... ...iar v-am ratat...
Miha si Robert
crissintibun spune:
La multi ani si multa fericire pt cel mai dulce baietel din lume Mihai Sebastian !
Azi o sa mergem la ei la o mica petrecere sa ii urez personal tot ce e mai bun pe lume si le voi transmite si gandurile voastre.Sunt sigura k Andreea se va bucura mult k aceasta zi nu a trecut neobservata.Ea a e in Iasi acum ,dar nu poate intra pt k inca nu are net.Dar a zis sa va transmit la toate k ii este dor de voi si de abia asteapta sa se rezolve situatia cu netul.
Miha,ce mai faci? Mai ai rabdare pana vine dr din concediu? Eu una numar zilele pana luni cand de abia astept sa merg la control.Cum stau in Tudor o sa trec si vineri dupaamiaza prin fata cabinetului sa vad ,poate poate zaresc masina si intru sa o vad pe Ami k ma topesc de dorul ei.In acelasi timp sunt si putin ingrijorata cand aud gravidute de aceeasi varsta a sarcinii cu mine ,care merg la doua saptamani la control ,ori eu luni o sa am 3 saptamani.
Kris,si eu am fost vineri seara la o cumatrie la Moara de Foc in Pacurari .M-am simtit minunat ,am dansat de numa k formatia era super si crea o atmosfera de vis ,k sa nu mai zic de prieteni minunati langa care stateam la masa.Nu mi s-au umflat picioarele ,dar m-am si incaltat cu o pereche de sandale cu putin elastic in fata si fara toc deloc ,mi le-am luat special pt sarcina.
O saptamana super!
Cristina 36+ si Amalia Maria
ella10 spune:
buna fetelor, ce mult ati scris...eu am fost ocupata la sfirtsitul saptaminii, am avut musafiri si simbata si dumineca, iar dumineca seara 2 nunti, super nu?adevarul e ca a fost foarte frumos la nunta insa eu nu am putut dansa, in rest totul bine, sper, acum vreau sa ies un pic la aer cu o prietena.v-am pupat, o zi buna!!
18+
poze
IN ASTEPTAREA CELUI MULT DORIT
kriss79 spune:
Cris, sandale am si eu..dar era frig si ploua sambata seara..si mi-am pus si ciorapi sa nu imi inghete picioarele.. sa vezi aventuri la pusul ciorapilor, ca nu ma pot apleca, imi baga asta mica picioarele in coaste..
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
kriss79 spune:
quote:
Originally posted by ella10
buna fetelor, ce mult ati scris...eu am fost ocupata la sfirtsitul saptaminii, am avut musafiri si simbata si dumineca, iar dumineca seara 2 nunti, super nu?adevarul e ca a fost foarte frumos la nunta insa eu nu am putut dansa, in rest totul bine, sper, acum vreau sa ies un pic la aer cu o prietena.v-am pupat, o zi buna!!
18+
poze
IN ASTEPTAREA CELUI MULT DORIT
ai fost tare busysa va fie de bine distractia!
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
crissintibun spune:
Kriss,eu mi-am pus sandale si ciorapi ,nu e problema :la gravidute orice e permis!.Nu mi-am cumparat pantofi special mai de gravida ,asa ca a trebuit sa improvizez.Sotului i-a placut la nebunie cand dansam si o simteam amandoi pe Ami ,plus k toti prietenii il felicitau k danseaza cu 2 fete in acelasi timp.
Azi am o stare super ,sunt asa fericita si plina de viata .De abia astept sa iesim acusi in parc sa ne plimbam ,sunt curioasa daca mai este asa multa lume in parc ,ca imi place sa fie mamici cu bb in carucioare sa mai visez si eu cand o sa o plimb pe Ami.
Cristina 36+ si Amalia Maria
mariussimiuc spune:
Cristina,se simte ca esti in dispozitie buna astazi. N-am mai avut rabdare sa o astept pe dr sa vina din concediu,am sunat-o si m-a trimis la dr Dumitru. Ma ingrijorau tare durerile de burtica,plus ca nu mai fusesem la control de aproape 2 luni. Dupa 15 oricum ii dau un telefon sa merg sa ma vada si ea...ca sa fiu mai sigura ca totul e in regula.
Miha si Robert
alinus_25 spune:
Cristina, , mercic. Tu mai ai timp destul sa vezi pt ce optezi, si daca alegi ceza sau naturala ai motivele tale si incredere ca va fi asa cum iti doresti. Dr la care am fost pana acum le spunea la toate care doreau natural "da,da" pana in ultimul moment/ control. Eu una nu suport sa fiu amagita, imi pierd increderea total.
moldoveanco, ce ma bucur sa aflu ca s-a ameliorat situatia bunicii tale. Deja o vad tinand-si in brate stranepotul, razand si dand sfaturi! sa fie bine.
mariussimiuc, ma scuzi ca ma bag in vorba. Botezul se poate oficia in orice zi a saptamanii, fara exceptie, doar sa fie si preotul respectiv de acord.
Vad insa ca pe la noi se obisnuieste vinerea seara din considerentul ca a2a zi, dupa 24 ore micul crestin trebuie scaldat (scos din mir), dupa care se pleaca la restaurant, la petrecere.
Am vazut la inceputul capitolului, la sectiunea -Utile-, nr de tel al dr. Toma Gabriela. E trecut acolo pur cu titlu informativ, sau merge cineva la acesta dr?
Foto nashit
Alinus 35s+ Iulius
kriss79 spune:
Alinus, la drToma mergea mariajinx..numai ca ea nu a mai trecut pe aici..
te contrazic cu botezul..de regula se face joia(cel putin in Iasi), iar sambata imbaierea copilului de nasa/nas..dupa care petrecerea..
Sper sa nu zic prostii..dar pana acum nu am auzit de botez lunea..poate ma insel..intrebati un preot mai bine..
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia