*Gravidute&Mamici de IASI (5)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Multumim mult de urari Mariussimiuc

La multi ani !aeperju

de Mario Dominic 15.05.2007

www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

La multi ani tuturor celor care-si serbeaza azi ziua numelui.

http://community.webshots.com/user/Nonna0223

Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Multumesc de raspunsurile voastre sincere..totusi..am sa iau 1-2 biberoane..ca sa am in casa macar..cu steriliz. si incalz am inteles..
Mihamora, mersi frumos..pe ploaia care e nici nu imi vine sa ies din casa...poate pana la 9 se opreste..

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 33+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by kriss79

Multumesc de raspunsurile voastre sincere..totusi..am sa iau 1-2 biberoane..ca sa am in casa macar..cu steriliz. si incalz am inteles..

E bine sa iei 1-2 acolo,ca nu se stie niciodata...Eu le folosesc la masurat lichidele in bucatarie...
Distractie placuta diseara!

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by mihamora
La multi ani !aeperju

de Mario Dominic 15.05.2007

www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Saru' mana! La fel!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Buna dimineata ! fierbinte de la mine.Avem si lapte.

Sper ca v-ati sarbatorit frumos ieri,mai ales Oana ca a avut botezul.
Sa-ti traiasca micul crestin Oana .Abia astept sa ne povestesti.

Kriss -biberoane poti sa iei dar nu le folosi la inceput o buna bucata de timp.E cel mai bine ca puiul de om sa manice ceea ce trebuie sa manince-doar laptele tau. Doar in caz de nu se poate , dar sigur nu se poate ,nu ca asa zice mama sau crezi tu ,sau chiar medicul(nu are totdeauna dreptate),treci la biberon.Copilul nu are nevoie cit maminca de la mama nici de ceai nici de apa,iar in primele cinci luni e f bine sa fie alimentat la sin exclusiv. Diversificarea trebuie inceputa cit mai tirziu.In maternitate poate vei fi tentata sa crezi ca ai lapte puti dar nu e asa ,sinii produc atita lapte cit are bebe nevoie.
Noi oamenii gresim ,natura nu greseste.
Sper ca nu-mi luati in nume de rau pledoaria asta pentru alaptat dar e vorba de sanatatea lui bebe si e cea mai importanta pt. noi.(laptele de mama contine anticorpi atit de importanti in prima perioada cind ei sunt fragili)

http://community.webshots.com/user/Nonna0223

Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata' ne-am intors si noi la caselele noastre..si acum pot comunica si eu cu voi...cat am fost in iasi nu am avut timp nici sa respir....

bine v-am regasit!

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput

Ne-am sculat si noi mai inainte..
Nonna, de acord cu "pledoaria" ta...si eu sunt de parere ca laptele matern e cel mai bun (eu am refuzat f.repede ..imi placea Humana:))Am sa ma stradui sa ii dau cat pot si cat/ce am
Slimatei, bine ai revenit din concediu!!Cum a fost in Iasi? cum te mai simti? ce mai face mica Stefania? cand ai timp, treci pe la noi si povesteste-ne
Oana, sa va traiasca micul crestin!

Eu am facut fata la 4 ore de botez..ce-i drept pe scaun..cand sa ma incalt..durere mare ca nu imi incapea nik in picioarele mele..mi-a dat soacra-mea ceva..dar tot imi statea degetele ghemuite..cat am stat pe scaun m-am descaltat si a fost bine, cat ma duceam la toaleta..era aventura
As fi vrut sa dansez un pic..dar nu puteam din cauza pantofilor..m-am batait pe scaun

Azi mergem la ai mei, asa ca ne auzim mai pe seara sau maine dimineata

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Mergi la inceput

mi-am adus aminte: cat de important e med.pediatru si cand intra in 'scena"? ce face el la bb? vaccine sau tre sa il viziteze din cateva in cateva sapt?

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

suntem bine, multumim kriss.. a fost cam obositor..vacanta...numai vacanta nu a fost caci am fost sa renovam...deci...

Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto

Mergi la inceput