*Gravidute&Mamici de IASI (5)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Buna dimineata mamici, cu sau fara burtici!

Sunt o viitoare mamica de sept-oct, nu mai e mult pana la termen, si dupa cat de greu am dus sarcina, probabil ca bb se va grabi.

Sunt adepta nasterii naturale si tocmai ce am aflat cu stupoare ca, dr din Iasi care imi urmarea sarcina, e adepta cezarienei, sau cel putin pe cele care le urmareste in particular, prefera sa le cezarieze, invocand varii motive.
Indarjirea dr. m-a facut sa renunt la ea, asa ca iata-ma in prag de nastere fara dr.

Ma intereseaza de la voi opinii sincere despre
dr. TOMA GABRIELA,
dr. MIHALCEANU
, cu privire la profesionalismul acestor dr, preferinta si obiectivitatea motivelor pt cezariana/nastere naturala.

Astept si alte propuneri de medici care pun in discutie mai intai nasterea naturala, si in ultima instanta cezariana.

O duminica placuta tuturor!

Foto nashit

Alinus 35s+ Iulius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Cristina,sa-ti fie de bine bataiala pe scaun!
Medicul pediatru are si el acolo in viata puiului de om... In mod normal,in momentul cand ajungeti acasa,tre sa se prezinte si el la usa ta,sa va ia in evidenta,masurat,cantarit...Apoi urmeaza vaccinurile de la 2.4.6...luni...
Numai ca ar trebui sa-ti gasesti unul in care sa ai incredere,cu care sa poti comunica si care sa nu se repeada asupra voastra cu antibiotice,chiar si atunci cand nu este nevoie,doar asa preventiv.
Din experienta mea cu Robert iti spun cu mana pe inima ca e greu,atunci in momentele cand e puiul bolnav esti in stare sa-i dai si un caca,scuze,numa sa stii ca-i trece si ca se face bine.
Eu pana la pediatra la care il am inscris acum pe Robert am schimbat vreo 2 doctorite.Nici asta nu e prea de soi,dar macar pot vorbi deschis cu ea si ii pot da oricand telefon pentru un sfat si mai ales accepta faptul ca nu (prea) vreau sa-i dau antibiotice.

Monica,perfect de acord cu tine in privinta alaptatului. Eu l-am alaptat pe Robert pana la 1 an jumate.Sper sa fie la fel si la bebelina.

Stefania,bine ai revenit! Cum a fost in concediu? Ai mai fost la control?Ai facut eco?

O duminica minunata tuturor!

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Multumesc foarte mult pentru sustinere si felicitari si Matei si eu va multumim din toata inima.

Despre nastere ce sa va spun. S-a vazut diferenta fata de data trecuta , in sensul ca a fost indusa. Pana pe la 16 nu am avut aproape deloc contractii, la 2 jum mi-au montat epidurala (am dat peste o pacoste de dr. care m-a intepat de cel putin 15 ori pana mi-a montat cateterul si care pana la urma a fost degeaba). Pe la 18 au inceput contractiile nasoale, dar la 19:30 nu aveam decat 3 cm dilatatie si nu puteau inca sa-mi faca anestezie. Pe toata durata travaliului am stat numai afara, in fata maternitatii cu sotul, cu sora mea si cu nasa lui Matei. Pe la 20:30 faceam pariuri cu ei daca nasc marti sau miercuri, si ei spuneau ca mai sigur miercuri. Pe la 21 am urcat iar in sala de nasteri, poate, poate imi fac anestezie. Ma controleaza moasa, 5-6 cm dilatatie. Repede sa o sunam pe dr. Il sun pe sot si ii spun ca nu mai cobor deocamdata, moasa completeaza "nu mai coboara azi deloc", imi prinde vena pentru prima perfuzie, la 21:10 mi se rupe apa, abia la 21:15 baga prima doza de anestezic. Vine dr. mie deja imi venea sa imping, inca nu tipa si dr. si moasa, ma urca sus pe masa. Vai, kitul de recoltare celule stem, repede fuge moasa dupa el, se mai chinuie un pic cu deschisul cutiei si pregatit toate cele, gata pot sa imping. Nu mai tin minte daca am impins de doua sau trei ori, dar la 21:30 a facut "oac" Matei si am scapat si de stresul meu, nici nu m-am rupt nici nu m-a taiat. Pana la 10 am coborat de pe masa, in schimb a trebuit sa merg cu scaunul in pat ca ma lasasera picioarele (incepea anestezia sa-si faca efectul ). In concluzie, daca asteptam pana nasteam "natural" travaliul era mult mai usor (parerea mea), dar si la mine s-a aplicat "nasterea a doua merge mai redepe". Acum sunt super ok, inca nu m-a apucat depresia, am doi copii minunati si asta e tot ce conteaza.

ps dr mea este dr. Mihalceanu, care nici nu a pus problema cezarienei nici acum nici la Stefi si a venit la orice ora ca sa ma asiste la nastere.
Si Stefi si Matei au avut circulara simpla de cordon si nu mi-a recomndat cezariana.

Week-end placut in continuare si sper sa mai intru curand.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Miha am fost vineri pe acolo, iar nu te-am gasit ...De data asta eram cu Matei.

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Amironeanu bine ai revenit printre noi ma bucur ca te simti bine si Matei e ok.Deci si el a avut circulara simpla de cordon si a fost ok.Si bebe al meu are iar domnisoara doctor Mihalceanu nu mi-a recomandat cezariana dar eu am o teama.Vom face o alta ecografie pe 17 si vedem noi atunci .Cum a fost in spital,curat multumita,iar te zapacesc io cu intrebarile

teo

Mergi la inceput

Kriss unde a fost botezul ca eu vanez localuri acum si nu prea am idei,pupici

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Andreea (Amironeanu), m-am bucurat sa citesc detalii despre nasterea ta, ca a trecut atat de usor si fara complicatii, ca bb Matei e bine desi a avut circulara.
Ce bine ca mai exista si doctori de suflet, profesionosti increzatori in experienta lor.
Consider ca reprezinta un avantaj faptul ca dr. Mihalceanu e domnisoara, cred ca nu rateaza nici o pacienta, fie noapte sau weekend. La telefon raspunde mereu?

Moldoveanco, sper ca esti mai bine cu moralul. Eu deja sunt mai optimista. Uite, daca ma ajuta si fetele cu mai multe propuneri si pareri, luni-marti ma hotarasc cu ce medic voi naste.

Vad ca maine aveti un sarbatorit pe aicea.
Sebastian Mihai iti doresc inca de astazi! Sa fii sanatos si sa fericesti pe mami! Mexxa, am citit povestea sarcinii si nasterii feciorului tau. Nici eu nu am fost scutita de o sarcina grea, cu peripetii. Tu cu cine ai nascut?

Fetelor, sariti cu pareri si propuneri, nu ma lasati de izbeliste!!!

Foto nashit

Alinus 35s+ Iulius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

quote:
Originally posted by moldoveanca

Kriss unde a fost botezul ca eu vanez localuri acum si nu prea am idei,pupici

teo

la Pasadena, imediat cum treci calea ferata dinspre Pacurari spre cart. Dacia/Alex..inainte de un Peco..dar nu a fost cine stie ce..
Ai mei au fost(alt botez, tot ieri) la Belvedere(fosta Taverna), cum urci pe bucium,pe dreapta inainte de Tabara Bucium..si asta cam naspa..nu tu spatiu de dans, fum la greu samd..
Localuri sunt..bani sa ai:) Dar tu cam cand vrei sa faci botezul? eu in ianuarie, chiar sf.lui ianuarie..si atunci nu se inghesuie nimeni..o sa am dupa bunul plac de ales

Andrea, bine ai revenit! ma bucur ca totul a fost fara complicatii..si relativ usor..oricum, mai trecusei prin asa ceva..

Mexxa este plecata in luna de miere, alinus! iti raspund eu pana vine ea...a fost la dr. Avatajitei.
Eu nu prea pot sa ti-l recomand pe dr. meu..intrucat cam prefera cezarienele..desi la ultimul control mi-a zis ca poate nastem natural..eu sunt cam 60% pt.cez si 40% nat..

In rest..toate bune si frumoase, am fost la ai mei, am avut dupa aceea musafiri la noi acasa..si acum ma duc si eu sa fac un dus si ma bag in pat la o comedie romantica(film tv..sa nu credeti altceva)

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 33+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Kriss pai noi ne gandeam sa dea Domnu sa fie totul bine si sa facem botezul in jur de 3 noiembrie pt ca nasii care ne vor boteza pleaca din tara.Si as vrea un loc dragutz fara fum si nu prea mare pt ca nu avem prea multi invitati,maxim 35 persoane.As vrea sa pot inchiria tot localul nu doar o parte .Oricum iti multumesc esti o scumpa ca de obicei

teo

Mergi la inceput

Alinus sunt cu moralul mai bine pt ca buni a mea a papat azi si a intrebat de mine cred ca vrea neaparat sa-si cunoasca stranepotul,draga de ea.Daca te hotarasti la domnisoara Mihalceanu sa stii ca de si e mai tinerica e foarte renumita la Cuza Voda acum sa stii ca e in concediu revine pe 17 adica eu atunci am programare la ea la cabinet si pe 18 stiu ca e de garda.Despre telefon de obicei raspunde mie mi-a dat nr de telefon din prima ceea ce alti medici nu prea fac.Pare o tipa dura dar e sufletista

teo

Mergi la inceput